Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η ΞΕΠΕΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Από το πρωηγούμενο βράδυ είχα γ@υλες και αποφάσισα να περάσω από Προμηθέως 25 να τιμήσσω την Ειρήνη(milf) που ποτέ δεν με είχε απογοητεύσει στο παρελθόν... σε όποιο πρόγραμμα και να διάλεγα... αποφασίζω να πάρω το απλό (οικονομική κρίση γαρ) και μπαίνω στο δωμάτιο που μόλις άδειασε. Σκέφτομαι... θα φάμε πολλή ώρα γιατί είμαι ο τρίτος στην σειρά και βγάζω το κινητό μου για παιχνιδάκι να περάσει η ώρα... η εξώποτρα ακουγόταν συνεχώς και για να μην τα πολυλογώ έχω ήδη ακούσει την πρώτη έξοδο της Ειρήνης γιατί παρουσιάστηκε στους συναγωνιστές που περιμέναν στο σαλόνι, όπως και την δεύτερη και κατάλαβα ότι έρχεται η σειρά μου, αφήνω το κινητό και περιμενω αλλά όλα αυτά διαδραματίζονται περίπου σε ένα 10λεπτο. Ακούω την πόρτα να ανοίγει και βλέπω την Ειρήνη μπροστά μου.
Γειά σου μωρό μου κλπ και ξεκινάμε να χαιδευόμαστε... μου γυρνάει πλάτη μου κ..λ..τρίβεται και πάνω που έχω αρχίσει να ξεσικώνομαι (αυτά όλα σε μισό λεπτό), γυρνάει μου φοράει το προφυλακτικό μου λέει έχω πολύ πελατεία και τον παιρνει στο στόμα. Φυσικά χαλάστηκα... το έγλυψε για κανα λεπτό άντε δίλεπτο που δεν το νομίζω. Τέλος πάντων σταματάει οπότε την στήνω στα τεσσερα για να τελειώνω και να ξεμπερδέω. Μετά από τόσες καταθέσεις το Ειρηνάκι με απογοήτευσε και μάλον έγινε το ίδιο και με τους άλλους δύο συναγωνιστες που ήταν στα άλλα δωμάτια. Ουσιαστικά μέσα σε δεκαπέντε λεπτά το πολύ ξεπέταξε 3 συναγωνισες.Χμμμ; Μετά από αυτό μάλον θα κάνω καιρό να την ξαναεπισκευτώ. Πρέπει να χάσει μερικούς πελάτες για να εκτιμήσει τα λεφτά που παίρνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2011
Γεια χαρα φιλε Master_T,γενικα και αλλοι εχουν παραπωνα απο την Ειρηνη που εχω δει και ακουσει, και αμα συνεχισει ''ετσι''.... (δεν την βλεπω καθολου καλα) ιδιαιτερα τωρα με την κριση......
05 Δεκεμβρίου, 2011
Φιλαρακι την πατησες και εσυ απο οτι διαβασα.με μια λεξη.ΜΑΚΡΙΑ.εχει πορτοκαλια αλλου και πολυ καλυτερα.καλο κυνηγι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2