Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 71 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη το περασμένο Σάββατο απογευματάκι..

Ο χώρος γνωστός και κλασσικός, με κοινόχρηστο μπάνιο, γενικά καθαρός.

Η τσατσά κλασσική, αρκετά φιλική και αναλυτική.

Η Κλαούντια νέα στην δουλειά (μου το πε η τσατσά και φάνηκε ούτως ή άλλως). Λεπτοκαμώμένη με πολύ μικρό βυζί και αρκετά νερουλό για το μέγεθός του.. Κώλος σχεδόν ανύπαρκτος.. Γιατί μπήκα? Είχα τρομερές καύλες και γενικά φάνηκε πολύ συνεργάσιμη από το σαλόνι --> ήμουν μόνος και την έβαλα να στήσει κωλαράκι να το χαζέψω, να ανοίξει τα κωλομάγουλα κλπ)

Δεν έλεγε γενικά όχι.. Πήρα λοιπόν το πρόγραμμα των 70 € με το bbj. Μπήκε στο δωμάτιο χαλαρά. Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι είναι πολύ αρχάρια αλλά θέλει να μάθει... δεν είναι της ξεπέτας... Πίπα με όρεξη αλλά άτεχνη, βέβαια στα συν της ότι ακολουθούσε οδηγίες, έγλυψε @@, της έριξα αρκετά πουτσοσκάμπιλα στην γλώσσα και της τον έτριψα στα χειλάκια. Ανέβηκε μετά από πάνω και μετά την έστησα στα 4 όπου της έριξα ένα πολύ δυνατό σφυροκόπημα με αρκετά χαστούκια στα κωλομάγουλα. Σε κάποιες φάσεις πρέπει να ψιλοπόνεσε (από την ένταση του γαμησιού οχι από τις ξυλιές) αλλά δεν είπε τίποτα, πράγμα που εξετίμησα και γιαυτό χαμήλωσα τον ρυθμό από μόνος μου..

Overall: Δεν ξέρει πολλά πράγματα αλλά έχει διάθεση να μάθει... Όσοι θέλετε μια πειθήνια μαθήτρια να πάτε..! Εγώ δεν ξαναπάω γιατί την πουτάνα την θέλω έτοιμη..! Δεν γουστάρω να πληρώνω για να κάνω τον δάσκαλο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2008
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Υπηρεσίες
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
12
Πόντοι:
5.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού