Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πολλάκις ἡ ἁπλότης ὁδηγεῖ εἰς εὐτυχὴν κατάληξιν μίαν ἀπόπειραν συνουσίας ἡ ὁποία δὲν φαίνεται ἐξ ἀρχῆς διαθέτουσα τὰ ἐχέγγυα εὐοδώσεως. Ἡ Ἀνίτα ἔχει ἀνάστημα περὶ τὸ 1,65m καὶ σωματικὸν βάρος ἐλαφρῶς πρὸς τὰ ἄνω ἀποκλίνον τοῦ κανονικοῦ,. Ἡ κεφαλὴ της εἶναι μικρὰ καὶ χαρακτηρίζεται ὑπὸ ἐλαφροῦ προγναθισμοῦ δίδοντος της «ἀεροδυναμικὸν» σχῆμα. Ὑποθέτομεν ὅτι αἱ πιθανότηται ἀλβανικῆς καταγωγῆς εἶναι ηὐξημέναι, τὸ δὲ ἐνδεχόμενον «Ἀλβανὶς ἤ Ρουμανὶς» λαμβανει P = 0,95. Εἶναι λίαν νέα, 22 – 24 ἐτῶν ὥστε ἐκκινεῖ μὲ σημαντικὸν πλεονέκτημα καλύπτον ἀδεξιότητας καὶ σφάλματα.

Δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ θεωρήσωμεν τὴν ἐργασίαν της ἐργασία ἐπαγγελματίου, ὅσον καλὴ και ἀν ἦτο ἡ διάθεσὶς της. Πρὸ τῆς πεολειχίας (κεκαλυμμένης κατ΄ ἀπαίτησίν μας) ἐκάλυψεν τὴν περιγεννητικὴν μας περιοχὴν διὰ χαρτίνου ἐμπεποτισμένου προσοψίου ὡς χειροῦργος ἐκτελῶν τοπικὴν ἐπέμβασιν. Ἡ δὲ πεολειχία ἦτο καθ΄ ἑαυτὴ ἀδεξιωτάτη. Μὴ πτοούμενοι ἀπὸ τὴν ἀρχικὴν της ἀπομάκρυνσιν ἐκ τῆς ἀκτίνος δράσεως τῶν χειρῶν μας ἐφέραμεν αὐτὴν ἐγγύτερον καὶ ἐψαύσαμεν ἐπὶ ἱκανὸν χρόνον τοὺς σφριγηλοὺς γλουτοὺς της καὶ τὸ ὄχι ἀξιοσημείωτον ἀλλὰ νεανικὸν στῆθος της. Αἱ ἁπλαὶ αὐταὶ ἐνέργειαι δεδομένης τῆς ἀδυναμίας ἡμῶν πρὸς τὰς νέας γυνὰς ἐπέτειναν τὴν διέγερσιν.

Ἡ συνουσία ἐπραγματοποιήθη μὲ τὴν νέαν εἰς ὑπτίαν θέσιν καὶ ἦτο ἀρκετὰ μακροχρόνιος (αἱ ἀσκήσεις καθυστερήσεως ἀποδίδουσι – τα ἀγαθᾶ κόποις κτῶνται). Γενικῶς μία καλὴ ἐμπειρία.

Παρεμείναμεν ἐντὸς τοῦ δωματίου ἐπὶ σχετικῶς μακροῦ χρόνου ἐνδυομένοι προκαλοῦντες τὴν σχετικὴν ἀπορίαν τοῦ ἀναμένοντος ἡμᾶς ἐν τῷ προθαλάμῳ κ. Φυλησύχου Πολίτου. Ἐξ ἄλλου ὁρισμένας φορὰς τὸ καλύτερον τμῆμα τῆς ἐπισκέψεως εἰς πορνεῖον εἶναι …ἡ ἀποχώρησις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kazanas, antisthenis, ZeroTolerance

Σχόλια

29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 03 Ιανουαρίου, 2012) 03 Ιανουαρίου, 2012
Μεσα σε αυτη την μεγαλη κοινοτητα-αδελφοτητα, ( η πιο εγκυρη απο πλευρας ενημερωσης στην Ελλαδα σημερα, το λεω και το εννοω) εισαι ο ΦΑΡΟΣ, που φωτιζει ολους εμας με τη φλογα του αθανατου Αρχαιου Ελληνικου πνευματος. Αυτη ειναι η γλωσσα η οποια θεωρειται η αρτιοτερα ολων των γλωσσων της οικουμενης, και οχι το σημερινο καταντημα. Ειναι η γλωσσα των γραμματων, των επιστημων, των τεχνων, του πολιτισμου, της φιλοσοφιας. Ειναι η γλωσσα που εχει εμπλουτισει με αναριθμητους "ορους", ακομα και αυτην, που θελει να λεγεται "διεθνης", που το συντακτικο της (της "διεθνους" εννοω) ακομα και σημερα ειναι για γελια μεχρι "δακρυων". Ειναι η γλωσσα που εχει φθασει μεχρι το Πανεπιστημιο του Πεκινου, με την οποια ειχαν υποδεχθει Κινεζοι φοιτητες τον Συμιτη, γιαυτο οι ανθρωποι εχουν "πιασει κορυφη" και συνεχιζουν ανοδικα. Ειναι η γλωσσα που εμεις εχουμε κυριολεκτικα μεταλλαξει, και γιαυτο εχουμε πεσει στο γκρεμο. Διαβαζω με αισθημα δεους την καθε κριτικη σου, απεναντι αφ ενος στην γλωσσα, και αφ ετερου απεναντι στον ιδεαλιστη (ετσι σε θεωρω), ο οποιος μοιραζει απλοχερα γνωση και πολιτισμο. Το εργο σου τεραστιο. Προσφερεις σε ολους εμας τουλαχιστον, οτι προσφερει η "Ακροπολις" των Αθηνων σε ολους τους Ελληνες (ο νοων νοητω). Καποτε στο Γυμνασιο και αργοτερα στο Λυκειο, ελεγα γιατι να μας επιβαρυνουν με μια γλωσσα "πεθαμενη". Σημερα διακρινουμε δια γυμνου οφθαλμου, οτι αυτη η εντατικοποιηση των σπουδων, του καταναλωτισμου, του υλισμου εχουν, σαν σκοπο να μην υπαρχει χρονος να ασχοληθουμε με το παρελθον, να θεοποιησουμε και να προσκυνησουμε τους "απολυτους κυριαρχους του σημερα". ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Εισαι η τροχοπεδη σ αυτην την εξαθλιωση. Να σαι παντα καλα και να συνεχιζεις αγερωχος το εργο σου. Σε ασπαζομαι αδελφικα.
03 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εὐχαριστῶ. Ὑπάρχει ἱκανὸς ἀριθμὸς θιασωτῶν τῆς καθαρευούσης.
B
bakalhs
03 Ιανουαρίου, 2012
Ρε μεγαλε γραψε νεα Ελληνικα για να διαβαζουμε ξεκουραστα.Μας εχουν βγει τα ματια με την κωλοκαθαρευουσα.Μια χαρα Ελληνικη ειναι και η Νεοελληνικη γραφη και γλωσσα.Επιτηδες το κανετε για να μας ταλαιπωρητε;Εσυ και ο Βυζαντηνοτέτοιος εισαι βρε αδερφακι μου!!!!!! Πλενεις και τα χερια σου με Betadine πριν ποιασεις το πληκτρολογιο;Ξερεις εχει πολλα μικροβια!!!
03 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κανεις ενα λαθακι,φιλε...δεν είναι καθαρεύουσα αυτή που γραφει,ειναι προσπάθεια να μιμηθεί την (τεχνητή) αυτή γλώσσα,που δεν κατέχει κι αυτό φαινεται απο τους απαράδεκτους βαρβαρισμους του,αν και το στύλ του ειναι πολύ καλο.
Παντως οσο πιο ανιδεοι ειναι μερικοί ( ο νοών νο(ή) τω γραφει ο αλλος ασχετος παραπανω),τοσο πιο πολυ νομίζουν οτι κατι ξέρουν...οπως καποια παιδια στο σχολειο θυμαμαι,παχουλουτσικα που δεν μπορούσαν να παιξουν μπαλα,μιλαγαν ολη μερα για ποδοσφαιρο...
04 Ιανουαρίου, 2012
Δυστυχώς υπάρχουν κάμποσα γλωσσικά λάθη.

Δεν είναι το σωστό "τας νέας γυνάς", αλλά "τας νέας γυναίκας"!

Δεν είναι το σωστό "δίδοντος της" αλλά "δίδοντός της" (θέλει δυο τόνους).

Δεν είναι το σωστό "χειρούργος" αλλά "χειρουργός"!

Επίσης δεν είναι το σωστό "επί σχετικώς μακρού χρόνου", αλλά "επί σχετικώς μακρόν χρόνον"!

Το "φυλησήχου" αντί του σωστού "φιλησύχου" δεν το προσμετρώ εις τα λάθη αποδίδων τούτο εις τον Δαίμονα του πληκτρολογίου!
04 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω πάντως δεν κατάλαβα. Γάμησε ή δε γάμησε.
(Updated: 04 Ιανουαρίου, 2012) 04 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλὰ κρασά. (Εἰδικῶς διὰ τὸν Φυλήσυχον).
B
bakalhs
(Updated: 04 Ιανουαρίου, 2012) 04 Ιανουαρίου, 2012
Για μια ακομα φορα η επιπολαιοτητα σε ολο της το μεγαλειο. Εγω εγραψα για να τονισω το εργο που προσφερεις εναντια στον εκφυλισμο μας σαν εθνος και κουλτουρα, επειδη καποιοι εντεχνα μας εχουν υποδουλωσει αμαχητι, και αυτοι εστιασαν σε συντακτικα και ορθογραφικα λαθη. Ειπαμε οταν το δακτυλο δειχνει το φεγγαρι, ο βλακας κοιταζει το δακτυλο. Δυστυχως απο τα "Αμερικανικα" ψευδωνυμα τους, ευκολα καταλαβαινεις οτι πολλοι εχουν ηδη "παραδοθει" ανευ ορων και χωρις να το εχουν καν αντιληφθει. Δεν τους ενδιαφερει οτι οι "εντολοδοχοι" μας εχουν αδειασει τις τσεπες και εχουν τσαλαπατησει την αξιοπρεπεια μας, αλλα προβληματιζονται αν πρεπει να καταταξουν στην Αρχαια, στην Αρχαιζουσα, στην βαρεια η στην απλη καθαρευουσα το κειμενο, λες και καποια απο αυτες εχει κατι να ζηλεψει απο τις υπολοιπες σε κυρος. Αντι να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι εμεις ειμαστε τα προτυπα, και οχι κακεκτυπα (οπως μας θελουν εκ Δυσμων ορισμενοι), οτι εχουμε εθνικη συνειδηση, κουλτουρα, πολιτισμο, ΙΣΤΟΡΙΑ, εμεις να προσπαθουμε να καταστρεψουμε οτι μας τα θυμιζει. Οσοι ειστε γνωστες αντι να αναλωνεσθε σε στειρες επικρισεις και διαμαχες, γραψτε... Σοφον ειναι, να πολλαπλασιασουμε τις εστιες παρα να προσπαθουμε να σβησουμε τις ηδη υπαρχουσες...
05 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συγγνώμη συναγωνιστή Πεφωτισμένε, αλλά το να αναφέρεις την νέα ελληνική ως κατάντημα, είναι από μόνο του κατάντια.
Στο κάτω, κάτω η καθαρεύουσα είναι μια γλώσσα φτιαχτή. Ένα ενδιάμεσο κατασκεύασμα μεταξύ αρχαίας και δημοτικής και όχι κάτι το ζωντανό όπως η θαλερή γλώσσα που μιλιέται από τα στόματα εκατομμυρίων Ελλήνων!
Ο συναγωνιστής bakalhs προσθέτει μια διαφορετική νότα στην κριτικογραφία και μας ωθεί να ταξιδεύουμε σε οίκους ανοχής περασμένων αιώνων. Μέχρι εκεί όμως! Αν ξαφνικά άρχιζαν όλοι να γράφουν σε καθαρεύουσα, οι κριτικές θα πέθαιναν και όχι λόγω της αγραμματοσύνης των αναγνωστών, αλλά επειδή η ίδια η καθαρευουσιάνικη μορφή είναι μία εκδοχή που πιθανώς ποτέ δεν θα έπρεπε να έχει υπάρξει.
Π
Πύρκαυλος
(Updated: 05 Ιανουαρίου, 2012) 05 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν δεν υπήρχε η καθαρεύουσα φίλε Πύρκαυλε την κριτική θα την λέγαμε kritik tefter ή κάπως έτσι. "Φτιάχτηκε" για να καθαρίσει η γλώσσα μας απ' τις τουρκικές κυρίως επιρροές. Πολλές δε λέξεις της έχουν περάσει στην καθομιλουμένη. Η λέξη εκατομμύριο που χρησιμοποίησες π.χ. είναι κι αυτή της καθαρεύουσας (του Κοραή).
29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3