Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Μόνικα είναι μια ξανθιά, λεπτή, όμορφη κοπέλα μέτριου αναστήματος με πολύ μικρό στήθος και λίγο πατημένο αλλά ωραίο κώλο (ξέρω είναι λίγο αντιφατικό, αλλα δεν μπορώ να τον περιγράψω καλύτερα). Στο σαλόνι ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ. Θυμήθηκα το σχόλιο του akis30 σε πρόσφατη κριτική, που έλεγε ότι ήταν η μόνικα από ιας 1β και ιας19 πάνω παλιότερα και κοιτώντας την πιο προσεκτικά την θυμήθηκα αφού έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ζεστή και χαμογελαστή στο σαλόνι και έτσι πέρασα στο δωμάτιο, αφού ήθελα να την τιμήσω από παλιότερα.

Η Μόνικα ήρθε γρήγορα στο δωμάτιο, πριν προλάβω να ξεντυθώ τελείως, βγάζοντας το μαύρο σέξι ολόσωμο εσώρουχο που φορούσε, όπως και το στρινγκ της. Όσο ξεντύνοταν την πλησίασα από πίσω και άρχισα να την φιλώ στη πλάτη, κατεβαίνοντας σιγα-σιγά χαμηλότερα στους γλουτούς και στο πίσω μέρος των μηρών. Ύστερα με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να τρίβει το σώμα της πάνω στο δικό μου, ενώ μου έδινε και κάποια πεταχτά φιλάκια στο στήθος.

Έπειτα μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε ένα αρκετά καλό τσιμπούκι μέσης διάρκειας, με περιστασιακές χειρονακτικές παλινδρομήσεις. Δυστυχώς δεν μπορούσα να πιάσω τίποτα, γιατί είχε καθίσει ανάμεσα στα πόδια μου, οπότε αρκέστηκα να χαϊδεύω το όμορφο χέρι της (αυτό που ήταν «ελεύθερο»).

Στη συνέχεια, πήγε να ανέβει πάνω μου, αλλά τη σταμάτησα, ζητώντας της να ξαπλώσει ανάσκελα. Ξεκίνησα με αργές διεισδύσεις και φιλιά στο λαιμό, στο στήθος, στα μπράτσα και κάποια πεταχτά στα μάγουλα. Μετά από 3-4 λεπτά με έσπρωξε με τα χέρια της λίγο άκομψα θα έλεγα (αλλά δεν το παρεξήγησα γιατί είναι καλή και ευγενική κοπέλα) και έβαλε τα πόδια της πάνω στους ώμους μου. Η στάση αυτή είναι λίγο άβολη για μένα, οπότε μετά από μισό λεπτό της ζήτησα να γυρίσει σε στάση πισωκολλητού. Η στάση του σώματος όπως και η θέα του κώλου της ήταν καλή, με μοναδικό αρνητικό την αντίθετης φοράς κίνηση που ξεκίνησε με την λεκάνη της. Πιάνοντας τα κωλομέρια της κατάλαβε ότι δεν μου αρέσει το στυλ αυτό, οπότε περιόρισε την κίνηση της αρκετά. Το τέλος ήρθε μετά από 5 λεπτά περίπου, έπειτα από ένα μεσαίας έντασης σφυροκόπημα.

Όταν έβγαλα την καπότα παρατήρησα ότι είχε αίμα πάνω (δικό της). Μου είπε ότι είχε περίοδο και ότι πάει τώρα...τελείωσε. Συνοψίζοντας, να πω ότι στα θετικά συγκαταλέγω την ομορφιά της κοπέλας, το καλό στοματικό και το γεγονός ότι ήταν συνεργάσιμη στις προτιμήσεις μου. Αρνητικό ήταν το αίμα πάνω στην καπότα και μια μικρή αίσθηση βιασύνηςαπ’τη μεριά της προς το τέλος της συνεύρεσης. Αν και τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να έμεινα γύρω στα 13 λεπτά στο δωμάτιο, οπότε δεν είναι και κάτι τραγικό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού