Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από αρκετό καιρό είπα να δοκιμάσω ξανά τις υπηρεσίες της Νταϊάνας.
Εμένα η κυρία μου αρέσει. Παρόλο που έχω αδυναμία στις μικροκαμωμένες, η συγκεκριμένη μου βγάζει μία ωραία καβλιάρικη αίσθηση για ξέσκισμα με milf.
Αληθεύει ότι σχετικά με την καθαριότητα και τις προφυλάξεις δεν τα πάει πολύ καλά.
Αληθεύει ότι τα πλαϊνά της δόντια (κυνόδοντες κλπ) είναι ψιλοχάλια (σαπίζουν).
Επίσης επειδή είναι σαφώς πιο αδύνατη από εκείνο το φρεγατοειδές που ήταν πριν από μερικούς μήνες έχουν κρεμάσει κάπως τα βυζιά της και έχει κάνει έντονες ζάρες.
Παρόλα αυτά έκανα και πάλι ωραίο γαμήσι. Δεν "πήρα" ελεύθερο στοματικό. Προτίμησα η πίπα να γίνει με καπότα. Η πίπα της είναι πολύ καλή για τα δικά μου γούστα. Συνολικά έκανα ένα 10λεπτο μέσα στο δωμάτιο και έμεινα ευχαριστημένος. Με μένα πάντα είναι ευγενική και έχω την αίσθηση ότι δεν είναι τόσο προσποιητή όσο έχει ειπωθεί από άλλους συναγωνιστές. Δεν ξέρω ίσως να κάνω λάθος, ίσως με κάποιους πελάτες να είναι λιγότερο προσποιητή, ποιος ξέρει! Το αποτέλεσμα είναι ότι εγώ πέρασα καλά. Την Νταϊάνα την έχω για σιγουράκι όταν δεν βρίσκω κάτι καλό στην περιοχή και ο πούτσος μου με τραβάει από το χέρι για γαμήσι...! :-)
Το αστείο της υπόθεσης ήταν ο τσάτσος ο οποίος, ενώ μου έχει δώσει την αίσθηση ότι είναι ήρεμος, την ώρα που ήμουν στο δωμάτιο και πριν να έρθει η κοπέλα έριχνε καντήλια και παναγίες (μάλλον στον Γιωργάκη τον Παπανδρέου) με φωνάρες, τελείως έξαλλος ο τύπος.
Είχα σκάσει από τα γέλια μόνο και μόνο που τον άκουγα...
Σχετικά με τα υδραυλικά, μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω όσο νερό θέλω (άρα μάλλον τα έφτιαξαν) αλλά να προσέξω να μη μου φύγουν νερά έξω γιατί "βγαίνουν" στο σαλόνι... χαχαχα
Το αντίτιμο 20Ε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού