Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 177 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ξημερώματα πέρασα από τον συγκεκριμένο οικίσκο προς αναζήτηση ολιγόλεπτης ερωτικής συντροφιάς. Εμφανίστηκαν 2 κοπέλες. Η μία μάλλον δεν ήταν κοπέλα ούτε καν μεγαλοκοπέλα. Ηταν μία 45αρα (από Βραζιλία) μεσαίου αναστήματος (1.60-1.65) με μαλλιά κοτσιδάκια στυλ Μπο Ντέρεκ στο "10" (καμμία σχέση με την Μπο Ντέρεκ... ). Θα την χαρακτήριζα γεματούλα με 2,5 βυζιά, ψιλοπεσμένα.
Είχε αρκετή όρεξη γιατί δεν πρέπει να είχε σταυρώσει πελάτη όλο το βράδυ :-)Τα Ελληνικά της ήταν πολύ καλά (είπε πως ζει στην Ελλάδα από πιτσιρίκα, κανένας ναυτικός θα την είχε φέρει μάλλον) Ξεκινήσαμε με πίπα ακα όπου με ικανοποίησε αρκετά. Τον χώνει και ολόκληρο στο στόμα εάν της το ζητήσεις (deep throat). Δίνει και γλωσσόφιλα αλλά το απέφυγα μόλις είδα ότι μου χύμηξε. H κυρία είχε όρεξη και γούσταρε να γαμηθεί. Την έβαλα να τρίβει το μουνί της ενώ την γαμούσα πλαγιαστό. Της άρεσε και αυτό με διευκόλυνε να την πηδήξω δυνατά σφίγγοντας και ψιλοτραβώντας τα βυζιά της. Υποθέτω πως αντέχει ψιλοάγριο πήδημα. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι γενικά από φάτσα δεν λέει και ενώ στο σαλόνι (στο μισοσκόταδο και από απόσταση) είχε φανεί υποφερτή, από κοντά το πρόσωπο της είναι σκασμένο και με ρυτίδες στα χείλια οπότε σε ξενερώνει. Είχα πιεί νωρίτερα και τα ποτάκια μου οπότε στο συγκεκριμένο θέμα δεν έκανα καλή εκτίμηση. Ολοκλήρωσα με ένα δυνατό πισωκολλητό. Αυτή ήθελα να μείνω μέσα της και να της τρίβομαι αλλά εγώ ήθελα να πάω να "τριφτώ" στο κρεβάτι μου :-)
Δεν νομίζω ότι θα την προτιμήσω πάλι αλλά μία δοκιμή για κάποιον που γουτάρει δυνατό (ορμητικό) πήδημα με milf δεν είναι κακή.
Το όνομα δεν το συγκράτησα λόγω ώρας, ποτών και έλλειψης ενδιαφέροντος για περαιτέρω επισκέψεις.
Α... και κάτι τελευταίο. Εκεί που την πηδούσα δυνατά προσπάθησα να βάλω δάκτυλο στην σούφρα της αλλά πριν ακόμα προλάβω να πλησιάσω το δάκτυλο μου στην πίσω τρύπα, με σταμάτησε άμεσα!!! :-)
Το όλο κόστος 10 Οβρέοι. Στο parking 10 λόγω ώρας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2011
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2011
Απορρίπτεται!
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1