Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
απο προηγουμενη τσαρκα ειχα δει την συγκεκριμενη κοπελα και μου ειχε τραβήξει το ενδιαφέρον.
Η κοπελα ειναι μελαχρινη με ίσιο μαλλί μεχρι τις πλατες (τεχνιτο) στρογγυλοπρόσωπη, με αρκετα αδυνατο σωμα χωρις ομως να δειχνει ασχημα. ειδικα το κωλαρακι της ειναι για πολλες κολασμενες σκεψεις και κυρίως ενέργειες. το στηθος της ειναι αρκετα μκρο μεν αλλα αρκετα καυλοτικο και γενικα ειναι μια χαμογελαστη κοπελα
στο σαλονι επανω απο τα εσωρουχα φορουσε και ενα πορτοκαλοφοσφοριζε διχτακι, φωτια σκετη...

περναω λοιπον στο δωματιο και μετα απο 3-4 λεπτα ηρθε και η μικρα.
αμεσως αφου εβγαλε απο επανω της μερικα απο αυτα που την "ζεστεναν" ηρθε απο ξαπλωσε επανω που και με αρχισε σε φιλια και γλυψιματα στο στηθος. καποια στιγμη με ψιλοδαγκωσε κιολας αλλα σε βαθμο που ηταν ωραιο παρα ενοχλητικό. μετα κατεβαινωντας προς τα κατω εκανε ελ. στοματικο (παρασύρθηκα μπορω να πω) αλλα το εκανε ωραια η ατιμη.
χωρις να ειναι το τελειότερο εκανε καλη περιποιηση μια στο κεφάλι και μια στο σωμα (του πεους). πολλες φορες με κοιτουσε στα ματια και αυτο το εκανε ακομα καλυτερο.
δεν την αφησα να ολοκληρωσει το εργο της και της ειπα να ερθει απο επανω οπου αφου ανεβηκε αρχισε με ωραιες κινησεις και ρυθμο την πραξη. συχνα εφερνα τα βιζακια της στο στομα τα οποια με αφηνε παιζω μαζι τους.
μετα γυρισαμε σε ιεραποστολικη σταση οπου και συνεχισαμε για πολυ λιγο. πολλες φορες με εφερνε κοντα της με ξαπλωνε στο σωμα της οπου και αρχησε να μου δινει και μερικα πεταχτα φιλια στο στομα.
ανεβαινωντας στη ιεραποστολικη σταση της ειχα πει να μπω απο πισω της αλλα μου ειδε "σε λιγο"
αρχισα να υποπτεύομαι οτι μπορει να ειναι τοσο θερμη που μπορει να προσπαθει να με τελειωσει νωριτερα μηπως και αποφυγει το πρωκτικο. και ετσι να γινοταν παντος παλι καλα θα περναγα μιας και η θερμοτητα και η συμμετοχη που ειχε ηταν αρκετη για να πει κανεις οτι φευγει ευχαριστημένος. ετσι, της ειπα να παμε για πρωκτικο οποτε γυρισε στα 4. σχετικα στενο κωλαρακι οπου μετα την 3-4 διείσδυση ένοιωσα οτι μπηκα ολος μεσα. πριν προλαβω να συνεχεισω περισσοτερο μου ειπε οτι λογο μεγεθους πονουσε οποτε και γυρισε παλι σε ιεραποστολικο και μου εδειξε την εμπρος τρυπουλα της. επέμεινα λιγο λεγοντας της οτι αφου μπηκα μεσα προηγουμενος θα τα καταφερναμε κλπ κλπ οποτε με λιγη κρεμα παραπανω εγινε αλλη μια προσπαθεια με το ενα ποδι ανεβασμενο στο λαιμο μου. η προσπαθεια δεν κατέληξε σε επιτυχια αλλα ισως για πρωτη φορα ένοιωσα σαν με καποια κανονικη κοπελα οπου ποναει και δεν μπορει το πρωκτικο παρα με την συμπεριφορα που εχουν μερικες που σε κανουν να νοιωθεις ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης που περασες μαζι τους. συνεχίσαμε παλι σε ιεραποστολικο οπου μετα απο λιγο προτημησα να ξαπλωσω, να βγαλω το προφηλακτικο και να τελειωσω με στοματικο και χειρομαλαξη μιας ειχε περασει και η ωρα. η συμμετοχή της κοπελας ηταν απο τις καλυτερες που εχω συναντησει που σε παει περισσοτερο παθιασμενο sex. δεν μπορω να ξερω εαν μου "εκετσε" εμενα η ειναι ετσι. θα μαθω στην επομενη επισκεψη.
τα ελληνικα της δεν ειναι πολυ καλα οποτε σε καποιοες στιγμες ειχαμε ενα θεμα συνεννοήσεις (με ολα τα παραπανω περι πρωκτικου, πονου κλπ κλπ).
περασα αρκετα καλα και καποια στιγμη θα ξαναπαω.

αντε και καλη συνεχεια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού