Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 93 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Σύντομη πρωτοχρονιάτικη τσάρκα στον Αγ.Παντελεήμονα που κατέληξε στον πάνω όροφο του συγκεκριμένου ιδρύματος.

Η Μαρία είναι Ελληνίδα, 26 χρονών, με συμπαθητικό πρόσωπο και έχει γενικά σου δίνει την εντύπωση ότι θα γαμήσεις την νοικοκυρά της διπλανής πόρτας. Απο σώμα σκίζει το μωρό ! Πλεόνασμα λίπους ομοιόμορφα κατανεμημένο στο πληθωρικό κορμί της, ραγάδες παντού, και τερατώδη βύζουλα που έχουν πάρει την κάτω βόλτα λόγω βαρύτητας. Το αιδοίο ήταν αξύριστο τουλάχιστον 2 μήνες ενώ τα ξεχειλωμένα μουνόχειλα θύμιζαν ψαρονέφρι και μου άνοιξαν την όρεξη. Αλλά το μεγάλο της προσόν είναι αναμφίβολα η τεράστια κωλάρα της που είναι γεμάτη κυτταρίτιδα !

Δυστυχώς όμως, ενώ εμφανισιακά είναι καυλιάρα οι υπηρεσίες της είναι κάτω απο τη βάση. Το παίζει άνετη και φιλική όμως έχει την κουτοπόνηρη νοοτροπία της επαρχιώτισσας που πιστεύει ότι είναι ανώτερη απο τους "χαμουτζήδες". Προκαταρκτικά της πλάκας, αερόπιπα της κακιάς ώρας και άθλιο στήσιμο στα 4. Όταν της ζήτησα να χύσω στο στόμα, αρνήθηκε παρόλο που το διαφημίζει στο σαλόνι. Στο τέλος έβγαλα την καπότα και εκσπερμάτωσα χειροκίνητα. Μάλιστα η τσατσά είχε το θράσος να χτυπήσει την πόρτα στο 10λεπτο...

Γενικά ταλαιπώρησε αρκετά τον πούτσο μου και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν γουστάρει το επάγγελμα της. Ίσως έχω κακομάθει απο το γεγονός ότι στο Μεταξουργείο μπορείς να βρείς πολύ καλύτερες υπηρεσίες στην μισή τιμή. Όταν δίνω 20Ε έχω την απαίτηση η πουτάνα να σέβεται την ανάγκη μου για εκσπερμάτωση και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό.

Στα θετικά ο καθαρός χώρος αλλά τι να το κάνεις όταν η κοπέλα είναι ξεπέτα... Λύπη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού