Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο ανάμεσα στα γιορτινά μου ψώνια κ ένα τραπεζάκι πόκερ με φίλους που ήμουν καλεσμένος, αποφάσισα να τιμήσω για τελευταία φορά εφέτος την οδό της αμαρτίας…

Επειδή ο χρόνος ήταν λίγος κ πολύτιμος,αποφάσισα να μπω σε συγκεκριμένα σπίτια με μοναδικό σκοπό να δοκιμάσω κάτι καινούριο κ να μην αναλωθώ στις ίδιες (πράγμα που ίσως έπρεπε να είχα κάνει εκ των υστέρων)ώστε να κλείσει όμορφα η μπουρδελοχρονιά μου…

Τα βήματά μου κατέληξαν στο συγκεκριμένο οίκο στον οποίο είχα δει τη συγκεκριμένη κοπέλλα κανα δυο φορές κ την είχα βάλει στη λίστα για έστω κ μια δοκιμή…

Μπαίνω λοιπόν στο οίκημα κ περιμένω στο σαλόνι με αρκετούς συναγωνιστές,πράγμα που με φόβισε διότι ένας-δυο από αυτούς αν αποφάσιζε να μπει θα αργούσα πάρα πολύ στο ραντεβού μου με τους φίλους μου…Προς ικανοποίησή μου βγαίνει η κοπέλλα που ήθελα κ προς ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστησή μου το σαλόνι άδειασε κ μόνο εγώ μπήκα στο δωμάτιο,κ μιας κ δεν υπήρχε άλλος στην αναμονή ήμουνα ο πρώτος επιλαχών….

Λίγα λόγια για την εξωτερική εμφάνιση της κοπέλλας….

Το όνομά της είναι Έλενα κ είναι από τη Ρουμανία.Είναι κοντή,γύρω στο 1.55-1.60,με όμορφο πρόσωπο με σκουλαρίκι στη μύτη,μελαχρινά μακρυά μαλλιά,μεγάλο κ μάλλον φυσικό στήθος κ ωραίο τουρλωτό κωλαράκι…Σε γενικές γραμμές είναι μεσογειακή γυναίκα από άποψη κιλών….

Αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες εισήλθα στο δωμάτιο κ ανέμενα…Αν κ ήμουν ο πρώτος επιλαχών ήρθε μετά από κανα 5λεπτο…Μπαίνει κ τη ρωτάω τα τυπικά αφού φυσικά της ευχήθηκα χρόνια πολλά….

Προς μεγάλη μου απογοήτευση ξεκίνησε χωρίς προκαταρκτικά να μου πάρει πίπα σε πεσμένο φυσικά μόριο…Η πίπα της ήταν μέτρια σε τεχνική,σε καμία περίπτωση όμως κακή,αλλά το δυνατό της σημείο ήταν η ένταση κ το πάθος το οποίο επιδείκνυε κατά τη διάρκεια…Παράλληλα την χούφτωνα κ τη φιλούσα ενώ δεν είπε όχι σε δαχτύλωμα.Μου επισήμανε όμως να μην της χουφτώνω απότομα κ δυνατά το στήθος,για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους….

Αφού επήλθε η στύση είπα να ξεκινήσουμε με ιεραποστολικό αλλά πριν αρχίσουμε την περίμενα να βάλει λίγη κρέμα….Μέτρια στάση αλλά καλή συμμετοχή συνέθεσαν το σκηνικό κ επειδή αισθάνθηκα ότι το τέλος πλησίαζε της είπα να γυρίσει κ λίγο στα 4 για να δω τη θέα του κώλου της….Δυστυχώς ξαναέβαλε κρέμα αλλά παραδόξως η αίσθηση δεν ήταν κ τόσο κακή…Η θέα τελικά με δικαίωσε κ μετά από λίγο ήρθε το τέλος….Να αναφέρω ότι η κοπέλλα δεν ήταν δεκτική στο σφυροκόπημα,ίσως λόγω του ότι είναι νέα στο χώρο,πράγμα που μου επισήμανε όταν πήγα να τη σφυροκοπήσω καθώς κορύφωνα….

Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ μέτρια συνουσία με μια κοπέλλα που δεν μπορώ να πω ότι την προτείνω για δοκιμή.Αν θέλει κάποιος να πάει από περιέργεια έστω μια φορά μαζί της,ας πάει.Δε νομίζω να τα κλάψει κ τόσο τα λεφτά…Υπάρχουν πολύ χειρότερες στο είδος…..

Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους σας κ στις οικογένειες σας καλή Πρωτοχρονιά,με υγεία κ ευτυχία…Μακάρι τα πράγματα να βελτιωθούν για όλους μας τη χρονιά που έρχεται σε όλους τους τομείς….

Να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Έλενα
KRITIKOS1985
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
55
Likes:
367
Πόντοι:
1.016
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2011
Λογω σιλικονης φιλε,σου ειπε να μην τα χουφτωσης αποτομα και δυνατα!!
30 Δεκεμβρίου, 2011
Σωστα τα λεει ο Sotirof! Αν την επαιρνες απο πανω μπορει να εβλεπες κ τα τσιρωτα! Εκτος κ αν τα εβγαλε!
30 Δεκεμβρίου, 2011
Φυσικο στηθος η Ελενα με την καμια...Αφενος φενεται οτι εχει υπερβολικα μεγαλα βυζια ,αφυσικα θα τα ελεγα......και αφαιτερου αν την δεις απο το κατω μερος των βυζιων ειναι σαν σφαγμενη(εχει πεσει πολυ γεμισμα!!!)
31 Δεκεμβρίου, 2011
Γειά σου βρε Κρητικάάααατσι! Ελπίζω τουλάχιστον να ρεφάρισες στο πόκερ! Καλή χρονιά και σε σένα και την οικογένειά σου. Και καλά βόλια....next year!!!
31 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όταν το καλοσκέφτηκα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάποια εγχείρηση έχει κάνει κ δεν με αφήνει να την χουφτώσω,απλά το στήθος της μου φάνηκε φυσικό έτσι όπως το είδα να κρέμεται στο σώμα της.Ίσως κ να κάνω λάθος,δεν επιμένω...

Να είσαι καλά φίλε mysterious,ευχαριστώ για τις ευχές σου...Στο πόκερ έχασα ένα 5 ευρω,σιγά το πράμα...Καλή χρονιά να έχεις...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5