Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
(Μιλαμε για το ΔΕΞΙΑ μαγαζι). Τριτη και Παρασκευη επισκεψη στην Βερα. Ειναι περιπου 20 ετων Ρουμανα, λιγα Ελληνικα αλλα μπορεις να συνενοηθεις, μετριο υψος, ωραια πιασιματα ( στηθος παχος περιπου 1,5 μακρυ και στητο, μεγαλη ρωγα, ωραια μπουτια, ωραιο κωλαρακι) μαυρα μαλια, "Ινδικου" τυπου χρωμα και ματια και προσωπο αποδεκτο, χαμογελαστο. Γενικα εμφανιση καβλα. Η Λαρισα (η υπηρεσια) γνωστη και φιλη απο το Κολώνου 48 (αμετρητες επισκεψεις σε Ντιανα, Λωρη και Κατερινα) με το που βγαζω το παραβολο τρεχει στο δωματιο και αλλαζει κατ ευθειαν σεντονι. Παρα την ανελεητη επιδρομη των Πακοειδων φυλων (η Λαρισα μου ειπε ποια κριση, αυτοι τα ιδια επαιρναν, τα ιδια παιρνουν... οποτε για αυτους δεν εχει αλλαξει τιποτα!!!!!) Στο δωματιο η μικρη χαλαρη, απαλη αισθησιακη. Ξεκινησαμε με αγκαλιτσες και φιλακια στο ορθιο, οπου εγινα turbo σε ελαχιστα δευτερολεπτα. Η απογειωση συνεχιστηκε με χαδακια, φιλακια, και βυζοχαιδεματα σε ολο το σωμα μου εναλλαξ, με ιδιαιτερη περιποιηση της ευαισθητης περιοχης. Αν δεν την σταματαγα, ακομα θα συνεχιζε τα προκαταρκτικα.... Πολυ φιλοτιμη και πολυ συνεργασιμη. Με ειχε "φιαξει" τελεια το μικρο. Μονο "κανονικα" προλαβαινα, και γρηγορη παραδοση. Και τις δυο φορες (Τριτη και Παρασκευη η ολη "ιεροτελεστια" διεξηχθει καρμπον. Χωρις ακα, χωρις ακα τελειωτικο, χωρις γλωσσοφιλα, χωρις πισω πορτες, η μικρη με μεγαλη μαεστρια, με σεβασμο στον πελατη, με γλυκια συμπεριφορα και κυριως αργα και εσθησιακα χωρις τον παραμικρο υπαινιγμο αγχους και βιασυνης σε φερνει στο επιθυμητο αποτελεσμα, να περασεις δηλαδη καλα. Στο τελος με ρωταγε και με ξαναρωταγε αν μου αρεσε και αν περασα καλα. Τιμια λυση στο 10euro, συνισταται ανεπιφυλακτα. ΚΑΙ ΕΔΩ ζεστο νερο!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Βέρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
0
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2011
''Στο τελος με ρωταγε και με ξαναρωταγε αν μου αρεσε και αν περασα καλα.''

Ισως είχε ψυλλιαστεί ότι μιλούσε με το 73.48%
Σου δωσα το 1 στα 1
Εχω διαβάσει όλες τις κριτικές σου, αυτό όμως που με συγκλόνισε περισσότερο ήταν το σχόλιο σου στην δική σου κριτική ''Βαβέλ 2011.'' για κάποια Ειρήνη.
04 Δεκεμβρίου, 2011
εκει ειχα πληρωσει να μπω πριν κανα μηνα,τοτε ηταν η μαρινα απο ιασ.19...πηρα τα λεφτα πισω ομως εξαιτιας της βρωμας που επικρατουσε,πραγματικα δε μου'χε ξανατυχει κατι τετοιο...
05 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η Λαρισα κανει οτι μπορει για να κρατησει το σπιτι καθαρο, δυστυχως ομως τα δωματια δεν εχουν παραθυρα κατα πρωτον, και κατα δευτερον το Μεταξι γενικα (και παλι δυστυχως) εγινε Πακοκρατουμενος χωρος. Εκει που καποτε τους εδιωχναν, τωρα μπροστα στα ματια μου τους παρακαλανε, εχουν γινει πλειοψηφια (βρε πως αλλαζουν οι καιροι).
05 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δυστυχως δεν υπαρχουν αλλες κριτικες για την Βερα. Αν υπαρξουν στο μελλον, θα μαθουμε τις ανησυχιες της, αν ρωταει γενικα ολους τους πελατες αν περασαν καλα... Δυστυχως οσον αφορα την Ειρηνη, εκλαψα παρα πολυ οταν το εμαθα. Ακομα ποναω μεσα μου οταν την σκεφτομαι, γιατι χασαμε εναν πραγματικα "ανθρωπο", μια πραγματικα πανω απο ολα φιλη, οσοι προλαβαν να την γνωρισουν καταλαβαινουν....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4