Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου πρός Κυριακή στις 01.35 ,η τσα τσα στο σαλόνι ανακοίνωσε φούλ πρόγραμμα εκτός κώλου και της λέω άρα δεν είναι φουλ και μου απάντησε τα δικά της.
η Λάουρα είναι ψηλή κοντά στο 1,75 χωρίς τακούνια κανονικό σώμα,ωραίο κώλο που δεν δίνει,ωραία στητά βυζιά ,είναι 21 ετών απο την ρουμανιά και μιλάει μόνο αγγλικά.έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ απο που την γνωρίζω , τελικά θυμήθηκα , κατά τον Φεβρουάριο Μάρτιο του 2011 δούλευε στο Φωκαίας 17β , έρχεται στο δωμάτιο και με ρωτάει αν μιλάω αγγλικά , συστηθήκαμε με ρώτησε αν είμαι έλληνας και ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο στόμα(αφού πρώτα μου ζήτησε μια απο της τσίχλες μου)στο λαιμό στα αυτιά ,την έφερα απο πάνω μου και άρχισα να της φιλάω το στήθος και να της δαγκώνω της ρόγες αρκετά δυνατά και αυτη να μου λέει ότι είμαι τρελός...ύστερα την ξάπλωσα ανάσκελα και της έγλυψα το μουνάκι της ,μετα απο λίγο μου είπε να ξαπλώσω και να ηρεμήσω και άρχισε να γλύφει τον πούτσο και τα αρχίδια μου εναλλάξ ,η πίπα της πολυ ωραία και υγρή ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της που είχε υγρανθεί για τα καλά ,πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση αυτή απο πάνω να κουνιέται σαν τρελή ενώ φιλιόμασταν παθιασμένα....έβαλα ενα δάχτυλο στο στόμα της και αφου το σάλιωσε της το έβαλα στην κωλοτρυπίδα της χωρις να αρνηθεί αφου η πιτσιρίκα είχε καυλώσει για τα καλα , την σήκωσα στα όρθια και άρχισα να την γαμάω ενώ η πλάτη της ακουμπούσε στον καθρέπτη και κρύωνε , την έβαλα μετα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και την γαμούσα δυνατά πισοκωλήτα ενώ αυτη γύριζε και σήκωνε το κεφάλι της για να σκύψω να την φιλήσω ,μετα απο λίγο ήρθε το τέλος . μου είπε να ξαπλώσω πήρε χαρτί μου έβγαλε το προφυλακτικό και με σκούπισε και αφου τα πέταξε στο καλάθι ήρθε στο κρεβάτι ξαναξάπλωσε και αρχισε να με φιλάει παθιασμένα....στο δωμάτιο κάθισα μαζι της σχεδόν 18 λεπτά.πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση όπου σίγουρα θα ξ ανατιμηθεί.
έχει ένα μεγάλο τατουαζ στην πλάτη κάποιο όνομα , ενω κα στο δεξί της χερι στα δάχτυλα έχει γραμμένο ένα όνομα ,μου είπε ότι είναι του αδελφού της που πέθανε μωρό για να τον θυμάται για πάντα..........

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.355
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, xubicuz

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2012
Μία όμορφη ψηλή Λάουρα σαν αυτή που περιγράφεις έπαιζε για μερικές βδομάδες με την Ντενίσα στο φ54 αριστερά. Μιλάω για πριν 1 μήνα περίπου.
Την ξέρει κανείς άλλος;
D
dirtyliving
08 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

smirni, μόνο βράδυ εμφανίζεται στο κατάστημα;
08 Ιανουαρίου, 2012
"κατά τον Φεβρουάριο Μάρτιο του 2011 δούλευε στο Φωκαίας 17β "

Ο Σωτηρακόπουλος του bou είσαι όμως ρε τύπε Μεγάλο χαμόγελο
Π
Πύρκαυλος
09 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έτσι είπε.....τώρα που ξέρεις? μπορεί να παίζει και διπλοβάρδιες και τέτοια
12 Ιανουαρίου, 2012
τη γαμισα χθες 10/1/12 στην απογευματινη βαρδια κατα τις 22:00 , γλυκουλα ειναι αλλα οσες γυναικες δε βγαζουν προστυχια δε μπορω να τις χυσω και φευγω ασφαιρος. η απογηευματινη βαρδια τη Φιλης με χει μαθει πια και με εχει βαρεθει και εγω περισσοτερο, ή πρεπει να αλλαξω βουλεια ή να αλλαξουν οι πουτανες της Φιλης βαρδιες χαχαχαχα
X
xlexlekias
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5