Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επισκεψη χθες στον εν λογω οικο που τελευταια εχει φερει δυνατα κομματια!Μετα την Αννα η Αλιονα!Ενα εμπειρο μιλφ απο διδυμου μερια.

Δινω το μπλε εισιτηριο και ντου στο ψιλο-βρωμικο δωματιο!Πριν προλαβω να γδυθω μπαινει μεσα η εμπειρη ρωσσιδα!Με ρωταει πως θελω πιπα,της λεω με καποτα και ξεκιναμε.

Αφου πρωτα μου εδωσε φιλια σε ολο το σωμα,μου εγλειψε τα δαχτυλα των ποδιων μου εκανε ισπανικο για λιγο και αρχισε τη μαγεια.Πραγματικα τετοιο τσιμπουκι δεν μου εχουν ξανακανει.Εχω ξεκινησει το σπορ των μπουρδελων τα τελευταια 3 χρονια.Εχω ακουμπησει αρκετο χρημα ως τωρα στη πιατσα...εχω παει με σουπερ...εχω παει και με φολες...τετοιο τσιμπουκι δεν μου εκανε καμια!!!Καμια ομως!!!

Μπορουσα να τελειωσω μονο με τσιμπουκι αλλα ηθελα να γαμησω κιολας.Της ζητησα να ανεβει απο πανω.Πραγματικα κανει ενα παρα πολυ καλο καβαλημα.Συνεχισαμε στα 4...οπου εδωσα μαχη.Της ζητησα να παμε και σε ιεραποστολικο.Εκει ανταλλαξαμε και κατι γλωσσοφιλα...οταν καταλαβε οτι φτανω στο τελος..μου λεει χυσε με!!!

Σηκωνομαι..βγαζω καποτα και μου τον παιρνει στο στομα...πραγματικα τον εχασα...μου τον ρουφηξε ΟΛΟ...

Μετα απο λιγο ηρθε η καταθεση..πραγματικα δεν αφησε σταγωνα να παει χαμενη.Ειχα τελειωσει και ακομα τον ειχε στο στομα της.Πραγματικα η γυναικα ειναι κορυφαια...ενα αξιο 20ρικο.

Νυπτηρα κλπ μετα και καθαρισμο.Λιγη κουβεντα και καληνυχτες...

Θα ξανατιμηθει....ΑΜΕΣΑ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
nasouliskk
Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού