Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά την πρώτη κατάθεση στο Δροσοπούλου 97 , και επειδή υπήρχε χρόνος για βόλτα , επίσκεψη προς φυλής – φωκαίας .
Ο κόσμος λίγος σχετικά , αρκετοί μελαψοί τύποι να περιφέρονται , μελαγχολικός καιρός …
Επίσκεψη σε φυλής 71 αναζητώντας την Βίκυ , η οποία όμως έλειπε.
Η κοντούλα- γεματούλη χαρακτηριστική τσατσά του οίκου , ( η οποία ομολογούμενος έχει πολύ πλακά στην παρουσίαση , και έχει καλό χιούμορ ) μου παρουσίασε την Χριστίνα ( που συνήθως δουλεύει στο Φ40 βράδυ ) .
Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα
Την κοπέλα δεν την είχα ξαναδεί , ( γενικά προτιμάω πρωινές ώρες για βόλτα αυτού του είδους ) , με σχετικά καλό σώμα , σκληρό πρόσωπο ( δεν έχει φάτσα παιδούλας άβγαλτης) αλλά είχε ενδιαφέρον πίσω σύστημα , οπότε μπήκα .
Περίμενα 7 -10 λεπτά , παρότι δεν είχε άλλο πελάτη ( άκουγα που σαλοναριζε στους συναγωνιστές που έμπαιναν ).
Τελικά ήρθε , δυο γρήγορες κουβέντες , και αρχίζει ένα γλείψιμο στα @ άλλο πράγμα … ( βεβαίως είχα κάνει μπάνιο λίγο πριν , και όπως μου είπε – και είναι λογικό – οι υπηρεσίες της είναι καλύτερου επιπέδου αν ο άλλος είναι καθαρός .. )
Δούλευε την γλώσσα …άλλο πράγμα .
Πριν προλάβω να πω για σκουφί τον είχε πάρει βαθιά στο στόμα της και ξεκίνησε μια γαμιστερή πίπα … πολύ καλή , με μπουκώματα κάργα.
Αν δεν είχα περάσει ήδη από ένα γύρο ,πριν μισή ώρα ,στο Δροσοπούλου 97 θα με τελείωνε με την πίπα ( είναι κάτι που το προσπάθησε βέβαια…)
Της είπα να συνεχίσουμε με κάτι άλλο , αλλά μου το ξέκοψε . Κάτσε κάτω μου λέει . Συνέχισε την πίπα σε πολύ καλό επίπεδο …
Της ξαναείπα να αλλάξουμε σε ιεραποστολικό ( ήθελα …νινάκι ) και τα πήρε στο κρανίο….. ??? μην με κόβεις μου λέει εγώ είμαι πολυοργασμική , όταν παίρνω πίπες φτιάχνομαι….(άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ….. !!!!)
Τέλος πάντων σταμάτησε επιτέλους την πίπα , και έκαστε αυτή επάνω μου , έχοντας μου γυρισμένη την πλάτη , παρότι εγώ γούσταρα ιεραποστολικό …και είχα προσπαθήσει να την ξαπλώσω κάτω …
Βασικά δεν ήξερα ποιος γαμούσε ποιον ….. αυτή μάλλον γαμούσε εμένα ….
Συνέχισε σε έντονο ρυθμό για αρκετή ώρα αλλά επειδή εγώ αλλιώς είχα δει την φάση ,την μάγκωσα και την έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι για ιεραποστολικό , (όπου όπως διαπίστωσα δεν είναι η στάση που της αρέσει …. )
Εντύπωση μου έκανε όταν την γύρισα ανάσκελα ότι είχε μεγάλη μελανιά στο σχήμα του εσώρουχου …. Σαν να είχε ξεβάψει ένα εσώρουχο επάνω της….
Την έπιασα από την λεκάνη και την ακούμπησα στην μελανιά , δεν έδηξε κανένα πόνο … (ίσως να είχε όντως ξεβάψει επάνω της εσώρουχο…
Το τέλος ήρθε σε αυτήν τη στάση ….
Στην συνέχεια , ενώ είχε ντυθεί και λίγο πριν φύγει , μου έκανε ένα « κεφαλοκλειδωμα » και μου έδωσε δυο τρία γλωσσόφυλλα πριν προλάβω να αντιδράσω …
Τι να πω …ενδιαφέρουσα παρουσία με αυταρχικό στυλ … τα βράδια δουλεύει στο φυλής 40 , απλά αντικαθιστούσε σήμερα την Βίκοι , γιαυτο ήταν εκεί…

Θα ξαναεκτιμιθει ….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2012
καταρχην το φ40 δεν δουλευει βραδυ.......
συνηθος δουλευει φ40 αλλα δεν την εχω ξαναδει Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1