Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καθως πηγαινα γ τη μιλφαρα Χριστινα στη Τρωφονιου επεσα στην Κωνσταντινουπολεως σε κινησαρα! Γινοταν της πουτανας! Μην εχοντας χρονο επειδη πηγαινα σε ραντεβου με γκομενετο το οποιο κατεληξε σε μεγιστη χυλοπιτα θυμηθηκα τις κριτικες γ την Ευα! Μιάς κ ημουν κοντα! Στροφη δεξια στη διασταυρωση με Καβαλας μπηκα στο παραδρομο με τη πουστια που ολοι γνωριζετε κ βρεθηκα να παρκαρω ακριβως εξω απο το μπουρδελακι! Γι αυτο κ το 9 στη προσβαση! Κλειδωνω κατεβαινω τα 2 σκαλακια κ με καλησπεριζει η τσατσα! Πολυ καλη κυρια! Με το σεις κ το σας! Μου ειπε να περιμενω καθως η κοπελα ηταν στο δωματιο ΑΛΛΑ δεν μου ειπε ονομα κ ουτε ρωτησα! Μετα απο κανα 5 λεπτο βγαινει κ μου παρουσιαζεται η Αννα! Κ μενω μαλακας! Μην ξεροντας καθολου γ την κοπελα βγηκα πηγα κ στο διπλα που εκδιδοταν 1 γυφτοπουλο στρουμπουλο κ ασχημο! Ξανα στο κατω κ αποφασισμενος να δω τι παιζει δινω το 20αρι! Εμφανιση Αννας! Σχετικα ψηλη με τα τακουνια! Μακρι μαλλι κατω απο τον ωμο! Ψιλομπουκλα! Φορουσε κ πολυκαυλωτικα αξεσουαρ Αγιου Βασιλη! Σκουφακι γαντια κοκκινα μεχρι τον αγκωνα! Μποτες κ αυτο που με εκανε να μπω! Φορουσε φουστιτσα αγιοβασιλιατικη κ απο κατω καθολου εσωρουχο! Ετσι μπορουσα να χουφτωνω το πωπακι της πανω απο αυτο σηκωνοντας μονο! Ειμαι φετιχιστης τι να κανουμε! Ντροπή Να πω κ αλλο γ την εμφανιση! Ειναι λεπτη εως πολυ λεπτη με στηθος νομιζω 2 αλλα λιγο πεσμενο! Καλο ομως στην αφη! Με τα πολλα Μπαινω μπαινει χαιρετιομαστε Ξεβρακωνομαι κ ανεβαινει στο κρεββατι! Κ αρχιζει τα φιλακια! Στηθος αυτια αρχισε κ να μουγκριζει κ να λεει γ το αρωμα! Αρχιζει να κατεβαινει κατω κ να γλυφει αισθησιακα κ με μαεστρια τα μπαλακια! Πολυ καλο γλυψιμο! Εγω οση ωρα γινοταν αυτο χουφτωνα με μανια το κωλαρακι σηκωνοντας το φουστακι! Ημουν ετοιμος να εκραγω οποτε προσπερασα τη πιπα! Αν κ μου ειπε οτι κανει κ ακα γ οποιον ενδιαφερεται! Την ανεβαζω απο πανω κ αρχισε να κουνιεται αργα αργα! Να πω οτι το νινι της ειναι μεγγενη! Πολυ στενο! Αφου καθομαστε ετσι γ λιγο την γυριζω στα 4! Ωραια θεα με το λεπτο πωποδακι να το χω στα χερια μου! Αρκετη ωρα ετσι κ μετα στα κανοονικα! Εκει ηταν κ το καλυτερο! Τυλιξε τα ποδια της κ με τραβουσε μεσα της! Γαμω! Την πλησιασα κ αρχισα να φιλαω προσωπο ηθελα να το παω κ γ στομα δεν νομιζω να λεγε οχι! Αλλα δεν το δκιμασα! Με αυτα κ με αυτα ετσι τελειωσα! Περιμενε να τα βγαλω ολα! Σηκωθηκαμε της εδωσα μαντηλακια! Μου εδωσε 1 φιλι χρονια πολλα κ αποχωρησε! Γ μενα κ το γουστο μου ηταν πολυ καλα! Θα επιδιωξω να την ξαναπαρω! Καλη χρονια να χετε!

Υ.Γ. Οταν βγηκα επειδη η κωνσταντινουπολεως ειχε κινηση ειχαν κανει ουρα τα αυτοκινητα ακριβως εξω απο το μπουρδελο! Μιλαμε γ πολλα αυτοκινητα! Ηταν κατι τυποι με γκομενες κ με κοιταγανε καλα καλα! Ηθελα να ξερα τι σκεφτονται! Τι στο πουτσο τοσο περιεργο τους φαινεται?? Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
machinehead 7
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
533
Πόντοι:
2.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2011
"Ηταν κατι τυποι με γκομενες κ με κοιταγανε καλα καλα! Ηθελα να ξερα τι σκεφτονται! Τι στο πουτσο τοσο περιεργο τους φαινεται??"

Ζηλεύουνε φίλε!
Οι τύποι την ελευθερία σου και οι τύπισσες την απλή ηθική της ιερόδουλης.
Άσ' τους να βράσουνε στο ζουμί τους.
Π
Πύρκαυλος
28 Δεκεμβρίου, 2011
Ως συμπλήρωμα στην παρατήρηση του υπερτατου κωλοτρυπανιστή πυρκαυλου, πιθανον μερικές απο τις κοπέλες να μουσκεψαν μετα από λίγο με την ιδέα πως είσαι τύπος που γουστάρει να πατάει ξερά γαμήσια.
Μετα θα ρωτησαν τον αγαπητικό, αγαπη μου εσυ εχεις πάει? Αν ο τυπάς απαντησε να,ι πιθανον να εριξε εναν καλό στο σπίτι.
Αν απαντησε όχι μάλλον ξενερωσε που ο δικός της ναι μεν καλό παιδί, αλλά καθόλου αλήτης
Το μια φορα παλια απλά ελέγχεται ως αμφιβόλου αλήθειας πληροφορία
28 Δεκεμβρίου, 2011
"Μην εχοντας χρονο επειδη πηγαινα σε ραντεβου με γκομενετο το οποιο κατεληξε σε μεγιστη χυλοπιτα θυμηθηκα τις κριτικες γ την Ευα!"

Όλοι έχουμε φάει από το συγκεκριμένο έδεσμα, μην μασάς. Χαμόγελο Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα του μενού είναι. :p Την επόμενη φορά θα πάνε όλα κατευχήν με μια ακόμα καλύτερη.

"Ηταν κατι τυποι με γκομενες κ με κοιταγανε καλα καλα! Ηθελα να ξερα τι σκεφτονται! Τι στο πουτσο τοσο περιεργο τους φαινεται?? Χμμμ;"

Όπως τα είπε ο Ροκαβλόν, ζηλεύουν την ελευθερία σου. Αυτό έλειπε να αισθάνεσαι κάπως επειδή πήγες να γαμίσεις μια μουνάρα σε ένα στούντιο. Lol! Ήμαρτον ρε πούστη, όλοι του κατηχικού είναι;

Καλό 2012, να περνάς όμορφα και να βρεις αυτό που ψάχνεις.
29 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Ως συμπλήρωμα στην παρατήρηση του υπερτατου κωλοτρυπανιστή πυρκαυλου, πιθανον μερικές απο τις κοπέλες να μουσκεψαν μετα από λίγο με την ιδέα πως είσαι τύπος που γουστάρει να πατάει ξερά γαμήσια.
Μετα θα ρωτησαν τον αγαπητικό, αγαπη μου εσυ εχεις πάει? Αν ο τυπάς απαντησε να,ι πιθανον να εριξε εναν καλό στο σπίτι.
Αν απαντησε όχι μάλλον ξενερωσε που ο δικός της ναι μεν καλό παιδί, αλλά καθόλου αλήτης
Το μια φορα παλια απλά ελέγχεται ως αμφιβόλου αλήθειας πληροφορία"

LOL!!!!!
29 Δεκεμβρίου, 2011
Τυποι καλημερα σας! Τωρα ειδα τα σχολια σας! Οι τυποι που κοιτουσαν μπορει οντως να ζηλευουνε την ελευθερια κ οι τυπισσες με τα γουρλωμενα ματια να σκεφτονται "μα καλα τοσο χαμηλων ηθων ειναι?"! Καλη χρονια σε ολους σας! Να περναμε οσο καλυτερα μπορουμε!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5