Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ξεκίνημα με την Εμμανουέλα λοιπον το πρωί της περασμενης δευτερας.
Εντονο πεσιμο στο σαλονι, όπου με αγκαλιαζε και με φιλαγε θετοντας σοβαρη υποψηφιότητα να την γαμησω.
Ομολογώ πως μου αρεσει αρκετά το καινουριο προγραμμα των μπουρδελων απο την πολλη αναδουλειά, οπού ακούει στο όνομα προκαταρκτικά στο σαλόνι...
Αυτό ποικιλλει, απο γλυκολογα και χαδια με αγκαλιες, μεχρι πιασιμο του πέοντα και γλωσσόφιλα στο σαλονι με ορισμένες!

Αφου λοιπον με ειχε κανει τουρμπο την απεφυγα και της ειπα οτι θα περασω σε λιγο.
Αφού δεν βρηκα τπτ αξιόλογο καινουριο στην περιοχη, επέστρεψα.

Τα στοιχεια που με απετρεψαν απο το να περασω μαζι της εξαρχης και το ξανασκεφτηκα ηταν, μια μεγαλη γραμμη 10 εκατοστων σαν καψιμο που εχει στον μηρο της περίπου και ειναι αντιαισθητικό και η πολύ μετρια φάτσα της.
Αφου τα προσπερασα αυτα λοιπον, ξεκινάμε με τα πάρα πολλά θετικα σημεία της συνεύρεσης.
Η κοπελα ειναι λεπτουλα, με ωραια μικρά βυζακια και ενα κωλαρακι λεπτο και σφριγηλό κολαση που και μονο στη σκεψη του, σου ανεβαζει το αιμα και στα 2 κεφάλια Γλώσσα
Μπηκε μεσα και ξεκινησαμε πολυ θερμες αγκαλιες, όπου μου τριβοταν παντού με το μουνι και το σώμα της πανω στο δικο μου ανεβαζοντας την θερμοκρασια στα υψη.
Στη συνεχεια ειχαμε φιλιά με δαγκώματα απο μερους της όπου μου αρεσουν και ανταποδωσα, ενω καποια στιγμη αρχισε να γινεται πιο εξτριμ η κατασταση δαγκωνοντας με αρκετα δυνατα στο λαιμο, οπου φοβηθηκα για τα σημαδια που θα μου αφησει και προσπάθησα να την συγκρατήσω λίγο.
Πίπα ακαποτη δυνατή, πολή καλη και στη συνεχεια περασμα προφυλακτικου και πολυ δυνατο γαμησι όπου αντεχει, με τα ποδαρακια της στους ωμους μου.Ειχε πολυ ωραία αισθηση το μουνακι του μικρού!
Συνεχεια με πρωκτικο στην ιδια σταση. Στην αρχη το εβαλα λιγο μεσα της και αρχισε να ποναει, οπότε περιέλουσε την μικρη περιοχη της με τζελ και συνεχισαμε με επιτυχια αυτην τη φορά.
Και το κωλαρακι της δεν ηταν πολυ ανοιχτο, ηταν κι αυτο γκουρμε. Μετα απο 2 λεπτα κι ενω πλησιαζα στην κορυφωση κανοντας βαθιες διεισδυσεις, βγηκα εξω καταλαθος ο μαλακας και ενω πλησιαζα επικινδυνα να χυσω τον εβαλα στο μουνι της γρηγορα για να μην χυσω στον αερα.
Μετα απο αυτο το περιστατικό όπως εγραψα και στην ημερησια ενημερωση, μου ειπε οτι δεν μου αρεσει να γαμαω κώλο μάλλον ΣπασίκλαςΣπασίκλας .
Που να ξερε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.261
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού