Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παρασκευή και 13, μεταμεσονύκτιο. Η Προμηθέως άδεια… Μπαίνω στο 25 με σκοπό να ρίξω ένα στα γρήγορα πριν πάω για ύπνο… Ελπίζω να βρω κάποια γνωστή και σίγουρη γιατί βαριέμαι να κάνω τσάρκα… Μιλάμε για πολλή τεμπελιά….Χαμόγελο
Στη βάρδια είναι η Μάρα… και βαράει μυίγες…
Ρουμουνίτσα, με μέτριο πρόσωπο, ατσούμπαλο κορμί και ζεστό χαμόγελο… Οι ασχημούλες στο συγκεκριμένο μαγαζί μου είχαν βγεί αστέρια στο παρελθόν (βλέπε Άννα, Ειρήνη κλπ).
Με λίγο παζάρι μπήκα με 50 για 69 και γυμνό… Το οποίο παρεμπιπτόντως θεωρώ μια δίκαια αμοιβή για τις σχετικές υπηρεσίες στους καιρούς μας, και προτείνω να προσπαθήσουμε να το επιβάλουμε… όχι μόνο στα μπουρδελάκια του Βαρδάρι αλλά και στα στουντιάκια του Μύλου, τουλάχιστον στα πιο δεύτερα από πλευράς ανέσεων…
Το κορίτσι ήλθε πριν προλάβω να ξεντυθώ… Προκαταρτικά, δεν είχαμε… Λίγα χάδια και συστάσεις όπου με ενημέρωσε ότι έχει μεγάλη κοιλιά και τα βυζιά της είναι πεσμένα…Εμμμμ Μιλάμε για απίθανη ανασφάλεια που δεν αρμόζει σε κάποια του επαγγέλματος…. Από την άλλη, δεν είχε και άδικο…
Την ενημέρωσα ότι εγώ την βρίσκω όμορφη… μπάς και την ανεβάσω… Που φτάσαμε Θεέ μου….Ντροπή
Επειδή δεν υπήρχε καμία πρωτοβουλία από την μεριά της, έπεσα κατευθείαν με τα μούτρα στο μουνάκι της που το βρήκα καθαρό και καλοσχηματισμένο, αν και αξύριστο… Ταυτόχρονα, έχωσα και δαχτυλάκι το οποίο δέχτηκε αδιαμαρτύρητα…
Φάνηκε να της αρέσει η τεχνική μου γιατί σε κανα πεντάλεπτο άρχισε να σπαρταράει και τραβήχτηκε απότομα λέγοντας ότι δεν άντεχε άλλο… Τελικά, πρέπει να τόχουνε σε κακό να χύσουν με πελάτη οι πουτάνες…Μεγάλο χαμόγελο
Ακολούθησε η πίπα που ομολογουμένως ήταν βαθειά, υγρή και με αργό αλλά πολύ αποτελεσματικό ρυθμό… Προσπάθησε να αποφύγει το 69 γονατίζοντας στο πλάι… αλλά της υπενθύμισα ότι πλήρωσα για 69 και διστακτικά μου το ξαναπρόσφερε… Κάθε φορά που η γλώσσα μου ακουμπούσε την κλειτορίδα της αυτή τιναζόταν σαν να τη χτυπούσε ρεύμα…
Τι να πώ… ίσως και να μη με δούλευε…Χμμμ;
Ιεραποστολικό με τα πόδια της δίπλα στα αυτιά της… Το μουνάκι της στενό με καλή αίσθηση, φωνούλες πνιχτές, όχι υπερβολικές, όπως μ αρέσουν….
Είχαν περάσει περίπου 15 λεπτά και νάσου τα πρώτα σημάδια βιασύνης….
- Πιο γρήγορα μωρό μου για να τελειώσεις… μου λέει…
- Γιατί μωρή βιάζεσαι; Μήπως έχεις καμιά σύσκεψη με την τσατσά;
- Όχι δεν βιάζομαι, αλλά δεν πρέπει να μένουμε πολλή ώρα με τον πελάτη…
Καλό κι αυτό…. Στο σαλόνι δεν υπήρχε ψυχή….
Τελικά την γύρισα στα τέσσερα και μετά από μερικά δυνατά και γρήγορα σπρωξίματα, κατέθεσα…. Σηκώθηκε, ντύθηκε στα γρήγορα, με ευχαρίστησε και έφυγε…
Συμπέρασμα: Η Μάρα, δεν ήταν ότι καλλίτερο έχω πηδήξει αλλά δεν ήταν και κακή….
Δεν είναι κούκλα και δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά έχει καλή τεχνική στην πίπα και είναι αισθησιακή, δεκτική, φιλότιμη και πρόθυμη να ακολουθήσει οδηγίες….
Παρόλο το σπάσιμο με το ζήτημα του χρόνου, έφυγα με την αίσθηση ότι ο σκοπός είχε επιτευχθεί με επιτυχία και ότι το 50ρηκο δεν πήγε χαμένο….
Κάποια στιγμή θα την ξαναπροτιμήσω… Πιστεύω ότι έχει περισσότερες δυνατότητες που την πρώτη φορά δεν κατάφερα να αξιοποιήσω….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Μάρα
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια