Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από μια μίνι πρωινή βόλτα στα στενά του Βαρδάρη κατέληξα τούτη τη παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2011 στην αγαπημένη μου Μαιρούλα.

Το μωρό σαλοναρίστηκε με μια ιδιαίτερα σέξι στολή Αγιοβασιλίτσας κόκκινη με γουνάκια άσπρα που την πήγαιναν πολύ.

Μετά από σύντομη διαπραγμάτευση πέρασα μέσα με 40 ευρώ για γυμνό τσιμπούκι. Σε λίγο νάσου και η Αγιοβασιλίτσα, χαιρετούρες λίγα χαδάκια στα όρθια και στη συνέχεια ξάπλωμα στο κρεβάτι όπου και συνεχίστηκαν τα χαδάκια. Μου έβαλε και τις βυζάρες της στη μούρη μου οπότε και τις πιπίλισα δεόντως, νιώθοντας μάλιστα να σηκώνεται και η ρόγα της κάγκελο, κάτι που με ερέθισε ακόμη παραπάνω.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την γυμνή πίπα, σε πολύ αργό τέμπο στην αρχή, υγρή και πάρα πολύ καυλωτική και στη συνέχεια σταδιακά επιτάχυνε το ρυθμό της, δίνοντας μου μια υπέροχη αίσθηση. Το δοντάκι που έβαζε άλλες φορές δεν υπήρχε ενώ με άφησε να της τρίβω με το χέρι μου τα υγρά της μουνόχειλα.

Στη συνέχεια μου πέρασε προφυλακτικό σαν κάλτσα και ανέβηκε από πάνω μου, κουνώντας το κωλαράκι της όλο χάρη και μετά κάνοντας βαθύ κάθισμα μου θύμισε την Μαιρούλα από τα παλιά, όπου βύθισε δυνατά τον πούτσο μου στην μουνάρα της ενώ εγώ με τα διό μου χέρια άρμεγα τις βυζάρες της.

Αναμαλλιασμένη, γύρισε σε πισοκολητό όπου με παρότρυνε να την σφυροκοπήσω, όπως και έκανα με πολύ μεγάλη μου ευχαρίστηση. Το τέλος κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν άργησε να έρθει και ήταν αρκούντως πανηγυρικό.

Αγκαλίτσες και αποχαιρετισμός από τη μεριά της με ένα καυτό φιλί στα χείλη, ευχόμενη για μένα ότι το καλύτερο για την καινούργια χρονιά,. Της ανταπέδωσα τις ευχές μου και αποχώρησε αφήνοντας μου μια υπέροχη γλύκα την οποία νιώθω ακόμη και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές περίπου μία ώρα μετά την όμορφη συνεύρεση μας.

Για μένα ήταν ένα πολύ καλό φινάλε μιας αρκετά καλής σεξουαλικής χρονιάς.

Το μεγαλύτερο όμως κέρδος είναι ότι η Μαιρούλα ξαναβρήκε την φόρμα της και έχει επανέλθει. Θα χαρώ ιδιαίτερα να το επιβεβαιώσουν και άλλοι συναθλητές που την γνωρίζουν από τα παλιά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού