Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όπως κάθε χρόνο αυτές τις άγιες μέρες η σεξουαλική μου επιθυμία βαράει κόκκινο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Μεταξένια λύτρωση αποτελεί μονόδρομο για κάθε συνειδητοποιημένο χύστη. Χαμόγελο

Τη βραδιά αυτή, τα νωχελικά μου βήματα με οδήγησαν στην οδό Κολοκυνθούς σε ένα απο τα αγαπημένα μου στέκια. Η υπηρέτρια μου παρουσίασε την Μαρία ανακοινώνοντας ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό, πρωκτικό, 69. Ρωσίδα (απ' ότι κατάλαβα) μαλλιά καστανόξανθα κοτσιδάκια, τεράστια βυζιά και ΚΩΛΑΡΑ. Μάγκες, μιλάμε για πολύ κρέας ! Η γκόμενα παίζει να είναι 110 κιλά. Καύλωσα, και χωρίς δεύτερη σκέψη πλήρωσα το αντίτιμο των 15Ε και πέρασα στα ενδότερα.

Το δωμάτιο αντίστοιχο της φήμης της οδού, στολισμένο με μπαγιάτικες καπότες, ξεραμένα χύσια στο πάπλωμα και φυσικά την τεράστια τρύπα στον τοίχο. Άναψα τσιγάρο και περίμενα κανα 5λεπτο ώσπου να έρθει η παχουλή καυλιάρα μου. Με το που μπήκε μου ζήτησε να είμαι τρυφερός καθώς ήταν ταλαιπωρημένη και πονάγαν οι τρύπες της. "Στα αρχίδια μου", σκέφτηκα.

Μόλις αφαίρεσε το τεράστιο Babydoll που φορούσε, το άθλιο δωμάτιο ξαφνικά φωτίστηκε και οι παλμοί μου ανέβηκαν αισθητά. Μπροστά μου είχα δύο τεράστια μαστάρια ! Χωρίς να χάσω χρόνο, έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα και άρχισα να πιπιλάω τις ρώγες της με λαιμαργία. Η καύλα είχε φτάσει στο ζενιθ καθώς είχα καιρό να αρμέξω τέτοια βύζουλα. Μετά τη βυζολαγνεία ακολούθησε ένα υπέροχο ακάποτο τσιμπούκι όπου λίγο έλειψε να ξεράσω τα φλόκια μου στον οισοφάγο της υπέρβαρης αυτής πόρνης. Κρατήθηκα όμως καθώς είχα άλλα σχέδια και της ζήτησα να στηθεί στα 4.

Μπήκα με φόρα στο μουνί της κάτι που δεν της άρεσε και ιδιαίτερα και άρχισα να την γαμάω με λύσσα και πάθος τρίβοντας παράλληλα την σαρκώδη κλειτορίδα της. Συνέχισα για μερικά λεπτά σε αυτό το tempo απολαμβάνοντας τις χαριτωμένες κραυγούλες της. Σε κάποια φάση έκανα eject απο το μουνί και της είπα να ετοιμαστεί για πρωκτικό. Καθώς πασάλειβε το πρωκτό της με μια γενναιόδωρη δόση λιπαντικού μου ζήτησε να πάω σιγά σιγά. Εγώ φυσικά συμφώνησα, χαμογελώντας χαιρέκακα. Κατά τη διάρκεια του πρωκτικού έρωτα που ακολούθησε, οι χαριτωμένες κραυγούλες μετατράπηκαν σε βογγητά κάτι που με καύλωνε ιδιαίτερα και με έκανε να σφυροκοπάω το παχουλό τεμάχιο με περισσότερο μίσος. Ανα διαστήματα έκανα σύντομες παύσεις ώστε να θαυμάσω τον πάτο της που δεν χωρούσε ολόκληρος στο πλάνο και να χαστουκίσω τα κωλομέρια.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να κρατηθώ πολύ καθώς ο συνδυασμός χοντρή πουτάνα - βυζάρες - κραυγές αγωνίες είναι για μένα η συνταγή της επιτυχίας ! Με το που έχυσα, η τροφαντή νταρντάνα, έβαλε το XXL βρακάκι της και αποχωριστήκαμε με ένα ξερό "Γεια" και μερικές κατάρες στη μητρική της γλώσσα. Αφού τσέκαρα την καπότα για ίχνη μερέντας (δεν με κουτσούλισε ευτυχώς Γλώσσα) βγήκα με το χαμόγελο στα χείλη.

Μπορώ να πω ότι το χύσιμο αυτό ήταν ένα απο τα πιο απολαυστικά της καριέρας μου. Προτρέπω όσους συναγωνιστές γουστάρουν superheavyweight πόρνες με πιασίματα και λίπος, να σπεύσουν άμεσα για ξεκώλιασμα !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2011
χαχαχα ωραιος!!
27 Δεκεμβρίου, 2011
πληρωσες ή σε πληρωσε ρε γιγαντα?
27 Δεκεμβρίου, 2011
Θεϊκή κριτική ! !
Φιλαράκο μου'φτιαξες το βράδυ ! ! !χαχαχαχαχα ! ! !
Όρκα, η φάλαινα πρωκτο-φόνος ! !
27 Δεκεμβρίου, 2011
Παραστατική κριτική.. ωραίος !!
27 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πως και σου ξέφυγε το θηρίο ρε lust;
Π
Πύρκαυλος
30 Δεκεμβρίου, 2011
τρομερή κριτική!!!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6