Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πως αισθάνετε καποιος ο οποιος οταν παει για τσάρκα να βλεπει ορδές πακιστανων και γυφτων κυριως κατω των 18 η και λιγο ποιο πανω που μολις ειπαν τα κάλαντα να βγαινουν απο τα δωματια? Το εζησα και αυτο σημερα,γυρω στης 5 το απογευμα κανοντας μια τσάρκα στα βρωμοσπιτα του μεταξουργειου, η κατουριλα να σπαει τα ρουθουνια σου, πακιστανοι να την βγαζουν εξω να κατουρανε αβερτα , ναρκωμανης να χτυπανε ενέσεις , ολα τα καλα, ολα τα μεσα για να καυλωσετε, τι αλλο θελετε?

Λιγα σπιτια τσέκαρα , απο το κακο ως το μετριο και λιγες πανω απο το μετριο.
Που λετε πετυχα και την σακιρα που δουλευει στην φυλης, την γνωστη μωρε, δεν μπηκα διοτη την τελευταια φορα ειχα φαει τρελη φολα.
Μπηκα λοιπον σε αυτο το σπίτη ,μολις μπαινεις ρε γαμωτο σε αυτα τα σπιτια του μεταξουργείου ειναι σαν να μπαινεις σε ορυχειο που η εξοδος ειναι 10 χιλιομετρα μακρια, για τετοια μπόχα μιλάμε.
Εμφανιστικε μια ξανθια ρουμάνα, με γλυκο πρόσωπο και πιασιματακια, σε υψος μετρια για 1.68-1.70 την εκοψα, μαλλον ειναι γυφτακι αλλα προς το ξανθο χρωμα , μυγακι πως το λενε, ελπιζω να καταλαβατε.

Πηγα να φυγω και μολις η τσατσα ξεφωνισε 10 ευρω ξαφνικα γυρησα , θα μου πειτε, τι διαφορα εχει να δωσει 15 η 10 ευρω? καμια , αλλα ειναι μπυριτσα πως να το κανουμε Μεγάλο χαμόγελο

Εδωσα τα λεφτα και μολις μπηκα στον διαδρομο που οδηγει στο δωματιο περασε και η κοπελα επειδη θα εκανε πασαρέλα κλεινοντας το ματι πονηρα.
Δεν υπηρχε και μεγαλη αναμονη στο δωμάτιο , μολις προλαβα να ξεντυθω και ηρθε.
Μια τυπικη χερετουρα και ουτε καν προκαταρκτικα κατευθειαν πιπα, εβαζε δοντι παιδια
αρκετο να πω, αλλα ρε πουστη μου ειχα τοσες καυλες που σηκωθηκα και ειδα το οργανο μου τοσο χοντρο οσο καμια αλλη φορα, δεν ειχε και μεγαλο στομα και εβλεπα οτι ζοριζόταν Κουλ

Της ειπα να ανεβει πανω μου , δεκτικη σε ολα παντως , ειχε τοση κρεμα στο μουνι της και αλλο εβαλε? την ειχε παρει μαζι της κιολας.
Ανεβηκε πανω μου, αλλα που να κάνεις σεξ εκει ρε? Το κρεβατι ειχε λακούβα, ειχε βαλει και θερμαστρα η βλαμενη τσατσα και ειχα κοκκινισει,ασε δε που η ιδια δεν ηξερε να χτυπιεται απο πανω σε μια φαση που πλησιαζε κοντα μου μυριζαν οι μασχαλες της , ε λοιπον, κωλιλα εχω φαει, ποδαριλα ναι, μασχαλιλα ποτε, τι να κανα , την γύρησα στα 4
αλλα τι το θελα? δεν εμενα στην μασχαλη? Ενας αερας βγαλμενος δια του παχεους εντερου της τρυπησε την μυτη μου και αυτη την φορα διαλυοντας την. Ζητησα μαλακια και μην μου πειτε γιατι να τελειωνω μονο με μαλακια σιγα μην καθομουν να φαω αλλη μποχα.
Αργησα λιγο την πειραξε , αλλα τελειωσα την κατάλληλη στιγμη οταν η τσατσα χτύπησε την πορτα
Εγω το ξερω πριν μπω στο δωμάτιο οτι με 10 ευρω δεν προκειτε να βρω την συμπεριφορα που βρισκω στα στουντιο
αλλα φερθειτε και λιγο ανθρωπινα ρε πουστη μου οχι και ετσι, λες και μπηκα στης τουαλετες του χαριλάου.
Εφυγα λιγο αηδιασμενος και μολις εφτασα σπιτη πριν ελουσα τα σημεια που επρεπε νε ιοδιο, οχι με μπενταντν με ιοδιο παρακαλώ.

Τωρα που πεφτουν και οι τιμες στα στουντιο και αν παει ειδικα σε μερικα 30 το απλο, σιγα μην ξαναπατησω εδω στα αποβρασματα, εκτος και αν ειναι εκεινο το πιπινακι που πηρα την αλλη φορα Κουλ αλλα δεν ηταν Θυμός ( διαβαστε ακριβως την προηγουμενη κριτικη μου και θα καταλαβετε)

Μολις βγηκα απο το δωματιο, ουρες τσίγγανων και πακιστανων να περιμενουν ξαναλεω οι τσιγγάνοι ηταν πολοι επειδη ειπαν τα καλαντα σημερα οποτε μην πατε παραμονη πρωτοχρονιας εκει Μεγάλο χαμόγελο
με κοιταζαν περιεργα ολοι, τι κοιτατε ρε? Για σεξ ηρθαμε ..

αυτα μαγκες, οποιος εχει λεφτα, μακρια απο εδω...
αλλα τι το θελα?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2011
Που λετε πετυχα και την σακιρα που δουλευει στην φυλης, την γνωστη μωρε, δεν μπηκα διοτη την τελευταια φορα ειχα φαει τρελη φολα.

απο το φυλης 59?
σε ποιο μαγαζι?
με 15 ευρω?
25 Δεκεμβρίου, 2011
εκτος από ιώδιο, ρίξε και λίγη χλωρίνη , κάνει πολύ καλό.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2