Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 43 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Γενικό Σχόλιο για την ασυνέπεια λόγων και πράξης:
-------------------------------------------------
Πριν αναφερθώ αναλυτικά στην επίσκεψη μου, θα ήθελα να τονίσω και να προτρέψω όλους τους συναγωνιστές να προσέχουν τι διαφημίζει η κάθε "κυρία" ή τσα2 στο πρόγραμμα που παρέχει ή παρέχεται, διότι για 2 συνεχόμενες φορές άλλα έλεγαν έξω από το δωμάτιο και άλλα έκαναν μέσα. Οι κοπέλες λόγω της κρίσης (όσες δεν είναι σωστές επαγγελματίες - οι περισσότερες δηλαδή) προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν. Και στην αμέσως προηγούμενη κριτική μου (http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/megalou-alexandrou-28a/#jr_review_28617) θα διαβάσετε ότι το 69 από standard που προσφερόταν στο σαλόνι, το έκανε όχι με +5Ε που ήταν το special (το οποίο περιλάμβανε πρωκτικό) αλλά με +10!! (πρωκτικού συμπεριλαμβανομένου)
Σε αυτό το μαγαζί, παρόλο που το πρωκτικό και το ακάποτο το συμπεριέλαβε (η ίδια η κοπέλα μου είπε παροχές και τιμή στο σαλόνι) στο 20ρικο, μέσα στο δωμάτιο ζητούσε 10-20Ε παραπάνω!!!
Μάλλον θα πρέπει να ζητάμε εκτυπωμένο "Δελτίο Παραγγελίας Υπηρεσιών" πριν καταβάλλουμε το αντίτιμο.... :-) lol lol

Κριτική:
--------
Έχοντας λάβει υπόψη τις κριτικές των συναγωνιστών για την Σύλβια αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου μαζί της. Μην με παρεξηγήσετε :-) δεν είχα σκοπό να προβώ μαζί της σε κάτι πιο σοβαρό από μερικά λεπτά sex (και ίσως ηδονής).
Παρουσίαση των χαρακτηριστικών της κοπέλας δεν θα κάνω. Καλύπτουν απόλυτα οι κριτικές των Ακόρεστος και n.smirni76
Μόνο μία επισήμανση, το μαλλί πλέον είναι ανοιχτό κόκκινο (όπως φαίνεται και στην κριτική του Ακόρεστου).
Κόσμος έμπαινε και έβγαινε από το υπόγειο μαγαζί αλλά κανείς δεν πέρναγε προς απογοήτευση της τσα2 και της κοπέλας. Όταν την είδα σκέφτηκα ότι εάν δεν είχα διαβάσει τις κριτικές το πιθανότερο ήταν να μην περνούσα κι εγώ. Τελικά αφού άκουσα το πρόγραμμα (όλα δηλαδή +κουλούρι + 69, +ισπανικό +ελεύθερο στοματικό κλπ με 20Ε) κατέθεσα και πέρασα. Μάλιστα η Σύλβια με έβαλε να διαλέξω σε ποιο δωμάτιο θέλω να περάσω, μιας και ήταν όλα άδεια.
Μετά από μερικά λεπτά πέρασε στο δωμάτιο. Είχαν προηγηθεί κάμποσοι επισκέπτες προς αναζήτηση θηλυκού παρτενέρ. Όσο περίμενα η εξώπορτα άνοιξε 3-4 φορές αλλά τελικά όπως διαπίστωσα βγαίνοντας δεν είχε περάσει κανένας νέος πελάτης μετά από εμένα.
Η Σύλβια πέρασε στο δωμάτιο και αρχίσαμε μία κουβεντούλα σχετικά με την δουλειά της, με την κρίση κλπ. Ότι πρέπει για να τονωθεί το μόριο του άνδρα... :-) lol lol
Μάλιστα μου τόνισε ότι ήταν πολύ χαρούμενη γιατί περίμενε τον άνδρα της. Τα Ελληνικά της (στο θέμα της διατύπωσης) χρίζουν επειγόντως ρεκτιφιέ γιατί στο τέλος την ρώτησα επ' αυτού και μου απάντησε ότι εννοούσε πως χάρηκε που πέρασε ένας άντρας (πελάτης δηλαδή) στο δωμάτιο.... "Χέζε ψηλά και αγνάντευε" συνεννόηση...
Στη συνέχεια την βλέπω να μου περνάει (με αρκετή μαεστρία) το προφυλακτικό. Της λέω τι γίνεται με το ακάποτο που έλεγε έξω... και εκεί άρχισε να μιλάει μισοΕλληνικά, μισοΡουμάνικα περί extras κλπ
Δε γαμιέται λέω ας το προσπεράσω, είναι και λίγο extreme σπορ το ακάποτο, οπότε εάν η γκόμενα δεν μου κάνει την τέλεια πίπα, δεν με χαλάει να έχω περασμένο προφυλακτικό στον πούτσο μου, όταν μου τον γλύφουν επαγγελματίες κοπέλες. :-)
Άρχισε να με γλύφει σε όλο το κορμί και να μου δίνει μικρές δαγκωματιές. Όπως την είχα από πάνω μου και τις έγλυφα τα βυζιά δαγκώνοντας τις ρόγες της, την γυρνάω με μία λαβή και την ξαπλώνω ανάσκελα. Αφού έγλυψα λίγο το κορμί της κατέβηκα πιο χαμηλά και άρχισα να παίζω με την γλώσσα μου την κλειτορίδα της. Της άρεσε και με τα δάχτυλα άνοιξε το μουνί της περισσότερο για να με διευκολύνει. Όμως επειδή ήμουν εκεί πρωτίστως για την δική μου απόλαυση και δευτερευόντως για την δική της το γλυφομούνι δεν κράτησε πολύ.
Να σημειώσω ότι δίνει και γλωσσόφιλα αλλά το απέφυγα γιατί με τις γκόμενες που κάνουν ακάποτο ή γενικότερα με τις επαγγελματίες αυξάνουν κατακόρυφα, μέσω γλωσσόφιλων, οι πιθανότητες ανεπιθύμητων παρενεργειών.
Άρχισα να την γαμάω ιεραποστολικά με μικρο-εναλλαγές στην βασική στάση. Όταν βαρέθηκα λίγο της ζήτησα κωλαράκι και εκεί ήταν που μου άρχισε το κυρίως παραμύθι, για extra money κλπ κλπ
Χρονιάρες μέρες που είναι είπα να μην βγω έξω από το δωμάτιο με τον πούτσο να κρέμεται και μπροστά στα μάτια των έκπληκτων υποψηφίων πελατών να ζητάω από την τσα2 τα λεφτά μου πίσω. Είμαι λάτρης της πίσω πόρτας και όταν επιλέγω κάποια που το δίνει για ένα ποσό το οποίο κρίνω λογικό, απαιτώ να την γαμήσω και από τον κώλο!!! Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Σύλβια τα προσέφερε στις πάγιες παροχές του 20ρικου οπότε η άρνηση της με χάλασε χοντρά. Και η απαίτηση επιπλέον ποσού λίγο έλειψε να μου ρίξει τον πούτσο και να μην έχω όρεξη να χύσω.
Αλλά όπως μου είχε συμβεί και στην προηγούμενη επίσκεψη (στην Νατάσα της Μεγ.Αλεξ.28Α) "έκανα την πορδή μου δύναμη" και συνέχισα να την γαμάω. Την γύρισα στα 4 για να την καρφώσω (έστω από το μουνί) και να βγάλω το άχτι μου αλλά η κουφαλίτσα σήκωνε ψηλά την λεκάνη της και δεν με διευκόλυνε. Έτσι λοιπόν την γύρισα στο πλάι και αφού της σήκωσα το ένα πόδι ψηλά "να κοιτάει ταβάνι" την γάμησα με δύναμη και μανία. Προς τιμή της έδειξε να μην πονάει και μάλλον να το γουστάρει. Στο τέλος έχυσα και πιάσαμε πάλι την κουβέντα. Ενώ ξέπλενα τον πούτσο μου αυτή έκανε ξαπλωτή σχέδια και ασκήσεις (που θύμιζαν ρυθμική κολύμβηση ή και sex dance σε κωλάδικο) με τα μακρυά της πόδια.
Μάλιστα μου παραπονιόταν ότι 2 ημέρες τώρα την "γαμούσαν βρώμικοι Πακιστανοί, Μαύροι και όχι ωραία αγόρια σαν κι εμένα" (δικά της λόγια).
Σε κάποια τελευταία ερώτηση μου σχετικά με το πως τα περνάει στην Αθήνα (είναι 4 μήνες εδώ και έχει κάνει και 5 χρόνια Κύπρο σύμφωνα με τα λεγόμενα της) μου πρότεινε εάν ήθελα την επόμενη το μεσημέρι που έχει ένα κενό (4-6) να συναντιόμαστε σε κάποιο καφέ στην περιοχή. Φαντάζομαι για να γαμηθούμε πριβέ και να βγάλει κανένα εξτραδάκι. Όχι γιατί λειώνει για εμένα... :-)

Φεύγοντας την βρήκα μόνη της στο σαλόνι να χορεύει. Είναι κούκου η γκόμενα, από την καλή πλευρά του κούκου όμως. :-)
Με καληνύχτισε και ανταλλάξαμε ευχές για το Νέο Έτος.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας, αλλά δεν έχω και που αλλού να τα λέω...
Καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!

Υ.Γ.
Η Σύλβια στην συμπεριφορά της φέρνει λίγο από την Άνκα (που εμφανιζόταν κυρίως Πιπίνου 65Β και για ένα φεγγάρι Χωματιανού 11Α). Μόνο που το στυλάκι της είναι κάπως στο πιο μαγκέ και στο πιο χύμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2011
την παλεύει η γκόμενα ρε!!!
31 Δεκεμβρίου, 2011
Καλη χρονια συναγωνιστη και λυπαμαι για την κακη εμπειρια σου.
Εγω οπως ειπα στο σαλονι την πετυχα σε πολυ καλη διαθεση, εκστασιασμενη και το τολμησα, ενω αλλη φορα δεν την ειχα δει τοσο "γιασου"
Μαλιστα στο πρωκτικο ηθελε να την γαμαω βαθεια και με οση δυναμη εχω και καποια στιγμη φοβηθηκα για μερεντα με τοση ενταση, αλλά εξεπλαγην με την καθαριοτητα της, οταν βγηκα απο την κωλαρα της, ηταν πεντακαθαρη.
31 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάλλον της τα 'σπρωξες πιο βαθειά τύπε Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
31 Δεκεμβρίου, 2011
20 ευρω για αυτην ειναι υπερβολη οτι και να λεει το προγραμμα...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4