Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όμορφο πιπίνι η Ιονέλα, ξανθιά μέτριο ανάστημα, μικρό στήθος αλλά καυλωμένες ρώγες, και με υπέροχο κωλαράκι για πολύ χούφτωμα. 30 απλο, 40 γλυφομούνι και 50 69 αν θυμάμαι.

Πέρασα με το 40άρι και περίμενα. Μπαίνει, συστήνεται, γδύνεται και ξαπλώνει σχετικά γρήγορα και ανοίγει υπέροχα τα μπουτάκια της όσο πάει. Χάδια και λογάκια να μάθουμε ο ένας τον άλλο και ξεκινάμε. Καθαρή και ευωδιαστή κάτι σίγουρα θετικό. Ανταποκρίνεται πολύ καλά στο γλύψιμο και με βογγητά και με συσπάσεις και δεν έκανε καθόλου λόγο για χρόνο κλπ, μπορώ να πω ένιωσα πολύ άνετα. Βάλθηκε να με πνίξει σε φιλιά και γλύψιμο για να ανταποδώσει την περιποίηση, καπότα με το στόμα και τσιμπούκι με θέρμη ! Η θέα στα 4 είναι αξέχαστη, αφράτο κωλαράκι απόλαυση ... Πέρασα καλά μπορώ να πω. Κυριακές βράδυ ιδιαίτερα το πάει πιο χαλαρά απ ότι μου είπε, για να μπορεί να αποδώσει και να το χαίρονται και οι πελάτες.

Ο χώρος κλασσικός για βαρδάρη, θα μπορούσε να είναι καθαρότερος. Τα πρωινά το πάρκινγκ δύσκολο, το βράδυ όμως έχει πολύ κοντά αρκετό χώρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιονέλα
Μέλος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού