Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Φυσικά δεν γράφω κριτική για κάθε επίσκεψη στη Νταϊάνα, ή σε οποιαδήποτε άλλη κοπέλα. Όμως, αυτή η φορά ξεφεύγει από το συνηθισμένο. Άς πάρω τα πράγματα με τη σειρά:
Ξεκίνησα με πρόθεση να συναντηθώ με την Κατερίνα τη Σέρβα στο Αλκ16Β, ώστε να αρχίσει η καινούρια χρονιά με ένα καλό πρωκτικό για γούρι. Δυστυχώς η κοπέλα δεν ήταν εκεί (ανησυχώ και λίγο, μήπως ξέρει κανείς κάτι σχετικό;). Στη θέση της δύο κοπέλες, Ρωσσίδες, κατά δήλωσή τους, όχι άσχημες, αλλά πολύ επιθετικές στην προσπάθεια να με κρατήσουν. Επειδή έχω καεί από τέτοιες γυναίκες που στο σαλόνι κάνουν σα λυσσασμένες και στο δωμάτιο μεταμορφώνονται σε τσιμεντοκολώνες, την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες και για να μή χάνω την ώρα μου με ψάξιμο στα τυφλά μπήκα κατευθείαν στο 16Α. Η Νταϊάνα ήταν εκεί και πέρασα αμέσως στο δωμάτιο. Περίμενα λίγο γιατί έπρεπε να τελειώσει με το δωμάτιο όπου ήδη βρισκόταν όταν μπήκα και με έναν ακόμα πελάτη που προηγείτο. Παρ' όλα αυτά δεν μου φάνηκε να άργησε υπερβολικά.
Εμφανίστηκε ευδιάθετη και αρχίσαμε τα προκαταρτικά στα όρθια. Μετά από μερικά γλωσσόφιλα, όχι υπερβολικά βαθειά, αλλά αρκετά ικανοποιητικά, προχώρησε σε γλείψιμο του σώματος δείχνοντας ή να θυμάται τι μου αρέσει ή να πιάνει γρήγορα το νόημα από τις αντιδράσεις μου. Κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά ξεκίνησε την πίπα. Για να τη διευκολύνω γονάτισα με το ένα πόδι στο κραββάτι, ενώ με το άλλο πατούσα στο πάτωμα. Εκείνη γονάτισε και με τα δύο στο κρεββάτι και, αφού απλώθηκε τουρλώνοντας πίσω την κωλάρα της, με εξαιρετική ευλυγισία, άρχισε να κάνει μία από τις καλύτερες πίπες που έχω απολαύσει στην ζωή μου. Κατάφερε να κάνει επαφή με όλη την επιφάνεια του πούτσου που είχε μέσα στο στόμα και αντί για το πολύ μέσα-έξω που συνηθίζεται, έκανε παιγνίδι με τη γλώσσα. Αγωνιζόμουν να κρατηθώ για να μη χύσω γιατί ήθελα να παρατείνω αυτή την όμορφη αίσθηση. Κάποια στιγμή της ζήτησα να την γλείψω και τότε ξάπλωσε ανάσκελα και τα άνοιξε όλα. Μου φάνηκε πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Ανταποκρινόταν αρκετά έντονα στο γλείψιμο, αλήθεια ή θέατρο δεν ξέρω, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό, πάντως ήταν τόσο πειστική στη συμμετοχή της που δεν μου έπεσε καθόλου, όσο την έγλειφα, κάτι που μπορεί άλλες φορές να συμβεί, όταν συγκεντρώνεσαι σε αυτή τη δραστηριότητα. Η ώρα περνούσε και δεν έδειξε καμμία διάθεση να μου πει να συντομεύω! Έτσι πήρα την πρωτοβουλία και της ζήτησα να μου φορέσει το προφυλακτικό. Μπαίνοντας στο μουνί της με περίμενε μία ακόμα ευχάριστη εμπειρία: ίσως το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει σε μπουρδέλο και πολύ καλό και με τα κριτήρια του "έξω κόσμου". Κόλλησε σαν βεντούζα και με πολύ μαστόρικες κινήσεις της λεκάνης και των γοφών έδειξε τι μπορεί να κάνει η γυναίκα που ξέρει να γαμιέται. Ενώ είναι γενικά άτομο με μετρημένες και ήρεμες κινήσεις στη συγκεκριμένη φάση έβγαλε τόση ενέργεια που με εξέπληξε. Με τέτοια πανδαισία, αφού έχυσα δεν έλεγε να μου πέσει και η κοπέλα καθόταν εκεί να με έχει μέσα της χωρίς καμμία βιασύνη λες και είμαστε στο σπίτι μας. Έτσι πήρα πάλι την πρωτοβουλία να βγώ. Ενώ ντυνόταν και αποχαιρετιόμαστε με ευχαρίστησε πολλές φορές. Είναι να μην την ξανατιμήσεις με τέτοια περιποίηση;;;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
LAMB
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2012
Η εμφάνιση της είναι αποθαρρυντική.
Οσο και η εμφάνιση του ημικαραφλου τσάτσου - με τα γυαλια 80s - που την πολυ-διαφημίζει.
07 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλτ μορφη ο τσατσος.την ειχα παρει καποτε. ολο μη και μη ηταν η καριολα.μετα εχεσα τον τσατσο και μου τα μασαγε
07 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παίζει να 'μαι κι ο μόνος που τη θεωρώ όμορφη αλλά δεν την παίρνω επειδή τη θεωρώ βρωμιάρα...
Π
Πύρκαυλος
07 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οχι δεν εισαι ο μονος...
11 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αν οχι ομορφη, ειναι πολυ σεξυ,γυναικαρα.
μου θυμιζει κατι καθαριστριες βουλγαρες
που εφερνρε η μανα σπιτι να τη βοηθανε οταν ημουν πιτσιρικας.
εκατονταδες μαλακιες για παρτη τους.
Γι αυτο τη δοκιμασα πριν μηνες.
δε λεω καλη ειναι,αλλα δε βρηκα κοινα σημεια
στις κριτικες συναδελφων(γλωσσοφιλα. ελευθερο στοματικο κλπ)
δεν ειμαι ασχημος και ειχα κανει μπανιο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5