Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 301 10
Μπουρδέλα
290350
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
η επίσκεψη την πέμπτη στις 22.45 , την Λίνα την είχα δέι και πρίν λίγες μέρες και την είχα στοχεύσει στα προσεχώς......η εμφάνιση της στο σαλονάρισμα με το διχτυωτό φόρεμα και στον χαμηλό φωτισμό κρύβει της ατέλειες της, η γυμνή αλήθεια είναι διαφορετική , είναι λεπτή ψηλή ξανθιά αλλα με χαλαρό δέρμα άκωλη πεσμένο βυζι μόλις βγεί το σουτιέν , πολύ χαλαρή κοιλιά λόγο γέννας πιθανολογώ ,ενω και η φάτσα της απο απόσταση αναπνόης παρα το πολυ μεικ απ είναι πολύ σπασμένη , φοράει πολλά κοσμήματα που κουδουνίζουν κατα την διάρκεια του σεξ και έντονο άρωμα ,μετά από συνεννόηση σε άψογη νοηματική(δεν μιλάει ελληνικά και τα αγγλικά της απλά δεν υπάρχουν....διάλογος πόσο χρονών είσαι απάντηση Αλίνα , how old are you? απάντηση ρωσία ,) τελικά με τα χέρια μου έδειξε 26 που μάλλον είναι χωρίς τα καλοκαίρια , κοντά στα 38 την κόβω , τά πράγματα άρχισαν καλά με πολλά χάδια απο την πλέυρα της και φιλιά για αρκετή ώρα στον λαιμό στο στήθος στην κοιλιά , η πίπα ίσα ίσα τον έπερνε στο σόμα και μόνο το κεφαλάκι ενώ έκανε και προσπάθεια χρησιμοποιώντας πολύ τα χέρια της να με τελειώσει έτσι , πέρασμα προφυλακτικού πρώτη στάση αυτή απο πάνω με μένα να δίνω τον ρυθμό και με αυτή να ψευτοβογγάει , αλλαγή στάσης στα τέσσερα όπου όπως την γάμαγα όλο πίεζε τα αρχίδια μου για να τελειώσω ποιο γρήγορα....σε κάποια φάση εκεί που την γαμούσα τραβιέται μπροστά ξαπλώνει μου βγάζει την καπότα και τον πήρε στο στόμα , έτσι ήρθε και το τέλος μόνο που τελικά τελείωσα στο πρόσωπο της....σε αντίθεση με τον φίλο μου τον kritiko εγώ δεν την προτείνω.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Τα γούστα βέβαια είναι γούστα (περι ορεξέως κωλοκυνθούς...ε κωλοκυθόπιτας ήθελα να πω σόρυ).
Όσο για την απόδοση των κοριτσιών με το καθέναν μας είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση, η οποία δεν χρειάζεται καν να γίνει...Εμπειρίες γράφουμε απλά...
Keep rockin' παίδες :headbanger:
Να'σαι καλά φίλε dirtyliving για τα καλά σου λόγια...Όντως το θέμα που αναφέρεις εκτός του ότι ισχύει κ μάλιστα πανηγυρικά,σηκώνει κ πολλή συζήτηση...
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνεις από μέρους σου...Συνέχισε έτσι....