Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 233 10
Μπουρδέλα
278077
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
επίσκεψη σήμερα στις 16.00 ,η ζακλίν κατα τα λεγόμενα της είναι γαλλίδα μεγαλωμένη στην ελλάδα ,είναι λεπτή με μικρό στήθος ωραίο κωλαράκι κοντή μελαχρινή , μπαίνει στο δωμάτιο με ξαπλώνει στο κρεβάτι ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει να τρίβεται στον πούτσο μου ενώ με φίλαγε στο λαιμό και στα αυτιά!!!!με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό στην πίπα της είπα χωρίς , πήρε ένα μωρομάντηλο και άρχισε να καθαρίζει πολύ σχολαστικά τον πούτσο μου αλλά και τα αρχίδια μου παρόλο που ήμουν καθαρός , το έκανε για κανα λεπτό ,η πίπα της καλή και βαθιά και ένα πολύ σύντομο πέρασμα απο αρχίδια , την γύρισα για 69 ,μετά πέρασμα προφυλακτικού τοποθέτηση λίγης κρέμας σε αυτό και πρώτη στάση ιεραποστολικό με αυτη να φωνάζει συνέχεια fuck me fuck me baby , την σήκωσα στα όρθια και με ρώτησε αν μπορώ είναι τόσο μικροσκοπική μπροστά σε εμένα που της απάντησα φυσικά , μετα την έστησα στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα και αφού έβαλε αυτή την φορά λίγη κρέμα στο κώλο της μπήκα μέσα της ,είναι αρκετά στενή η τρυπόυλα της ,άρχισα να την γαμάω πολύ δυνατά και γρήγορα για κανα τετράλεπτο μετά επιβράδυνα και αυτή νόμιζε ότι τελείωσα και τραβήχτηκε ,με έκοψε στο πάνω στο καλό ,της είπα τι κάνεις , πάρτο τώρα στο στόμα να τελειώσω ,ξάπλωσε στο κρεβάτι με εμένα όρθιο μπροστά της και άρχισε να με γλύφει ,όταν ένιωσα ότι έρχεται η ώρα να χύσω τον πήρα στο χέρι μου και την έχυσα στο πρόσωπο αιφνιδιάστηκε αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου ,μόνο μου ζήτησε μωρομάντηλα για να σκουπιστεί.την ρώτησα αφού είσαι απο την Γαλλία γιατί μιλάς μονο ελλήνικα και αγγλικά ? και μου απάντησε με φυσικότητα και αμέσως με εσείς οι έλληνες δεν γνωρίζεται καθόλου γαλλικά......σχεδόν 15 λεπτα στο δωμάτιο για 20 ευρώ αξίζει να την ξαναδοκιμάσω....
το 3 στο δωμάτιο λόγο του ότι βρομούσε ενώ και ο νιπτήρας ήταν βουλωμένος.
το 3 στην τσα τσα αν και είναι αρκετά ευγενική γιατί δικιά της δουλεία είναι η επίβλεψη τον δωματίων .
το 3 στο δωμάτιο λόγο του ότι βρομούσε ενώ και ο νιπτήρας ήταν βουλωμένος.
το 3 στην τσα τσα αν και είναι αρκετά ευγενική γιατί δικιά της δουλεία είναι η επίβλεψη τον δωματίων .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζακλίν
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2012
Προλαβες ε???μην χασης!!!!
sotirof