Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Ξανά στα χνάρια των αγαπητών συναγωνιστών n.smirni76 και xilnik (έχετε καταντήσει αηδία ρε παιδιά...χαχαχα), με σκοπό να γνωρίσω την περίφημη Γιάννα. Θυμάμαι μια Γιάννα μολδαβέζα προ 2ετίας στο φ134 όπως έχει ήδη πει ο xilnik, μόνο που τη θυμάμαι λίγο διαφορετική, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο. Το παρακάτω κείμενο αν και είναι απλή αφήγηση (όπως όλες μου οι «κριτικές»), έχω την αίσθηση ότι θα φάει πολύ μαύρισμα...χαχα. Πάμε

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Στο σαλόνι του ανακαινισμένου ιδρύματος η ευγενική ελληνίδα τσατσά (που πολλές φορές γίνεται ευγενικά φορτική) μου παρουσίασε δύο κοπέλες. Την Λάουρα και την Γιάννα. Η Γιάννα είναι μία μελαχρινή κοπέλα μεσαίου προς ψηλού αναστήματος, κανονικης μάζας, με πορνικά κιλά ομοιόμορφα κατανεμημένα πάνω της. Έχει εμφανίσιμο-όμορφο πρόσωπο, πολύ όμορφα στητά και σφιχτά βυζιά γύρω στο 2,7 με μεγάλες θηλές και ωραίο κώλο. Γνωρίζει καλά ελληνικά και στο σαλόνι μου πέταξε και μένα -όπως και του n.smirni76- την ατάκα «α...δεν έχω βρακάκι...κοίτα!». Πέρασα λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες στο μέσα δωμάτιο, αφού έπιασα λίγο τoν κώλο της πρώτα.

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Μέρος Α’: Μόνος μου στο δωμάτιο...

Η Γιάννα είχε άλλον πελάτη πριν από μένα και έτσι ξεβρακώθηκα με την ησυχία μου, έπλυνα τα χέρια μου με ζεστό νερό (ουαου...) και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Το σκοτεινό δωμάτιο φαινόταν αρκετά καθαρό και σε καλή κατάσταση, ενώ στο διπλανό κομοδίνο υπήρχαν μπουρδελομάντηλα γενικής χρήσης (για συνάχι, σκούπισμα κώλου κ.ο.κ). Αφού φρεσκαρίστηκα, σηκώθηκα απ’το κρεβάτι και πραγματοποίησα την συνηθισμένη ρουτίνα, που ακολουθώ όταν περιμένω μια όμορφη κοπελα στο δωμάτιο. Έκανα στην αρχή μερικά πουσαπς (7 έκανα...δεν μπόρεσα παραπάνω...), έκανα μερικές πόζες bodybuilding (συνοδευόμενες από πορνοκραυγές) μπροστά στον καθρεύτη, για να βεβαιωθώ ότι είχα τον απαραίτητο μυικό τόνο και τέλος κοίταξα με υπερηφάνια το γραμμωμένο 6-pack μου, το οποίο για κάποιο ανεξήγητο λόγο φαινόταν σαν μία ομοιόμορφη κυρτή μάζα...ένα πράγμα σαν τεράστιο μπιφτέκι για να καταλάβετε....Στη συνέχεια μάσησα λίγη τσίχλα για πιθανά καυτά ερωτικά φιλιά και έριξα ένα βλέμμα στο αναιμικό πέος μου που κυμάτιζε σαν το εκκρεμές του Φουκό. Αφού προβάρισα μερικά γοητευτικά χαμόγελα και ατάκες υποδοχής που φυλάω πάντα για σπέσιαλ περιστάσεις σαν κι αυτή, ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Μέρος Β’: Στο δωμάτιο με παρέα....

Μπαίνοντας η κοπέλα στο δωμάτιο με χαιρέτησε, ανέβηκε στο κρεβάτι και ξάπλωσε δίπλα μου. Εκεί ξεκινήσαμε τις αγκαλιές και τα τριψίματα, ενώ εγώ άρχισα να την φιλώ στο λαιμό, στα στήθη και στην κοιλιά της. Προχώρησα λίγο παρακάτω, με την Γιάννα να μου ανοίγει τα πόδια της, απέφυγα όμως να την γλύψω γιατί φαινόταν ότι έχει κρέμα. Αντίθετα άρχισα να φιλώ και να γλύφω τους μηρούς της, εσωτερικά και εξωτερικά και ξανανέβηκα προς τα πάνω. Η Γιάννα είχε βάλει την καπότα στο στόμα της παροτρύνοντας με να βάλω τη γλώσσα μου μέσα. Η απάντηση μου ήταν: «Μπαα...άσε...ας ξεκινήσουμε καλύτερα». Μου φόρεσε την καπότα και ξεκίνησε ένα μέτριο δυνατό τσιμπούκι με λίγο δόντι. Ήταν μέσης διάρκειας (η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε και πολύ και έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα) κατά την οποία χούφτωνα τις σφιχτές βυζάρες της και τον κώλο της.

Την έβαλα να ξαπλώσει και μπήκα μέσα της διαπιστώνοντας ότι έχει πολύ στενό και σχετικά κοντό μουνί. Η αίσθηση ήταν φοβερή –σε σημείο πόνου μάλιστα- και αμέσως ξάπλωσα πάνω της, φιλώντας την στα μάγουλα στο λαιμό και στο στήθος. Αν και δεν έτρεφα πολλές ελπίδες, πλησίασα αργά το πρόσωπο της, με σκοπό να την φιλήσω στο στόμα και προς μεγάλη μου έκπληξη το δέχτηκε, ανταποδίδοντας κι αυτή με τη σειρά της. Πέρασε περίπου ένα δίλεπτο έτσι, όταν μου έιπε: «Σήκω λίγο!» ωθώντας με προς τα πάνω. «Ωχ αυτό ήταν...» (σκέφτηκα ανύσυχος...). Προς μεγάλη μου όμως έκπληξη (μεγαλύτερη απ’την προηγούμενη) η Γιάννα έβαλε το χέρι της στην κλειτορίδα και άρχισε να τρίβεται πότε με μεσαία, πότε με μεγάλη ένταση. Δεν με άφηνε να χαμηλώνω το σώμα μου για να την φιλήσω στο λαιμό, παρά σήκωνε το κεφάλι μόνη της και με φιλούσε στο στόμα, με και χωρίς γλώσσα. Σε κάποιο σημείο ήμουν πραγματικά έτοιμος να «ομολογήσω», όταν άρχισα να σκέφτομαι άσχετα πράγματα για να καθυστερήσω την εκσπερμάτιση, Κάποια απ’αυτά ήταν:

«Ποια είναι η τετραγωνική ρίζα του 19719;»,
«Πως μπορεί ο Τσακ νόρις να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου;»
«Ποια χρονιά αλλαξε το χαρτονόμισμα του χιλιάρικου;» (αυτό ακόμα το σκέφτομαι...θυμάμαι πάντως ότι ήταν πριν κυκλοφορήσει το 10χίλιαρο στην αγορά...πιθανολογώ στα μέσα του ‘90)

Με αυτά και μ’αυτά, η ώρα περνούσε με την Γιάννα να τρίβει όλο και πιο έντονα το μουνί της, βγάζοντας παράλληλα και κάποιες ελεγχόμενες κραυγές ηδονής. Σε ερώτηση μου αν θέλει να αλλάξουμε στάση, μου απάντησε κοφτά «ΟΧΙ». Λίγο πριν «τελειώσει», με φίλησε πολύ δυνατά βάζοντας τη γλώσσα της ως τον οισοφάγο μου (ώπα ρε φίλε...και μεις χύνουμε αλλά δεν χαλάμε τον κόσμο....χαχα). Όταν πια «τελείωσε», εγώ συνέχισα ακόμη πιο δυνατά για να επισπεύσω και το δικό μου τέλος, με την Γιάννα να εξαναγκάζει την κίνηση μου πιέζοντας με δύναμη τους γλουτούς μου. Όταν με το καλό τελείωσα κι εγώ πιάσαμε και πάλι τα φιλιά για λίγο, ενώ μου είπε ότι τώρα είναι για ύπνο. Με ευχαρίστησε και έφυγε.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Προφανώς πέρασα πολύ καλά. Το μόνο αρνητικό ήταν το μέτριο στοματικό και η μία στάση που κάναμε. Χαλάλι της βέβαια...αφού «έχυσε» η κοπέλα....χαχα. Κατά την έξοδο η τσατσά με ρώτησε ποια κοπέλα είναι καλύτερη. Της απάντησα ότι η Γιάννα είναι καλύτερη και απ’την Λάουρα και την Σούζη αλλά και την Ντενίσα. Να πω κι εγώ ότι η Γιάννα όση ώρα έμεινα εκεί, εκτός από μένα είχε άλλους 2 πελάτες (ένα πριν και ένα μετά από μένα) ενώ η Λάουρα κανέναν. Τη λύπήθηκα λίγο (τη Λάουρα) γιατί είναι όμορφο κορίτσι με ωραίο σώμα.

The End.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2012
Αφού φρεσκαρίστηκα, σηκώθηκα απ’το κρεβάτι και πραγματοποίησα την συνηθισμένη ρουτίνα, που ακολουθώ όταν περιμένω μια όμορφη κοπελα στο δωμάτιο. Έκανα στην αρχή μερικά πουσαπς (7 έκανα...δεν μπόρεσα παραπάνω...), έκανα μερικές πόζες bodybuilding (συνοδευόμενες από πορνοκραυγές) μπροστά στον καθρεύτη, για να βεβαιωθώ ότι είχα τον απαραίτητο μυικό τόνο και τέλος κοίταξα με υπερηφάνια το γραμμωμένο 6-pack μου, το οποίο για κάποιο ανεξήγητο λόγο φαινόταν σαν μία ομοιόμορφη κυρτή μάζα...ένα πράγμα σαν τεράστιο μπιφτέκι για να καταλάβετε....Στη συνέχεια μάσησα λίγη τσίχλα για πιθανά καυτά ερωτικά φιλιά και έριξα ένα βλέμμα στο αναιμικό πέος μου που κυμάτιζε σαν το εκκρεμές του Φουκό. Αφού προβάρισα μερικά γοητευτικά χαμόγελα και ατάκες υποδοχής που φυλάω πάντα για σπέσιαλ περιστάσεις σαν κι αυτή, ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι γεμάτος αυτοπεποίθηση.



Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΚουλ
X
xaros1982
14 Ιανουαρίου, 2012
Ωραίος ο dirty!Χαμόγελο
(Kάτι δεν πάει καλά με το σύστημα και δεν μπόρεσα να σε μαυρίσωΘυμός)
J
jopino
14 Ιανουαρίου, 2012
προβλεπω ουρες απεξω μετα τα γλωσσοφιλα...
14 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα γλωσσόφιλα κανείς δεν πρέπει να τα πάρει ως δεδομένο, γι'αυτό και δεν το τσεκάρισα στις υπηρεσίες της κοπέλας, γιατί δεν ξέρω αν είναι απ'αυτές που δίνουν φιλιά ανεξαιρέτως (όπως η Νταϊάνα από αλκ16 ή η Γιάννα από φωκ 27) ή κατ'επιλογήν.
D
dirtyliving
15 Ιανουαρίου, 2012
Να μασας την τσιχλα του Σακη για μεγαλυτερες επιτυχιεςΜεγάλο χαμόγελοΓια προσεχε με τα γλωσσοφυλλα!!
15 Ιανουαρίου, 2012
"κοίταξα με υπερηφάνια το γραμμωμένο 6-pack μου, το οποίο για κάποιο ανεξήγητο λόγο φαινόταν σαν μία ομοιόμορφη κυρτή μάζα...ένα πράγμα σαν τεράστιο μπιφτέκι για να καταλάβετε"
Μην ανησυχείς φίλε μου, φταίνε οι ειδικοί μεγεθυντικοί καθρέφτες που βάζουνε στα μπουρδέλα για να βλέπουμε μεγάλους τους πούτσους μας Σπασίκλας
Π
Πύρκαυλος
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6