Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 105 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Λοιπόν , τι να πω γι' αυτήν την περίπτωση. Η κοπέλα είναι νεαρή ρουμάνα (είκοσι περίπου) με όμορφο πρόσωπο και αποδεκτό σώμα. Πρέπει να δούλευε και στο 27Β (επάνω) παλιότερα. Μπαίνω μέσα και σε λίγο έρχεται κι αυτή με κατεβασμένα μούτρα. Πάω να την ακουμπήσα αλλά κάνει γκριμάτσα και τραβιέται. Κατ' ευθείαν προφυλακτικό (που δεν ήξερε να βάζει) και ξεκινάει αεροπίπα. Μετά από μισό λεπτό σταματάει και χρησιμοποιεί μόνο το χέρι γιατί δεν είχε σηκωθεί. Λέει εν τω μεταξύ και διάφορα αντικαβλωτικά επίτηδες. Κατάλαβα ότι δε θα γίνει δουλειά και την έδιωξα. Προς έκπληξή μου αυτή πετάχτηκε επάνω ανακουφισμένη και έτρεξε προς την πόρτα που ξέφυγε την αγγαρεία.
Μα τι έκανα λάθος ; Μήπως της φέρθηκα άσχημα ; Μήπως δεν μπήκα φουλ καβλωμένος ; Μήπως δεν είχα κάνει μπάνιο και μύριζα ; Μήπως είμαι πανάσχημος/γέρος κλπ;
Τίποτα απ' όλα αυτά. Απλά η συγκεκριμένη για να αποφύγει την πράξη έχει τέτοια συμπεριφορά. Είμαι σίγουρος ότι το έχει σύστημα. Και με την εμφάνισή της θα ήταν στη Φυλής και θα είχε και πολύ πελατεία εάν ήταν καλή ή έστω είχε ένα αποδεκτό επίπεδο. Απαράδεκτη. Όσο για τον συγκεκριμένο οίκο , το απόγευμα έχει και τη Ρομπέρτα (γνωστή Σοφία από Φυλής 84 επάνω και Φωκαίας 25 επάνω παλιότερα) , φοβερή φώλα (λεπτομέρειες μπορεί να σας δώσει ο Larson νομίζω). Δε θυμάμαι να έχω ξαναδώσει αξιολόγηση 1 σε κριτική μου. Το 4 στον τσάτσο γιατί άκουσε προσποιητά τη σύντομη διαμαρτυρία μου (και προφανώς με έγραψε στα @@ του).
Blacklist. Δε θα ξαναπεράσω από το συγκεκριμένο σπίτι και σας συμβουλεύω να κάνετε κι εσείς το ίδιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2012
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
66
Likes:
6
Πόντοι:
2.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού