Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Φωτεινή την είχα πρωτοδοκιμάσει πριν από περίπου 4-5 χρόνια.
Την είχα πάρει στο Ιάσονος 30Α. Τότε πρέπει να είχε πρωτοβγεί στο κλαρί.
Ήταν τόσο μινιόν και με αυτή την ψιλή φωνή με είχε φτιάξει και είχα περάσει με την μία. Βέβαια τότε δεν έδινε ακόμη κώλο.
Είχε μία κάποια gfe διάθεση και φυσικά όρεξη για κουβέντα. Θυμάμαι ότι τότε δεν ονομαζόταν Φωτεινή. Είχε ένα αρχαιοελληνικό όνομα. Μου είχε πει μάλιστα ότι και οι αδελφές της είχαν παρόμοια ονόματα.
Έκτοτε την είχα πάρει 1-2 φορές ακόμα. Μέχρι πριν από μερικούς μήνες εμφανιζόταν στο Ιάσονος 33. Εκεί πρέπει να είχε πολύ αναδουλειές γιατί 2-3 φορές που την πέτυχα ενώ έκανα μπουρδελότσαρκα δεν πέρναγε κανένας πελάτης και η Φωτεινή σιχτίριζε την τύχη της και την μοίρα της. Εδώ στο Κολωνού 47 (στο κάτω) έκανε το μεγάλο come back και οι δουλειές πηγαίνουν καλά. :-)
Στο θέμα μας τώρα, αρκετά με τις αναδρομές.
Η Φωτεινή έχει βελτιωθεί κάπως στο κρεβάτι αλλά δεν θα πιάσει ποτέ μεγάλες επιδόσεις. Η πίπα της ήταν αξιοπρεπής αλλά έβαζε κάπως δόντι (που εμένα δεν μου αρέσει). Βέβαια μετά από τις κατάλληλες υποδείξεις έστρωσε. Μπορεί να μην είναι πάρα πολύ καλή στο sex αλλά εάν αναλάβεις πρωτοβουλία και την αρπάξεις από τα κωλομέρια ευχαριστιέσαι πήδημα. 'Οντας μικροσκοπική μου έβγάλε κάβλα και εκεί είναι το ατού της. Ο κώλος της δεν είναι "τελείως" χώνα, πριν της το χώσω από πίσω χρησιμοποίησε κρέμα. Κατά την διάρκεια του πιΚάτι οι κραυγούλες, κάτι η ψιλή φωνή της με έφτιαξαν και δεν άργησε να επέλθει η ολοκλήρωση.
Μου είπε ότι Τετάρτες και Πέμπτες κάνει και την 2η και την 3η βραδινή, οπότε εκείνες τις ημέρες είναι πτώμα. Οπότε καλό είναι να αποφύγει κανείς αυτές τις μέρες να πάει αργά γιατί η μικρά τα παίζει γρήγορα. Ή νωρίς ή άλλη μέρα :-)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2012
Ενδιαφέρον ακούγετε. Στο 15αρι η τιμή να φανταστώ;
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι αρχηγέ μου, δεν χρεώνει 15Ε.
Μόνο 10 έουρος!!!!!
Μάλλον συμφέρει χαχαχα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2