Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Γιασμιν ειναι πολωνεζα 1,70,γυμνασμενο κορμι με 1,5 στηθος κωλαρα και καλο σωμα!!
Η τσα ευγενικη οπως παντα μου ειπε 25!Την ρωτησα γιατι τοσο,και μου ειπε οτι η κοπελα δεν βιαζετε κανη τα δικα της μεσα δεν φευγη αν δεν τελειωσης κλπ.
Ειχα φαη και το ασχημο πακετο πριν και λεω η θα γινη διπλο το κακο η θα περασουμε καλα!!
Ερχετε η κοπελα μες στο χαμογελο,μωρο μου και αρχιζη να με φιλαη απο το λαιμο ως τα @@.Εγω αρχισα να χαιδευω τον υπεροχο κωλο της,μετα πηρα τα βυζακια της στο στομα μου και αρχισα να φιλαω το σωμα της,αυτη μου ελεγε συνεχεια ερωτολογα με αγκαλιαζε και με εφτιαξε!
Αγκαλιτσες και φιλακια παλι,διχως βιασυνες,περασμα προφυλακτικου και γενικα μια πιπα,ανω του μεσου ορου.Ανεβηκε απο πανω και καβαλησε καλα,ενω τιναζε τα μακρια μαλια της προς τα πισω,εγω ειχα σηκωθη την τραβηξα προς τα μενα και την φυλαγα στο σωμα,την γυρισα στο ιεραποστολικο,για να δω αντιδραση,κανονικα,στην πρωτη φασι της σηκωσα τα ποδια ψηλα και στους ωμους μου και μετα κανονικα!
Δεν εφερε αντιρηση,τελος πισωκολητα,οπου θαυμασα τον ομορφο κωλο της,της επιασα απο το στηθος γερνοντας μπροστα και εκει τελειωσα!!
Η κοπελα χαμογελαστη απο την πρωτη μεχρι την τελευταια στιγμη μου εφτιαξε την διαθεση,ο χρονος γυρω στα 17 λεπτα,και παλι διχως ιχνος βιασυνης απο μερους της,τελικα σκεφτηκα απο την μια το 5νταευρω ηταν παραπανω,αλλα καλος παραγων και απο την αλλη αν το καθιερωσουν θα ειναι αρνητικος παραγων για εμας.Παντως η κοπελλα το αξιζε γιατι πιστευω οτι πλησιασε την υπηρεσια στουντιο.απο αντιστοιχες συναδελφισσες της!!Σιγουρα θα ξαναπηγαινα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
sotirof
Τιμημένος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
7
Πόντοι:
1.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού