Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 137 10
Μπουρδέλα
128335
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Τι το'θελα?
Είχα διαβάσει κριτική από συναγωνιστή ότι τώρα κάνει και πρωκτικό (καλή χρονιά φίλε Πύρκαυλε) οπότε παρέκαμψα τις ενστάσεις μου και μπήκα.
Ο ορισμός της ΞΕΠΕΤΑΣ..
Για προκαταρτικά ούτε λόγος, ξάπλωσε, ξεκίνησε μια τυπική πίπα σε μισοπεσμένο πέος, σουτιέν δεν έβγαζε - απλά το κατέβασε - στρινγκάκι ομοίως, αστα να πάνε.
Μόλις σκλήρυνα, την έπεσα απ'ευθείας για κώλο - γκιατί μουρό μου, θα κύσεις αμέσως?
Στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα , σιγά σιγά εκάμφθη βέβαια, αλλά το χέρι εκεί να κρατάει, ήταν πολύ στενή πάντως, όσο από απόδοση : έπιπλο..
Μιας κι ο κώλος δεν πήγαινε, την γύρισα ιεραποστολικό από μπροστά όπου τα πράγματα καλυτέρεψαν, μετά από 3λεπτο πισοκολλητό προσπάθεια για anal - πάλι χέρι - μουρό μου πουνάω - τζίφος πήγα στην εμπρός τρύπα όπου και σιχτιρίζοντας κατέθεσα..
Συμπέρασμα : Ωραίο κορμί, αλλά μεγάλη ξεπέτα, αν δεν θες/μπορείς πρωκτικό μην το δηλώνεις, καλύτερα ο Αυνάν, αν με άφηνε το site θα της έβαζα άσο (1)..
Συνάδελφος έλεγε την Άννα - ΠΙΤΣΟΣ, αυτή δεν είναι ούτε Schaub Lorenz Πεκίνου..
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!
Είχα διαβάσει κριτική από συναγωνιστή ότι τώρα κάνει και πρωκτικό (καλή χρονιά φίλε Πύρκαυλε) οπότε παρέκαμψα τις ενστάσεις μου και μπήκα.
Ο ορισμός της ΞΕΠΕΤΑΣ..
Για προκαταρτικά ούτε λόγος, ξάπλωσε, ξεκίνησε μια τυπική πίπα σε μισοπεσμένο πέος, σουτιέν δεν έβγαζε - απλά το κατέβασε - στρινγκάκι ομοίως, αστα να πάνε.
Μόλις σκλήρυνα, την έπεσα απ'ευθείας για κώλο - γκιατί μουρό μου, θα κύσεις αμέσως?
Στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα , σιγά σιγά εκάμφθη βέβαια, αλλά το χέρι εκεί να κρατάει, ήταν πολύ στενή πάντως, όσο από απόδοση : έπιπλο..
Μιας κι ο κώλος δεν πήγαινε, την γύρισα ιεραποστολικό από μπροστά όπου τα πράγματα καλυτέρεψαν, μετά από 3λεπτο πισοκολλητό προσπάθεια για anal - πάλι χέρι - μουρό μου πουνάω - τζίφος πήγα στην εμπρός τρύπα όπου και σιχτιρίζοντας κατέθεσα..
Συμπέρασμα : Ωραίο κορμί, αλλά μεγάλη ξεπέτα, αν δεν θες/μπορείς πρωκτικό μην το δηλώνεις, καλύτερα ο Αυνάν, αν με άφηνε το site θα της έβαζα άσο (1)..
Συνάδελφος έλεγε την Άννα - ΠΙΤΣΟΣ, αυτή δεν είναι ούτε Schaub Lorenz Πεκίνου..
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Είθε το νέος έτος να είναι γεμάτο με λαχταριστά κωλαράκια, πάνω απ' όλα πρόθυμα να προσφέρουν γκουρμέ καταστάσεις σε όλους εμάς με τα μερακλήδικα γούστα ;)
τσατσα διαφημιζε ως ελληνιδα;