Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ειρήνη είναι μια κοντή μελαχρινή ρουμάνα άνω των 30 με έξτρα κιλάκια, έχει κάτι το χωριάτικο και ταπεινό στην εμφάνισή της, βγάζει όμως συνάμα μια γκάβλα και υπόσχεση στο σαλόνι. Όταν λέει "πάμε μέσα να περάσουμε καλά" καταλαβαίνεις ότι όντως θα περάσεις καλά. Από προγράμματα όλα, με φουλ (ακάπωτο, κωλαράκι, 69) στα 80ε. Πέρασα με ακάπωτο στα 50ε.

Από προκαταρκτικά άρχισε με μανιασμένο αρχιδογλύψιμο και συνέχισε με μια εξαιρετική πίπα που θα με τελείωνε αν δεν την σταματούσα για λίγο μπαλαμούτι. Ασχολήθηκα λίγο με τα βυζάκια της και με φίλια στο λαιμό τα οποία ανταπέδιδε (όχι όμως γλωσσόφιλα) και σε καποια φάση κάθισε πάνω μου και άρχισε να τρίβει με δύναμη το μουνί της στον γυμνό πούτσο για ώρα, θα μπορούσα να τελειώσω και έτσι. Συνέχεια πάλι με πίπα, μετά από πάνω και τέλος στα τέσσερα πολύ δυνατά, όπου μου βγήκε συσσωρευμένη όλη η γκάβλα. Δεν είχε πολύ κουβέντα το όλο πράγμα και έφυγε σχετικά γρήγορα από το δωμάτιο.

Συνολικά ήταν ένα καλό δυνατό γαμήσι, η κοπέλα έχει τεχνική και βγάζει γκάβλα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για περίπτωση για σχεδόν φετιχιστικά γούστα (γειτόνισσες, χωριατοπούλες, προμιλφ κλπ., δηλαδή γυναίκες με εμφάνιση κάτω του μετρίου που γαμιούνται δυνατά). Εαν έχετε όρεξη για τέτοια, η Ειρήνη είναι μια χαρά, εαν θέλετε πιπίνια και δίμετρες κουκλάρες, τότε αλλού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού