Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 182 10
Γενική βαθμολογία
 
2.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λοιπον, βαριεμαι να γραφω πολλα, γιατι μολις γυρισα απο το ΦΙΑΣΚΟ κι εχω τα νευρα μου

Πεμπτη- ξημερωματα Παρασκευης...
Η Φυλης πιο νεκρη απο καθε αλλη φορα. Ελαχιστα μπουρδελα ανοιχτα, και οι γκομενες ψιλομαπες
Κανω μπουρδελοτσαρκα χωρις την παραμικρη προθεση να γαμησω- μονο και μονο για να πιασω κανα κωλο και να παρω λιγο ματι
Ως εκ τουτου ειμαι σχετικα απενταρος

Στη Φωκαιας πιο νέκρα κι απο τον Αδη.
Μηδεν κινηση, μηδεν μαγαζια ανοιχτα, οι γκομενες ο,τι να 'ναι, και βαριεστημενες ολες
(Ρε, λες να μας ψεκαζουν...?? Χαμόγελο)
Συγκεκριμενα ητανε ανοιχτα μονο το γωνιακο με Αχαρνων, το διπλανό του, και το 17, οπου και πηγα (ολα απο την ιδια πλευρα του δρομου)

Στο 17 λοιπον, ειναι μια τυπισσα κοντουλα, με βυζια σχετικα καλα (κυριος λογος που μπηκα), κωλο ΟΚ, και μαπα συμπαθητικη- ανεκτη. Παντως γενικα μετριοτητες...
Ερχεται και μου τριβεται, της πιανω λιγο τον κωλο, καυλωνω, το καταλαβαινει, με αρπαζει, με τραβαει μεσα στο δωματιο, της λεω "κατσε να δω αν εχω λεφτα". Βγαζω ο,τι ειχα απο την τσεπη μου και ηταν λιγο κατω απο 20. (15 σε χαρτι και 3 σε κερματα). Τα βουταει σαν να ηταν ολο το εθνικο χρεος με τους τοκους μαζι, με σπρωχνει μεσα στο δωματιο και μου λεει "περιμενε"....

Μετα απο κανα τεταρτο ερχεται, μου λεει "ξαπλωσε" με υφος εντολης σε κατοικιδιο, μου βαζει καποτα χωρις το παραμικρο προκαταρκτικο, μου λεει κατι μαλακειες για τη ζωη της (την εκανα για μικρη αλλα τελικα ηταν 32 με κορη 14), κατι μαλακειες για πελατες που της κανουν αγαπουλες κι αυτη δεν γουσταρει, και τελικα, εντελως απροθυμη ξεκιναει μια πιπα. Γενικα, η πιπα ηταν γτπ, αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Καθ' ολη τη διαρκεια της συναντησης εδειχνε να βαριεται τρελα- σε σημειο αστειο- δεν επαιρνε τις στασεις που της ελεγα, εκανε ο,τι μπορουσε για να με ξεκαυλωσει και βογγαγε σε ασχετα σημεια. Επισης, ειχε ενα πολυ ειρωνικο/ απαξιωτικο/ αντιερωτικο υφακι απο την αρχη ως το τελος.

Το "θετικο" της υποθεσης... Ενω γενικα χυνω γρηγορα, η τυπισσα με ξεκαβλωσε ΤΟΣΟ πολυ, ωστε κρατησα αρκετα- σχεδον περισσοτερο απο καθε αλλη φορα μου σε μπουρδελο. Απλα ηταν αδυνατον να τελειωσω με τετοια φρικη που ειχα φαει... Εφτασα να εκτιμησω το φτυσιμο που μου εκανε, γιατι φχαριστηθηκα γαμησι. Επισης, δευτερο "θετικο": Η τυπισσα ηταν τελειως ανοιωθη, με αποτελεσμα να δεχεται σκαμπιλια,χουφτωματα, δαχτυλα, γλυψιματα στα βυζια, και γενικα ο,τιδηποτε. Εκτος απο deepthroat που δεν μου εκανε (λεγοντας οτι ειχε...φάει προσφατα),τελειωμα στα βυζια (οταν το προτεινα με ρωτησα αν θελω να φαω καμια μπουνια) και απροθυμια να αλλαζει στασεις- τις οποιες ομως τελικα αλλαζε μετα απο λιγη πιεση. Οποτε γενικα, μπορω να πω οτι ηταν κομοδινο, με την ΠΛΗΡΗ ομως εννοια (ουτε προσεφερε την οποιαδηποτε υπηρεσια, ουτε ομως απετρεπε αυτα που ηθελα να κανω. Γαμησα οπως θα γαμουσα ενα κομοδινο δηλαδη- εκανα σχεδον ο,τι ηθελα). Εξ' ου και το 2 στην αποδοση. 1 θα επαιρνε αν εκτος απο ξεπετα ητανε και θεουσα/ σεμνη/ συνεσταλμενη με προσωπικο δραμα. Μου εκανε εντυπωση που την ανεφερε ως σεμνη ο απο πανω. Μαλλον ειρωνικα του το ελεγε οτι ντρεπεται, κι αυτος το πιστεψε!

Φτανω στο καλυτερο (bonus track). Μολις τελειωνω, κι ενω η τσατσα ηδη εχει φροντισει να μου πρηξει τ'αρχιδια χτυπωντας 2 φορες (την πρωτη στις αρχες! και την αλλη λιγο πριν το 10λεπτο), διαπιστωνω οτι δεν εχει χαρτι να σκουπισω τον πουτσο μου. Οποτε της λεω "τωρα που βγεις, μπορεις να μου φερεις ενα χαρτι"? Βγαινει απο το δωματιο, αφηνοντάς με με την καποτα- ουτε καν την καποτα δεν μπορουσα να βγαλω απο στοιχειωδη σεβασμο στον χωρο, δηλαδη για να μη λερωσω... Περιμενω...περιμενω....περιμενω.... Τιποτα!
Ειμαι γυμνος μεσα σε ενα δωματιο μπουρδελου, με την καποτα ακομα στο πουλι μου και καμια προσβαση σε χαρτι/ πετσετα/ γενικα κατι που να σκουπιζει. Πλενω τα χερια μου με νερο- ευτυχως ειχε ζεστο (εξ ου το 2), βγαζω την καποτα, αλλα και παλι δεν εχω που να σκουπιστω και σταζω νερα. Ανοιγω την πορτα και φωναζω στην τσατσα "Μπορειτε να μου φερετε ενα χαρτι"? Επιτελους φερνει το γαμημενο για χαρτι μετα απο λιγο, σκουπιζομαι, ντυνομαι και φευγω.

Ο χωρος παιρνει 2 λογω ζεστου νερου. Κατα τα αλλα, δεν ειχε πού να ακουμπησεις τα ρουχα σου, δεν ειχε χαρτι- πετσετα, και το πατωμα ητανε τιγκα στα λασπουρια. Νερα? Χυσια? Ποτε δεν θα μαθουμε. Παντως, ητανε πατημενα και λασπωμενα. Με αποτελεσμα να γινω σκατα. Το 1 το κραταω για Μετάξι, αν και ευχαριστως θα μπορουσα να το βαλω κι εδω. (Η αρχιγαμιολα η τσατσα ηξερε να βαραει πορτες, αλλα δεν ηξερε να σκουπισει λιγο τα φλοκια του πατωματος, και να βαλει ενα χαρτι για να σκουιπζομαστε απο το νιπτηρα)

Τελευταια σημειωση: Νομιζω οτι η πουτανα επειτηδες μου εκανε αυτο το "καψωνι". (το αρνητικοτατο κι αγενεστατο στυλ της δεν το θεωρω επειτηδευμενο αλλα "αυθορμητο". Ωστοσο, το τελευταιο καψωνι, σιγουρα μου το φυλαγε επειδη δεν πληρωσα στρογγυλο 20ρικο). Σ' αυτη την περιπτωση, απλα θελω να πω οτι θα επρεπε να ντρεπεται, γιατι εγω ουτε να την ριξω πηγα, ουτε να παζαρεψω, και ισα-ισα γαμησα χωρις να το εχω καθολου στο προγραμμα. Δηλαδη μου αλιευσε κι ενα (σχεδον) εικοσαρι εκ του μη οντος. Ομως εκεινη ειναι απαραδεκτη κι αντιεπαγγελματιας, γιατι αντι να με διωξει εφοσον δεν ηθελε τα λεφτα μου, τα βουτηξε πανηγυρικα, και μετα μου εκανε μαλακειες... Αυτο εγω το λεω αναξιοπρεπεια και πουστια. Εγω ημουν ενταξει και ντρομπρος (πειτε με γυφτο αλλα πραγματι αυτα τα λεφτα ειχα πανω μου και ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ), ενω αυτη, αφου τα πηρε, μετα εκανε τα τρελά της.

Φευγοντας δεν καληνυχτησα ουτε με καληνυχτησαν. Τα ζωα

Ειλικρινα, ξεκινησα με την προθεση να γραψω 5 λογια αλλα παρασυρθηκα, και ανεφερα ολο το σκηνικο λεπτομερως. Ισως ειναι και μια μορφη εκτονωσης... Για αλλη μια φορα επαληθευτηκε η θεωρια μου οτι δεν αξιζει να γαμας σε μπουρδελο, ουτε και 5, ουτε για 10, ουτε για 20 ευρω. Γενικα, δεν αξιζει. Το εχω αναφερει και παλιοτερα,το λεω ξανα. Πολλες φορες δεν εχω κλαψει 50ευρα σε στουντιο. Ολες μα ΟΛΕΣ τις φορες εχω κλαψει 20ευρα στα μπουρδελα Φυλης- Φωκαιας. (7-8 φορες που εχω γαμησει εκει). Αλλα αυτα γνωμες ειναι.

Αμαξι ειχα παρκαρει μακρια, οποτε γι' αυτο εβαλα 1. Σχεση αποδοσης/ τιμης εβαλα 3 ενω δεν θα 'πρεπε. Το εκανα μονο και μονο επειδη μεσα στην καφριλα και την ξενερα της πουτανας, γαμησα αρκετα, κι αλλαξα 3 στασεις. Δηλαδη, ειναι καθαρα δικο μου θεμα, και δεν εχει καμια σχεση με τις πραγματικες παρεχομενες υπηρεσιες. Κανονικα, θα επρεπε να βαλω ενα 2αρακι

Αυτα.... Ξεδωσα λιγο! Ουφ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.787
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2012
Ειναι γνωστη φολα η Μαρια,σε ξεγελαει το πιπινοειδες σωμα της αλλα ειναι απαραδεκτη,τα 18ευρο που εδωσες ηταν πολλα,αυτη ειναι για Μεταξουργειο στα 5 ευρο το πολυ.
03 Φεβρουαρίου, 2012
Στο μεταξυ, εγω την εκανα για 22-25 κι η τυπισσα ητανε 32! Στην αρχη νομισα οτι μου εκανε πλακα...
Φιλε, ευτυχως που ειχα καβλες (ασχετα με το οτι δεν ειχα προθεση να πηδηξω)
Αν δεν ειχα καβλες, θα ειχα φυγει τρεχοντας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2