Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκεψη στους γνωστους μπουρδελοδρομους χθες το απογευμα για να κανω το πορνοποδαρικο μου για τη νεα χρονια. Βαση σχεδιου θα επισκεπτομουν δυο οικους, εναν στο Μεταξι κι εναν στην περιοχη Φυλης-Λιοσιων. Στα σπιτακια του Μεταξιου γινοταν ενας ψιλοπανικος, γεματα τα σαλονια με συναγωνιστες που περιμεναν υπομονετικα το σαλοναρισμα των κοριτσιων. Με τοσο κοσμο θα πρεπει να κανουν καλο τζιρο τα ιδρυματα παρα το χαμηλο αντιτιμο. Τελος παντων, κατεληξα σε αυτο το μπουρδελακι οπου μου παρουσιαστηκε η Αννα απο την Τσεχια (διαβαζοντας την κριτικη του Akis30 καταληγω στο συμπερασμα πως μαλλον προκειται για την κοπελα που σε αυτον παρουσιαστηκε ως Μαρια Χμμμ; ). Τσεχια ακουσα, το συνδυασα με τη Ντενισσα (παλια στη Ρεμουνδου) και αποφασισα να περασω στο δωματιο.

Οπως συμβαινει τις περισσοτερες φορες στα extra fast sex μπουρδελα του Μεταξιου η κοπελα ηρθε γρηγορα. Απο εμφανιση τωρα: ξανθια, με μετριο στο μακρος και ελαφρως μπουκλωτο μαλλι, μετριο υψος, γυρω στα 30 ηλικιακα, αποδεκτα προς ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου, piercing στη μυτη, μετριο σε μεγεθος βυζι, αρκετα στητο ομως και με σουπερ καβλωμενη ρωγα, χαμηλοκωλα μεν αλλα με καλη κωλαρα δε.

Μπηκε καπως μουτρωμενη στο δωματιο και φοβηθηκα τη φολα, αλλα κανοντας της ενα κοπλιμεντο για την ομορφια της (τι χαζες που ειναι αυτες οι γυναικες Εμμμμ ) εσκασε χαμογελο και εκατσε διπλα μου πιο ευδιαθετη. Απο προκαταρκτικα τιποτα, μονο καποια συντομα χαδια στο στηθος μου. Τα χαδια αυτα σε συνδυασμο με το δικο μου χουφτωμα στους βυζους και την κωλαρα της εφεραν μια σχετικη αιματωση, οποτε και μπηκε η καποτα. Η πιπα μετρια, χωρις περιποιηση της τριγυρω περιοχης, αλλα αρκετης διαρκειας, οποτε μου ατσαλωθηκε και την εβαλα να ερθει απο πανω. Καλο κουνημα ενω εγω επαιζα με τις ρωγες τις, μιλαμε οτι βγαζουν ματι Γλώσσα . Την επιασα και τη γυρισα σε ιεραποστολικο, οπου απεφευγε το βλεμμα μου και ηταν απαθης. Καθως ετσι δε γινοταν δουλεια της ειπα να κατσει για πισοκολλητο. Στη σταση αυτη εσπρωξα καλα, εδινα μπατσακια στο κωλαρακι της και αυτη εβγαζε κραυγουλες και αγκομαχητα. Βλεποντας το σουφριδακι της σκεφτηκα να σκασω το επιπλεον 5ευρο για πρωκτικο, αλλα τελικα βαρεθηκα και αντ'αυτου συνεχισα με πιο δυνατο σφυροκοπημα και τελειωσα Κουλ .

Συνολικα, ενα μετριο γαμησι με μια οχι ιδιαιτερης εμφανισης κοπελα. Απο αυτα που γρηγορα τα ξεχνας.

Τιμη 10 ευρω για μουνακι και 69 (το 69 ανακοινωθηκε αλλα δεν το δοκιμασα).
15 ευρω για μουνακι, 69 και κωλο.

Χρονος παραμονης της Αννας στο δωματιο 10 λεπτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2012
"Βλεποντας το σουφριδακι της σκεφτηκα να σκασω το επιπλεον 5ευρο για πρωκτικο, αλλα τελικα βαρεθηκα"

Κάτι άτομα σαν κι εσένα χαλούν την πιάτσα Χεχε!

Καλή πορνοχρονιά συναγωνιστή Χαμόγελο
Π
Πύρκαυλος
09 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τυπε ειναι πολυ καυλιαρικο μουνακι αυτη αλλα τη φοβομουν για μεγαλη φολα...απο εμφανιση ομως σκιζει...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2