Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γυρω στις 23,00 μπηκα στο εν λογω σπιτακι,οχι με ιδιαιτερη χαρα,μιας και ειχα αρπαχτη με την τσα!!
Εμφανιστηκε η Ελενα ομορφη κοπελλα με υψος 1,70,1,5 βυζακι,ασπρη επιδερμιδα,ομορφο πεταχτο κωλαρακι,ζαρτιερες,και καλη παρουσια!!!
Η κοπελλα στρυφογυριζε μες στο μικρο σαλονι,αργα για να την βλεπουμε,το προγραμμα ηταν φουλ!Αφου συζητησα με την τσα καποια πραγματα που ηθελα να μαθω,εδωσα το μπλε εισητηριο!!
Η κοπελλα απο οτι καταλαβα μιλαη ελαχιστα ελληνικα,περισσοτερο με νοηματα παρα με ομιλια τα καναμε ολα!
Μπαινοντας στο δωματιο ειχα ιδη γδυθη,μιας και ειχε αργηση κανα 10λεπτο να ερθη,και ημουν ορθιος!!Την επιασα αγκαλια και αφου της εδωσα μερικα φιλακια της εβγαλα το σουτιεν και ρουφηξα τα ρογακια της!!
Εκεινη χαμογελασε και αφου αφερεσε το κορδονι της,ξαπλωσαμε στο κρεβατι!Αρχισε να με φιλαη στο λαιμο,και στο στηθος,εγω την πηρα επανω μου και σφιχταγγαλιαστηκαμε!ΤΗς φιλαγα τον λαιμο και λιγο εληψε να την φιλησω στο στομα,πραγμα το οποιο δεν θα απεφευγε αφου δεν τραβηχτηκε!
Μου εδειξε το προφυλακτικο και της εγνεψα το κεφαλι!Αφου το περασε αρχισε μια αξιολογη πιπα μετα απο λιγο την σταματησα και αρχισα να την φιλω στην κοιλια και εριξα δυο χαστουκακια στο κωλαρακι και φυλισα τα κωλομερια της!!
Πρωτη σταση ανεβηκε αυτη απο επανω,οπου καβαλησε σχετικα καλα θα ελεγα αλλα χωρις τελειωτικες βαθειες διυσδεισης!!Μετα στα τεσσερα οπου κωλοδαχτυλωνα το κωλοτρυπιδακι της που δεν δειχνη πολυουλεμενο!!
Αν και το προγραμμα ειχε κουλουρι δεν πηρα,την γυρισα οπου ξανα ανταλαξαμε φιλια και τελος ολοκληρωσα με ιεραποστολικο με καλη αισθηση!!
Το μονο ισως αρνητικο οτι μετα τα δεκα λεπτα μου εκανε νοημα να τελειωνω!Η αληθεια ειναι οτι περιμενε και αλλως πελατης και το σπιτακι εκλεινε!!
Περασα αρκετα καλα θα ελεγα,οποτε σκεφτομαι να ξαναπαω!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλενα
sotirof
Τιμημένος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
7
Πόντοι:
1.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2012
γεια σου πορνε προεδρε με τα κωλοδαχτυλιασματα σου αχαχαχαχααχαχαΓλώσσα
27 Ιανουαρίου, 2012
Πρόεδρε αυτή την κοπέλα την είχα πάρει όταν είχε πρωτοέρθει στο Φυλης 66Δ απόγευμα και την προηγούμενη εβδομάδα Φυλής 40 πρωί.Είναι καλή μέσα.Στο Φυλής 66Δ δούλευε σαν Χριστίνα και έχω ανεβάσει κριτική.Όμορφο μωρό!
04 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οντως καθηγητα,αλλα μην κανη κανης το λαθος να παη απο 23,05 και μετα,ξεπετα για το λογω οτι ερχονται και την περνουν απο τον οικο 23,25!!Ισως δουλευη αλλου/δεν ξερω,παντως η τσα σβηνη το φως και 11,30 τελος,κλειστο!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3