Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 221 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Απο το συγκεκριμενο σπιτακι περασα αφου ειχαν ηδη προηγηθει δυο καταθεσεις, επομενως δεν ειχα και πολυ στο μυαλο μου το ενδεχομενο να ξαναγαμησω. Λογαριαζα βεβαια χωρις τον ξενοδοχο (ξενοδοχο λεω την τσουτσου μου Κουλ ). Ο ευγενικος, δροσερος τσατσος μου παρουσιασε τη Ρωσιδα Σονια. Το "Ρωσιδα" μαλιστα το τονιζε και καλα εκανε ο ανθρωπος μιας και εχουμε γεμισει Ρουμανοξεπετες. Βγηκε και η Σονια να τη δω και πρεπει να ομολογησω πως μου επεσε λιγο το σαγονι, ειναι αρκετα εντυπωσιακη γυναικα και το ρουχο που φορουσε στο σαλοναρισμα την εδειχνε ακομα πιο εντυπωσιακη, εχει ωραιο γουστο η κυρια. Το χερι μου εβγαλε μηχανικα το πορνοπαραβολο και περασα στα ενδοτερα.

Εμφανιση Σονιας: μιλφ μετριου αναστηματος, ξανθο μαλλι με φραντζα και εξυπνο προσωπο. Σχετικα με το κορμι της ειναι πολυ στεγνο για την ηλικια της, δεν εχει παραπανησια κιλα και λιπη και φαινεται οτι γυμναζεται και το φροντιζει πολυ. Η μαλακια ειναι οτι εχει κανει αποτυχημενη πλαστικη στα βυζια (γι'αυτο το λογο και το 7 στην εμφανιση, αλλιως θα εβαζα 8) με αποτελεσμα να ειναι αρκετα σκληρα σαν πετρωμενα. Παρολαυτα ειναι ωραια σε μεγεθος και στην οψη, στην αφη ομως χανουν πολυ.

Παρολο που δεν ειχε ιδιαιτερο κοσμο, η αναμονη ηταν λιγο μεγαλυτερη απο οτι εχω συνηθισει στο fast food Μεταξι. Να πω εδω για το σπιτι οτι μαλλον το επισκεπτονται λιγοτεροι απο τα σπιτακια της Ιασωνος, στα οποια γινεται συνηθως ενας ψιλοπανικος. Και στην εισοδο αλλα και στην εξοδο μου δεν υπηρχε αλλος στο σαλονι, ενω οσο ημουν στο δωματιο ακουσα μονο μια φορα να ανοιγει η πορτα.

Η Σονια ηρθε κρατωντας προφυλακτικο, μωρομαντηλα και κρεμα. Με αναβε πολυ αυτο που φορουσε και της εκανα αμεση επιθεση πριν καν γδυθει. Αρχισε να γελαει και μου ειπε να ξαπλωσω χαλαρα (relax) να με περιποιηθει. Γενικα το "relax" το ανεφερε πολυ Χμμμ; . Γδυθηκε και ηρθε απο πανω μου και με φιλακια και χαδακια κατευθυνθηκε προς τα χαμηλα. Μου καθαρισε τον πουτσο με μωρομαντηλο και αρχισε ενα εξαιρετικο τρομπονι! Νομιζω οτι το τρομπονι της ειναι ισαξιο με αυτο της (επισης) Σονιας απο Διδυμου. Ειναι υγρο, παιχνιδιαρικο και γλυφει και "αρκιντακια" με μαεστρια Γλώσσα . Επισης καθως γλυφει βγαζει διαφορα μουγκρητα και ηχους αρκετα καυλωτικους. Οταν ειδα πως ειχα φτασει κοντα στο αμην της ζητησα να σταματησει και να ερθει απο πανω. Βαθυ καθισμα και αρχισε να κοπανιεται μανιασμενα. Ταυτοχρονα πετουσε και κατι ακυρες ατακες "relax", "γκαμησι", "γκαυλα" και αλλα παρεμφερη. Μετα απο αρκετο κοπανημα (ακουραστη παντως ρε παιδι μου) την εστησα για πισοκολλητο κι αρχισα το σπρωξιμο, ενω αυτη με προετρεπε να το κανω πιο δυνατα και να της χουφτωνω και τον κωλο. Το προβλημα εδω ηταν οτι ο κωλος της ειναι πολυ στεγνος, πολυ κοκκαλο, ενω εγω τον προτιμω με μπολικο κρεας. Για το τελος περασαμε σε ιεραποστολικο με διαφορες εναλλαγες, μια με τα ποδια ψηλα, μια ανοικτα σε σπαγγατο και να μπαινω ολος μεσα, μια να τα εχει τυλιξει γυρω απο τη μεση μου. Τελειωσα, μου εδωσε μωρομαντηλο να σκουπιστω, με φιλησε κι εφυγε.

Συνοψιζοντας προκειται για μια καλη περιπτωση, κυριως για το τσιμπουκι της το οποιο ειναι κατ'εμε απο τα κορυφαια της πιατσας. Εχει καλη διαθεση, ειναι ευγενικη και γαμιεται καλα. Θα την ξανατιμησω.

Χρονος παραμονης της Σονιας στο δωματιο 14 λεπτα.

Τιμη 10 ευρω για απλο προγραμμα.
15 ευρω για ελευθερο τελειωτικο σε σωμα ή στομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2012
Ξεχασα να γραψω οτι η κριτικη αναφερεται στο Λεωνιδου 28 οροφο, δηλαδη το αριστερο οπως μπαινεις σπιτακι.
28 Ιανουαρίου, 2012
Είναι η ίδια η Σόνια από Ιάσωνος 19 επάνω (ξανθιά με μεγάλο πραγματικά στήθος). Ο τσάτσος επέμενε στη Λεωνίδου ότι είναι σούπερ μέσα (μπα , πρώτη φόρα συμβαίνει αυτό). Τελικά δεν πέρασα. Μπράβο για την κριτική γιατί τώρα μάθαμε.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2