Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
επίσκεψη σήμερα στις 14.40 μετά από βόλτα στα πέριξ η κοπέλα ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στο μετάξι(βέβαια στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος)η Μαρία είναι μιλφάκι κοντά στα 37-38 ξανθιά με τα μαλλιά πιασμένα με στέκα λεπτή ψηλή με μικρο πεσμένο και ζαρωμένο στήθος αλλά και πολύ ωραίο κώλο ,από φάτσα δεν λέει πολλά. με το που μπαίνει στο δωμάτιο μου λέει πάλι εδώ? προχθές δεν περάσαμε μου λέει,με μπερδεύεις με άλλο της λέω ,όχι επιμένει αυτή....προκαταρκτικά τίποτα , σουτιέν δεν το βγάζει απλά το σηκώνει πάνω....με ρωτάει αν θέλω προφυλακτικό στην πίπα , λέω όχι και απαντάει ούτε και συ? με σκουπίζει με χαρτί( οχι μωρομάντηλο)παρόλο που με πέτυχε να πλένομαι στον νιπτήρα. πίπα με πολύ χέρι το πολύ 50 δευτερόλεπτα.....σε όλο αυτον τον χρόνο της έβαζα δάχτυλο στο μουνί που ήταν τίγκα στην κρέμα και στον κώλο που είναι δουλεμένος αλλά μου ζήτησε 1000 ευρώ σε ερώτηση μου αν τον δίνει......πάντως και 20 που της είπα αρνήθηκε...πέρασμα προφυλακτικού και μου λέει έλα,της λέω ανέβα απο πάνω , από πάνω δεν κάνω λέει....έλα στα τέσσερα της λέω ,στήνεται με πολύ ψηλά την λεκάνη σε πολύ άβολη στάση ακόμα και για μένα που είμαι ψηλός... μετά από κανα λεπτό και χωρίς να μου πει τίποτα τραβιέται μπροστά και γυρίζει ανάσκελα για ιεραποστολικό ενώ με μια φυσικότητα μου λέει τί έπαθες.....με ελαφρά ανασηκωμένα τα πόδια της ώστε να μην μπορώ να μπω καλά μέσα της μετά απο κανα 4λέπτο ήρθε το τέλος.....δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω.
το 5 στην τσατσα επειδή δεν την είδα καθόλου...
το 9 στον χώρο γιατί το δωμάτιο είναι πεντακάθαρο(βέβαια βοηθάει ότι είναι και σχετικά καινούργιο σπίτι)και επειδή έχει ζεστό νερό στον νιπτήρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.820
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, xubicuz

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2012
με 10 ευρω,μπορεις να περιμενεις παρα πολλα πραγματα!!
23 Ιανουαρίου, 2012
απο το στόμα σου και στου θεού το αυτι....
αλλά ακόμα δεν το έχω δει....
απουσία σήμερα Χαμόγελο
23 Ιανουαρίου, 2012
να διευκρινίσω ότι η μαρία που αναφέρω στην κριτική μου δεν είναι η ίδια που δουλεύει τα απογεύματα....
23 Ιανουαρίου, 2012
εδω που τα λεμε συναγωνιστες για να βρεις καποιο στανταρακι στο 10 ευρω χρειαζεται μεγαλη τυχη
23 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τωρα ηρθε η καρδια μου στη θεση της με αυτη την διευκρινιση που εκανες. Ειπα κι εγω, χαλασε η "σημαια" του Μεταξιου? Το απογευματινο Μαρακι ειναι υποδειγμα συμπεριφορας.
23 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι η απογευματινη μαρια ειναι πολυ ποιο μεγαλη σε ηλικια με πιασηματα και μεγαλα πεσμενα μαλλια την είδα στην απογευματινη βάρδια στην βολτα με συναγωνιστες
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6