Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεύτερη μου επίσκεψη στην Έμμα,ή Εμμανουέλα όπως συστήνεται σ'εμένα, στοχευμένη,διότι η κοπέλα μου είχε δώσει τα διαπιστευτήριά της στην πρώτη μου επίσκεψη λίγο πριν τα χριστούγεννα.Εμφανισιακά σε πολλούς ίσως να μην κάνει κλίκ, δεν τη βοηθάει και το συνολάκι με το οποίο σαλοναρίζεται. Ολογυμνη και από κοντά μου φάνηκε ωραίο μωρό και τις δυο φορές.
Επέλεξα πρόγραμμα στα 40 ευρώ που περιελάμβανε γυμνό τσιμπούκι,ισπανικό και τελείωμα στο στηθος. Μπήκα στο δωμάτιο και περίμενα κανα τεταρτάκι να έρθει διότι μιλούσε στο τηλέφωνο, μάλλον στα πάτρια εδάφη της. Με το που μπήκε με θυμήθηκε από την πρώτη μου επίσκεψη, ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες και άρχισε το φάσωμα με παθιασμένα υγρά γλωσσόφιλα. Με τάισε και τα όμορφα βυζάκια της σχήματος λεμονιού. Στη συνέχεια ξεκίνησε την ακάποτη πίπα όπου έδωσε ρεσιτάλ και δεν άφησε χιλιοστό της πούτσας που να μην το έγλυψε,και φυσικά υπήρξε και γλύψιμο και ρούφηγμα αρχιδιών,κάτι που κάνει και στο απλό. Επίσης προσφέρθηκε να δοκιμάσει το εξής που της ζήτησα. Να γλύψει τ'αρχίδια μου με τη γλώσσα της ενώ έχει την ψωλή μου στο στόμα της. Τον πήρε όσο πιο βαθιά μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν πειράζει της είπα αρκεί που το προσπάθησες.
Στη συνέχεια ανέβηκε πάνω μου σε στάση cowgirl όπου τον πήρε όλο μέχρι μέσα και κοπανήθηκε άγρια, ενώ χούφτωνα τις βυζάρες της. Έκανε μια πάυση, έσκυψε και αρχίσαμε τα γλωσσόγιλα, αρχισα να δίνω κι εγώ λίγο απόκάτω και αυτή κουνιόταν αργά. Επόμενη στάση ιεραποστολικά όπου τη γαμούσα ενω ανταλλάζαμε γλωσσόφιλα και έγλυφα και τις ρώγες της. Στο σημείο αυτό να σημειώσω ότι έχει ΠΟΛΥ στενό μουνι με τέλεια αίσθηση για μένα.Δεύτερο δάχτυλο ζορίζεσαι να της βάλεις στο μουνί.όχι σαν κάτι άλλες που έχουν κάτι μαύρες τρύπες του όζοντος και νιώθεις μόνο αέρα.
Στη συνέχεια της ζήτησα doggy.Στην αρχή δεν κατάλαβε και συμπλήρωσα. "Doggy. Like the dogs". Στη στάση αυτή την κοπάνησα δυνατά και τα βογγητά της ήταν πιστεύω αληθινά, ιδιαίτερα όταν προχώρησα τη στάση αυτή, πήγα δηλαδή να πατήσω τα πόδια μου στο κρεβάτι ενώ ήμουν ακόμη μέσα της για να μπορέσω να τη σφυροκοπήσω ακόμη πιο δυνατα και βαθια. Αλλά εκέι αυτή μ'εμένα ακόμα μέσα της ξάπλωσε μπρούμυτα με λίγο ανοιχτά τα πόδια. Έπεσα πάνω της και τη γάμησα λίγη ώρα έτσι.Η πρωτοβολία της αυτή μεενθουσίασε,καθώς καμιά πουτάνα δεν είχε δεχτεί ποτέ την στάση αυτή.
Μετά ζήτησα και πάλι ιεραποστολικό, αλλά αυτή τη φορά έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και έσκυψα προς το μέρος της και άρχισα να τη γαμάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα ενώ ο πούτσος μου βρισκόταν όλος μέσα της μιας και η στάση είναι ιδανική για κάτι τέτοιο. Επίσης ανταλλάζαμε πάλι υγρά γλωσσόφιλα και της έλεγα προστυχόλογα στα αγγλικά. Καθώς ένιωθα το σπέρμα να ανεβαίνει βράζοντας της ζήτησα να χύσω μέσα στο στόμα της. Αρνήθηκε και τότε της λέω "ok how about i cum on your face then"
"you're such a bad boy! No you'll destroy my makeup" μου είπε γελώντας.
"But if i cum on your tits you'll have to take a shower and it's so cold. So i will cum inside your mouth" της είπα.

Δεν είπε τίποτα και συνέχισε να βογγάει. Βγήκα από μέσα της έβγαλα την καπότα και την πρόσταξα να τον πάρει στο στόμα και υπάκουσε. Ρουφώντας το πουτσοκέφαλο και παίζοντας μου τον τελείωσα τρέμοντας μέσα στο στόμα της και πρέπει να πω ότι δεν άφησε ούτε σταγόνα τα ρούφηξε όλα!Κουλ
Τα έφτυσε στο νεροχύτη και μου είπε "i hate you! I did this because you're handsome and i like your eyes".
Εδώ πρέπει να πώ για την κοπέλα ότι χρησιμοποιεί στοματικό διάλυμα πριν έρθει στο δωμάτιο. Αν κατάλαβα καλάαπότη γεύση ήταν listerineΣπασίκλας

Στη συνέχεια συζητήσαμε για λίγο και μου είπε ότι δουλέυει κάθε μέρα χωρίς ρεπό για να μπορεί ανά διαστήματα να φεύγει για 40 ημέρες στη ρουμανία την πατρίδα της. Επίσης απότι άκουσα καικατάλαβα στο τηλέφωνο πριν μπεί μιλούσε με τη μητέρα της και λογικά η κοπέλα με τη δουλειά της εδώ συντηρεί και άλλους ανθρώπους...Επίσης πρέπει να πω οτι είναι πολύ ευγενική και καλός χαρακτήρας, με χιούμορ και χαμογελαστή την περισσότερη ώρα. Τις δυο φορές που βρέθηκα μαζί της εκτός από το καλό σεξ πέρασε και πολύ ευχάριστα η ώρα μου με τη γενικότερη συμπεριφορά της.
Γι'αυτό σεβασμός σε αυτό το κορίτσι που τιμάει το ψωμί που της δίνουμε με το παραπάνω κιόλας.


έβαλα τις υψηλότερες βαθμολογίες που μπορούσα. Και η τσατσα πολύ καλή τύπισα μου είπεοτι θα μου άφηνε όση ώρα χρειαζομουν και τοτήρησε το λόγοτης. Χρονρομέτρησα 23 λεπτά.

Εμμανουέλα κορυφή λοιπόν το τελικό συμπέρασμα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Έμμα
skieros
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.285
Πόντοι:
1.600
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού