Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετα απο αρκετο καιρο αποχης απο το μπουρδελιζειν επισκεφτηκα ξανα τα αγαπημενα μου σπιτακια. Για ακομα μια φορα Μεταξι, το οποιο και σκεφτομαι να οργωσω, αργα μεν, σταθερα δε. Μετα απο συντομης διαρκειας τσαρκα εφτασα σε αυτο το σπιτακι οπου μου παρουσιαστηκε η ευτραφης Αννα. Απο τη Ρουμανια μου ειπε, και αν και δεν εχω σε καμια εκτιμηση τις γυναικες αυτης της χωρας αποφασισα να περασω, πιστευοντας λανθασμενα πως οτι χανει η κοπελα σε εμφανιση θα το αναπληρωσει στο δωματιο με συμμετοχη Λύπη .

Εμφανιση Αννας: Νεαρη σε ηλικια, μαλλον κατω απο 25, ψηλη και γεροδεμενη, αυτο που αποκαλουμε νταρντανα. Δε νομιζω πως μπορει να χαρακτηρισθει χοντρη, ουτε καν παχουλη, καθως δεν εχει σωματοτυπο με χαλαρωση και πολλα περιττα κιλα, ειναι ομως νταρντανα. Καλα βυζια, με το χαρακτηριστικο μεγεθος και σχημα γυναικας του σωματοτυπου της.

Δεν αργησε και πολυ να ερθει στο δωματιο. Παρενθεση εδω, παλια με θυμαμαι να περιμενω αρκετη ωρα στα δωματια, τους τελευαιους μηνες ελαχιστες φορες περιμενα, εικαζω λογω μειωμενης κινησης. Τελος παντων, ερχεται η κοπελα, καθεται διπλα μου κι εγω αρχιζω να της μαλαζω τους βυζους. Αυτη μου χαιδευει λιγο την κοιλια και παει με τη μια για περασμα καποτας σε ημιανορθωμενο πεος!! Ημαρτον αν αυτα τωρα θεωρουνται προκαταρκτικα Money Mouth . Με τα πολλα, και λογω του οτι ειμαι πιτσιρικας και ευκολοκαυλωτος και χαιδευα και το κορμι της, μου σηκωνεται και αρχιζει το τρομπονι. Δεν ηταν κακο. Με δικη μου παροτρυνση ανεβηκε σε θεση reverse cowgirl οπου κουνιοτανε αρκετα καλα για τον ογκο της. Κουραστηκε γρηγορα και μου ζητησε να αλλαξουμε, οποτε και το γυρισαμε σε ιεραποστολικο. Τα ποδια στους ωμους και ξεκινησαμε. Η τυπισσα απαθεστατη σα νεκρη (να μου πεις τι να καταλαβει κι αυτη οταν εγω ειμαι κατηγορια φτερου μπροστα της Ντροπή ) ξυπνησε μονο οταν πηγα να της φιλησω τα βυζια και μου ειπε πως δεν αφηνει! Τελικα και για να μη βλεπω το βαριεστημενο βλεμμα της τη γυρισα στα 4 οπου και τελειωσα μπατσιζοντας δυνατα την κωλαρα της.

Συνολικα και συμπερασματικα: Πολυ μετριας εμφανισης γκομενα, αν και για αυτους που γουσταρουν νταρντανες εμφανισιακα ειναι καλη περιπτωση, με ακομα πιο μετριες υπηρεσιες. Το δωματιο ψιλοχαλια και το σεντονι τιγκα στις σταμπες, αλλα εμεις δεν κωλωνουμε, εχουμε κανει ΕΛΔΥΚ Κουλ .

Τιμη 10 ευρω.

Χρονος παραμονης της Αννας στο δωματιο 9 λεπτα.


ΥΓ. Η κοπελα ειδα οτι εχει καλες κριτικες απο αλλο συναγωνιστη. Δεν ξερω αν την πετυχα σε κακη μερα, εγω παντως περιγραφω αυτο που βιωσα. Και για να προλαβω τυχον σχολια ημουν φρεσκομπανιαρισμενος και στολισμενος, αφου μετα πηγα για ποτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2011
Φίλε, ο προηγούμενος που έγραψε για την Άννα έχει παέι 25 φορές.Αν ακουμπάς μηνιάτικο μάλλον θα σε βλέπουν αλλοιώς.
Τελευταία έχει πέσει το μετάξι. Θα ξανανέβει, που θα πάει.
16 Δεκεμβρίου, 2011
Πολυ σωστος ο συναγωνιστης ΤΡΕΧΩ... Η τακτικη των "πολλαπλων επισκεψεων" ειναι πολυ αποδοτικη και την χρησιμοποιω παντα οταν η κοπελα ειναι εμφανισιακα πολυ του γουστου μου (οταν μου κανει κλικ με την πρωτη ματια). Με την τακτικη αυτη, κατα πρωτον η κοπελα κολακευεται σαν γυναικα.. Φυσικα και η τσατσα, και η κοπελα θα πρεπει να εχουν "μυαλο" και "πνευμα συνεργασιας", γιατι μου εχουν τυχει και περιπτωσεις "στου κουφου την πορτα" (ευτυχως πολυ λιγες). Απο κει και περα οι δεικτες "χρονος" "υπηρεσιες" "συμμετοχη" "συνεργασια" και ολα τα σχετικα, ανεβαινουν στα υψη. Ακομα και "νεκρους" ανασταινει η τακτικη αυτη. Και χαδακια, και φιλακια σου δινει η κοπελα, και φιλακια σου επιτρεπει, και σεντονια σου αλλαζουν, και "τα παντα ολα". Μαλιστα η Αννα οταν εχει Πακια στο σαλονι μου λεει να μην ειμαι πολυ θορυβωδης οταν την φιλω. Σε εχει φιλησει ποτε τετοιος απλυτος να βρωμας ολη μερα. Η suita εδω ειπαμε ειναι οπως μπαινεις αριστερα το δωματιο 3. Διαβαζετε πρωτου παθετε.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2