Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη στην Ιονέλα την Τσέχα, ένα πιπίνι με χαρακτήρα, τσαχπίνα, με μεγάλη ευχέρεια λόγου και πολύ δυνατό κορμί.

Ξανθιά και ανοικτού χρώματος κοπέλα, βυζάκι πολύ μικρό με ρόγα κάγκελο όμως , που καυλώνει απίθανα, κολάρα για πήδημα και γενικά ένα πολύ must σύνολο.

Στο δωμάτιο μου ήρθε πολύ περιποιημένη, με μακιγιάζ που την κολάκευε πολύ, με ένα σέξι μαύρο σετάκι που όμως πολύ εύκολα αποκάλυπτε τα κάλλη της.

Πήγε να μου κάνει τρίπλα και ξάπλωσε στο κρεβάτι αμέσως, αλλά γρήγορα την σήκωσα για όρθια προκαταρκτικά που ομολογώ ότι δεν αρνήθηκε. Τα χάδια σε όλο της το κορμί τα δέχθηκε ευχάριστα, όχι όμως και τα γλωσόφιλα που πολύ επιδέξια τα απέφυγε, διαψεύδοντας τις φήμες ότι τα δέχεται ευχαρίστως.
Μετά τα όρθια προκαταρκτικά λοιπόν που ήταν ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας η συνέχεια δόθηκε κατόπιν δικιάς μου επιθυμίας στο κρεβάτι, που το μωρό μου έκανε μια πολύ καταπληκτική πίπα. Δεν είχαμε καραμπαλίκινγκ και ούτε το ζήτησα, είχαμε όμως βαθύ κολοδάχτυλο στη πίσω τρυπούλα της που δέχθηκε αδιαμαρτύρητα. Να σημειώσω εδώ ότι η σούφρα της φαινόταν ιδιαίτερα δουλεμένη.

Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω, όπου παρόλο που το γούσταρε αποδείχθηκε πολύ τεμπέλα, δεν κουνιόταν σχεδόν καθόλου, τα περίμενε όλα από μένα, και δεν της το αρνήθηκα, όταν μάλιστα άρχισα να κουνιέμαι και να παίρνω ρυθμό, καύλωσε λίγο και μου έδωσε μόνη της πολύ παθιασμένα γλωσσόφιλα επιβεβαιώνοντας αυτή τη φορά την καλή της φήμη.

Με τη στύση μου λοιπόν συνέχεια στο 100%, κάποια στιγμή την γύρισα στα 4 ξεκινώντας πισοκολητό και όταν μου έδωσε το πράσινο φως, την σφυροκόπησα ανελέητα και παροτρύνοντας με σε τρελούς ρυθμούς ήρθε το πανηγυρικό τέλος μέσα σε αλλάζουσες κραυγές. Έβγαλε σχεδόν αμέσως το μουνάκι της έξω, και αφού είπαμε λίγες κουβέντες αποχώρησε ευχαριστημένη, όπως ήμουν και εγώ αλώστε από την συνεύρεση.

Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την στάση της Ιονέλας, όμως κάποια στιγμή που είχε καυλώσει και με είχε τρελάνει στα γλωσόφιλα μου έδωσε μια πολύ δυνατή δαγκωνιά στη γλώσσα, που φάνηκε να την γουστάρισε πολύ. Εγώ πάνω στην καύλα μου δεν της είπα τίποτα και θεώρησα το γεγονός εντελώς τυχαίο ως μη γέγονε. Όποιοι όμως από εσάς έχουν πρόβλημα θα πρέπει να το προσέξουν.

Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας με το μωρό αργά ή γρήγορα θα ξανασμίξουν, το μόνο που έχω να πω για εσάς που διαβάσατε αυτές τις γραμμές είναι ότι αξίζει να πετάξετε 30 ευρώ για να τη δοκιμάσετε έχοντα όμως υπ΄ όψιν σας ότι παρόλο που είναι έμπειρη κοπέλα θα πρέπει να την καθοδηγήσετε για να περάσετε καλά. Στα θετικά ότι είναι δεκτική σε όλα τα λογικά που θα της ζητήσετε. Επίσης καλό θα ήταν να την δοκιμάσετε μεταμεσονύχτιες ώρες που θα είναι ζεστή και θα έχει πάρει μπρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιονέλα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Δεκεμβρίου, 2011
αφου δεν δαγκωνει στην πιπα παλι καλα
G
gl
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1