Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Και ξαναπήγα.

Να'ναι καλά οι τύποι που βολτάρουν μόνο για μάτι και μου άφησαν ελεύθερο το πεδίο δράσης.

Χωρίς δεύτερη σκέψη στο γνωστό δωμάτιο, όπου σύντομα εμφανίστηκε η Ιλόνα*, με ένα σετ μαύρα δαντελωτά εσώρουχα να αναδεικνύουν το κρουστό κορμί της. Προσπάθησα να ζεστάνω τα χέρια μου (συνήθως είναι αρκετά κρύα), και της το είπα, αλλά με αποστόμωσε "Μωρό μου, εμείς οι γυναίκες από τα βόρεια δεν κρυώνουμε!", και με μια κίνηση μου τα έβαλε στα σφιχτά της οπίσθια.

Προκαταρκτικά με φιλιά και χάδια σε όλο μου το σώμα μακράς διαρκείας και πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα. Υγρό, hands~free βαθύ γλύψιμο σε έντονο ρυθμό με εξαιρετικές ανάσες. Με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε ένα cowgirl ολοκληρωτικά δικό της, αφήνοντάς μου το οπτικό πεδίο να τη θαυμάζω να καλπάζει.

Της ζήτησα να το γυρίσει σε reverse, όπου δεν περίμενα τί επρόκειτο να συμβεί.

Ακουμπούσε στο στρώμα μόνο στα δάχτυλα των ποδιών της, και ανεβοκατέβαινε πάνω μου έχοντας στο στήθος μου το αριστερό της χέρι για στήριγμα. Δε μέτρησα για πόση ώρα θαύμαζα την επιδεξιότητά της, τον απόλυτο έλεγχο του σώματός της, (την πλάτη της και το απίστευτο καλοσχηματισμένο της πωπουδάκι, ε.ν.ν.ο.ε.ί.τ.α.ι.), μιας και πέρασα σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Κατόπιν, περάσαμε σε αποστολικό, όπου με δική μου παρότρυνση, τεντωνόταν για να φιλήσει το στήθος μου. Ακουμπούσα στο μετωπό μου στο δικό της, έχοντας τα χείλη μου δίπλα στα δικά της. Ήθελα επίμονα να τη φιλήσω, αλλά δε διακινδύνευσα να χαλάσω το καλό κλίμα**.

Είχα αντοχή, αλλά δεν ήθελα να την κουράσω γιατί ήδη μου είχε δώσει πάρα πολλά. Ανέβηκα στη μέση της και με δική της επίμονη χειρομάλαξη, έφτασα στο αποκορύφωμα, κοιτάζοντας βαθιά τα σκούρα πράσινα μάτια της, και τα ξανθά της μαλλιά που προσέθεταν κάτι μυστηριώδες στο βλέμμα της.

Σηκώθηκα να της φέρω χαρτί για να σκουπιστεί, και ευτυχώς που με κράτησαν τα γόνατά μου και δε σωριάστηκα στα πλακάκια.

Σκουπίστηκε επιμελώς, σχολιάζοντας την ποσότητα των υγρών μου στο στήθος της {αποκαλώντας το "έχεις πολλά παιδιά"}, φόρεσε τα εσώρουχά της και με ευχαρίστησε. Την έβλεπα να κοιτάζεται στον καθρέφτη και στάθηκα πίσω της τακτοποιώντας το thong. Ήταν ένα άλογο!

Κατά την έξοδό μου, μου φώναξε "καλό βράδυ μωρό μου", έστω και αν ήταν στο εσωτερικό δωμάτιο. Της φώναξα με όση δύναμη μου απέμεινε "σ'ευχαριστώ" και αποχώρησα.

υγ. Θα ξαναπάω!

* Τζούλια είναι το καλλιτεχνικό της στο κατάστημα, αλλά μιας και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε χαμηλή κατηγορία, για μένα της αξίζει το Ιλόνα...
** την επόμενη φορά θα τη φιλήσω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2011
Έχουν γνώση οι φύλακες. Τιμή και δόξα στα σπανιότατα στανταράκια!!!!
14 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

στανταράκια τα οποία εντοπίζουν και μας προτείνουν υποψιασμένοι ηδονιστές... ^respect^ (;)
και επαναλαμβάνω: "Ήταν ένα άλογο!"
14 Δεκεμβρίου, 2011
Αυτο το "με ανεση χρονου" ειναι σχετικο....επειδη την εχω δοκιμασει αρκετες φορες την Τζουλια,Αννα,Ιλονα,κλπ.....εχω βγαλει το συμπερασμα οτι οταν θα πας μαζι της ξερεις τι να περιμενεις, κανει στανταρ πραγματα(οπως γλυψ. αρχειδια καποια γλυψιματα σε ρογες κλπ τα οποια ομως ειναι μηχανικα(και αναλογα με τα κεφια της).Σε προκαταρκτικα εν ολιγης δεν παιρνει αριστα σιγουρα ενω εχω παρατηρησει οτι εχει ενα στανταρ χρονο πχ2-3 λεπτα το πολυ για προκατ-πιπα και μετα περναει στο γαμησι(στο οποιο οφειλω να πω οτι ειναι πολυ καλη) το σωστο να λεγεται.Τωρα οσον αφορα στα φιλια εγω την τελευταια φορα που στο ιεραποστολικο προσπαθησα να τις δωσω καποια ειδα οτι ψιλοεδωσε καποια πεταχτα αλλα ως εκει μολις πηγα να προχωρησω λιγο παραπερα μου πεταει ενα ξερω επππ ,δηλαδη εφαγα ψιλοακυρο και τραβηχτηκα.Γι αυτο TYRAEL θα σου προτεινα να μην το δοκιμασεις μαζι της δεν νομιζω να τα δεχτει..Εν κατακλειδη εγω εχω βγαλει το συμπερασμα οτι η εν λογο ταναπου προσπαθει να κρατησει ενα χρονο περι τα 10-11 λεπτα μαξ στο δωματιο οποτε το "ανεση χρονου" παει περιπατο.
Αυτο το συμπερασμα δεν το εχω βγαλει μονο εγω αλλα και αλλοι συναγωνιστες φιλοι μου που την εχουν δοκιμασει.
14 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σχετικά με την τυποποιημένη διαδικασία που ακολουθεί, δε θα διαφωνήσω...
απ'την άλλη, όταν της είπα ότι το τέλος είναι κοντά, μου έκανε σαφές ότι δε βιαζόταν (και αυτό ήταν αντιληπτό...)
15 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συμφωνω με Tsarkalakos...αν και τα 10-11 λεπτα τα βρισκω ιδανικο χρονο σε γενικες γραμμες...
15 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

για μένα, το πακέτο της Ιλόνας, με 20€ είναι vfm...
15 Δεκεμβρίου, 2011
μη τα μαλλια μου,μη το βρακι μου,μη στο στομα,μη το ενα μη το αλλο...
15 Δεκεμβρίου, 2011
Αυτο ακριβως ρε παιδια δε λεμε οτι δεν ειναι καλη...αλλα οχι και να την θεοποιουμαι και να λεμε οτι ειναι το στανταρακι της φυλης και το ενα και το αλλο...
Ειναι απλα μια τανα μετριου εως καλου επιπεδου (αναλογα με τα κεφια το τονιζω αυτο!!)και ειναι οπως προειπα αναμενομενα αυτα που κανει και στανταρ(για οποιον εχει παει πανω απο μια φορα μαζι της καταλαβαινει τι εννοω).Βεβαιως τα 10-11 λεπτα δεν ειναι ασχημα για ρδελο καλα ειναι αλλα υπαρχουν αλλα ρδελα με αλλες κορασιδες πολυ πιο χαλαρες και λαιτ(βλεπε Χριστινα 69α πχ)η στην Φωκαιας με την Γιαννα πχ για τους πιο hardcorades με τα ακαποτα,γλωσσοφιλα κλπ.Και αλλες τανες βεβαια.....
Βεβαια ο καθενας εκφραζει τη γνωμη του για το πια του αρεσει η οχι απλα σχολιαζω τις εκφρασεις περι vfm ,αλογο κλπ γιατι και μενα παλιοτερα ετσι μου φαινοταν η συγκεκριμενη αλλα μετα απο αλλες εμπειριες με αρκετες απ τη φυλης και οχι μονο δεν εχω πια την ιδια γνωμη...γιατι παντα στη ζωη ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο ,ετσι και στις τανες.
16 Δεκεμβρίου, 2011
μαλακισμενο ειναι,η μονη καλη εκει περα ειναι η αλεξια...
16 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η αλεξια ποια ειναι χαρντκορα?μια πιτσιρικα που δουλευε και ξανθιππης και διδυμου?
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2