Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μιας και ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με το σπορ, κατεληξα στο 19χρονο γλυκο μωρο Ιονελα.

Τσεχα στην καταγωγη, γλυκο, χυμωδες σωμα, με σωστες καμπυλες, κωλαρα αφρατη (οχι πλαδαρη) κι ενα προσωπο που απλα επιβεβαινωνει οτι οι Τσεχες ειναι απο τις ομορφοτερες κοπελες του πλανητη. Προσωπο που απλα δεν υπαρχει. Θυμιζει σταρλετ κουκλιτσα, με τελειες αναλογιες, γλυκες γραμμες και υπεροχα εκφραστικα μελισταλακτα ματια.

Κανενα ιχνος βιασυνης, πολυ ευγενικη, δεκτικη στα ΠΑΝΤΑ (τουλ. σε μενα). Και μονο η θεα του υπεροχου κορμιου της γυμνου ανασκελα, και μονο οι παροτρυνσεις της να την φιλησεις,δακτυλιασεις παντου, μονο το υπεροχο στομα της και η ευγενεια της, σε κερδιζουν απο την πρωτη στιγμη.
Η γλωσσα της επαιζε με μαεστρια. Η θεα του σωματος της ανασκελα με τις τελειες καμπυλες της να λικνιζονται σε οποιον ρυθμο θελεις εσυ, δεν περιγραφεται.

H αληθεια ειναι οτι γουσταρισε με μενα, με τραβουσε μεσα της, το αρχικα στεγνο μουνακι της γρηγορα εγινε μουσκεμα και η ρογα απλα καγκελο (εδω ειναι το μονο της μειονεκτημα, μικρο βυζι, 1,5 περιπου μεγεθος). Τα δε γλωσσοφιλα εδιναν και επαιρναν (οσο και να τα απεφευγα, δεν το κατορθωνα παντα. Οπως και να το κανουμε, δινει αλλη αισθηση). Οποιος δεν σιχαινεται και ειναι στοιχειωδως καθαρος και εμφανισημος, θα βγαλει τρελα γουστα.

Οι πιο παλιοι θα θυμουνται οτι δεν ενθουσιαζομαι ευκολα απο κοπελα. Η συγκεκριμενη ειναι εξαιρεση, και θα τολμουσα να πω οτι για μενα ανηκει στο top 3 ever. Απλα τελεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιονέλα
kklld
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού