Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η γνωστή αγαπημένη τσατσά του φωκ 17 κάτω και φυλής 66 αριστερά, μας παρουσίασε την Λάουρα, ένα μελαχρινό, λεπτό, ψηλό, κορίτσι με εντυπωσιακό σώμα αρμονικά κατανεμημένων πορνοκιλών, μεσαίο στητό στήθος και όμορφη κωλάρα. Το κορμί της μοιάζει με αυτό της Μιχαέλας από φυλ86 όπως είπαν κάποιοι συναγωνιστές, με την Λάουρα να διαθέτει πιο όμορφο στήθος, όχι τόσο ελκυστικό όμως πρόσωπο. Στο σαλόνι και ενώ είμασταν ένα σωρό πιθηκόφατσες, αυτή εστίασε σε 2 λεχρίτες αλβαναρέους, τους οποίους και κάρφωνε με το βλέμμα της, μόνο και μόνο επειδή είχαν περισσότερα μαλλιά από εμάς τους υπόλοιπους. Ανακοινώθηκε ελ.στοματικό και έσπευσα να κλείσω θέση γιατί γινόταν το αδιαχώρητο...φουλ όλα τα δωμάτια και εγώ στην λίστα πίσω από έναν παππού, τον οποίο πήρε ο ύπνος στο σαλόνι περιμένοντας να αδειάσει δωμάτιο.

Μετά από ένα τέταρτο περίπου, μπήκε και η κοπέλα στο δωμάτιο ρίχνοντας μου ένα ένα πονηρό χαμόγελο, κάτι που ασφαλώς με έκανε να νιώσω άνετα και πιο σίγουρος για την επιλογή που είχα κάνει. Έκατσε στο κρεβάτι και αμέσως την πλησίασα με φιλιά και χάδια. Παράλληλα, ξεκίνησε και μία μικρή ψιλοκουβεντούλα στα αγγλικά, με εμένα να τα μασάω λιγάκι αφού είχα συνεχώς τα βυζιά της στο στόμα μου. Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παρατήρησα ότι το σώμα της είναι αρκετά μαλακό-πλαδαρό και έχει χνούδι πάνω στα πόδια και τον κώλο της σε μεγάλη έκταση. Βέβαια να πω ότι δεν πιστεύω ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να ξενερώσει κάποιον...απλά το αναφέρω. Έπειτα με ξάπλωσε και ξεκίνησε ένα απαλό και απολαυστικό αρχιδογλύψιμο και στη συνέχεια μία ακάποτη περιστροφική πίπα η οποία ήταν καλή (λίγο πιο αργόστροφη απ’ότι την προτιμώ αλλά never mind…), αλλά μέσης διάρκειας, οπότε και μου φόρεσε καπότα για να ξεκινήσουμε το πήδη(γ)μα.

Πρώτη στάση...τι άλλο...ιερομοναχικό...ιεροκυρηκό ή πως σκατά θέλετε να το λέτε και η αίσθηση που άφηνε το μουνί της ήταν εξαιρετική, λόγω στενότητας (γενικώς τελευταία όλο στενομούνες γαμάω...) και ενδεχομένως μικρής ποσότητας αλοιφής. Γενικώς με κρατούσε σε απόσταση, με αποτέλεσμα να μην μπαίνω με τον τρόπο που ήθελα, αλλά δεν με πείραξε και πολύ. Κατά τη διάρκεια της στάσης αυτής τη φιλούσα σε μπράτσα, στήθος λαιμό και μάγουλα. Πλησίασα και το στόμα της, αλλά μου αρνήθηκε ευγενικά. Βέβαια, επέμεινα λίγο κάνοντας μερικές πορνοτσαχπινιές που τις συνηθίζω σε περίπτωση χυλόπιτας, με αποτέλεσμα να μου βάλει το δάχτυλο της στα χείλη μου λέγοντας μου «Bad boy!». Το δάχτυλο της μύριζε πουτσίλα σε συνδυασμό με χαρτονομίσματα, οπότε δεν ξαναδοκίμασα να την φιλήσω.

Μετά από κάποια λεπτά τη γύρισα πισωκολλητό, όπου δεν πήρε και την καλύτερη στάση, προσπαθώντας να περιορίσει την κίνηση μου, φέρνοντας τη λεκάνη της αρκετά πίσω, ώστε να έχω μικρό εύρος κίνησης. Με κοιτούσε στον καθρεύτη με πορνοσταρικό βλέμμα το οποίο όμως προδίδονταν απ’τις συχνές γκριμάτσες πόνου. Παράλληλα έπιανα τα όμορφα στήθη της και φιλούσα την πλάτη της, μαζεύοντας και καναδυό τρίχες με τη γλώσσα μου που προφανώς της είχαν κολλήσει απ’το σεντόνι. Αφού της ξεφορτώθηκα με δεξιοτεχνικό τρόπο (αν και τη μία πρέπει να την κατάπια...), ξεκίνησα ένα γρήγορο αλλά ελεγχόμενο σφυροκόπημα γιατί είχε περάσει η ώρα και θα φώναζε η μέγαιρα απ’έξω. Μόλις τελείωσα δεν βιάστηκε να φύγει, περιμένοντας με να αδειάσω τελείως. Έλα όμως που το πουλί δεν έβγαινε με τίποτα. Τράβα αυτή, τράβα εγώ παρολίγο να το ξεριζώσουμε. Μετά από μια απότομη κίνηση που έκανε με πόνεσε αρκετά και της είπα να κάτσει ακίνητη για να τον βγάλω. Της ανοιξα καλά τα κωλομέρια και το έβγαλα σιγά-σιγά, με την κοπέλα να έχει πάρει την συνηθισμένη έκφραση που παίρνουμε μετά από μέρες δυσκοιλιότητας, πάνω στη λεκάνη.

Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Μάλιστα σήμερα το πρωί που μετρήθηκα πριν απ’τη δουλειά, είδα ότι η πούτσα μου είχε μεγαλώσει κατά 3 εκατοστά. Άλλες πέντε φορές να πάω σ’αυτή και θα χω πέος σαν του Ρόκο Σιφρέντι (Γιούπι!).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού