Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Λάουρα την είχα δοκιμάσει παλιότερα στην 26ης Οκτωβρίου 35 και δεν με είχε ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Καλό κορίτσι, ξέρω ότι είναι η αγαπημένη πολλών εδώ, αλλά εμένα δεν μου έκανε το κλικ. Σε βραδυνή τσάρκα στον Βαρδάρη λοιπόν την πετυχαίνω Προμηθέους 14 και την βρίσκω αρκετά αλλαγμένη: αδυνατισμένη με κοντό ξανθό μαλλί πλέον, το κλικ κάπως έγινε και ελλείψει άλλων εναλλακτικών, αποφάσισα να μπω και να ξαναδοκιμάσω.

Πέρασα με ακάπωτο (50ε) στο μεγάλο δωμάτιο στο βάθος και περίμενα αρκετή ώρα γιατί είχε και άλλους να ξεπετάξει. Δεν είχε κάτι σε προκαταρκτικό όταν ήρθε, μόνο κουβεντούλα και γρήγορα τσιμπούκι στον σηκωμένο Καπετάν Ανέστη. Τίποτα το ιδιαίτερο σ΄αυτόν τον τομέα, αρκετό χέρι, τουλάχιστον ωραία θέα στο καθρέφτη και ελεύθερα δάχτυλα παντού. Την έβαλα να πάρει τσιμπούκι και στο όρθιο και μετά αυτή από πάνω, όπου κουνήθηκε πολύ καλά, αργά και αισθησιακά, δώσαμε και μερικά φιλάκια στο πρόσωπο άλλα όχι στο στόμα. Γύρισμα στα τέσσερα και ένα ευχάριστο φινίτο. Πάλι κουβεντούλα για μερικά λεπτά, δεν βιάστηκε να φύγει, αν και είχε αρκετό κόσμο έξω.

Συνολικά μια καλή κατάθεση, την βρήκα πιο σέξυ αυτήν τη φορά αν και λίγο κουρασμένη. Αλλά αντικειμενικά τώρα από τις top της πόλης δεν είναι, απλά μια τίμια επιλογή και μια καλή επαγγελματίας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού