Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επισκεψη χθες στον εν λογω οικο για να δοκιμαστει η Αννουλα!Η βολτα ξεκινησε απο τον ιερο δρομο της φυλης οπου δεν με συγκινεσαι κατι.Συνεχισα στη φωκαιας και ανεβηκα στο γνωστο σπιτακι.Βγαινει η Αννα την ειχα ξαναδει,ειχα διαβασει τις κριτικες εδω μεσα και γενικα μου αρεσουν τα νταρντανομωρα.Δινω το πλει εισιτηριο και ντου στα ενδοτερα.

Μετα απο 2-3 λεπτα αναμονης σκαει η μυτη και χαμογελαστη Αννα.Με αγγαλιαζει και αρχιζει να μου τρυβει τον πουτσο ενω εγω την εγδυνα!Ξαπλωνουμε και της ζηταω να μου περασει καποτα για τη συνεχεια.Βαζει το πλαστικο και αρχιζει ενα καλο και τιμιο τσιμπουκι.Εδω να πω οτι η κοπελα καραμελωνει πολυ ωραια και τα αρχιδια.

Της ζηταω να ανεβει απο πανω οπως και εκανε.Αφου εκανε τα χορευτικα της πανω στο πουτσο μου της ζητησα να ξαπλωσει για ιεραποστολικο.Ωραιο στησιμο και παμε...να πω επισης..οτι δεχεται και χουφτωματα και δαχτυλα σε σχεση με αλλες που το παιζουν δυσκολες.Στη συγκεκριμενη σταση με τραβηξε και δωσαμε και 2-3 γλωσσοφιλα.

Για το τελος την στηνω στα 4.Πολυ καλο στησιμο η Αννουλα...δεχεται με χαρα το σφυροκοπημα και ακομα πιο καλο..το οτι δεχεται σφαλιαρες στη κωλαρα και τις μπουταρες της.

Το τελος ηταν κοντα.Βγαζω καποτα ξαπλωνει κατω και μου εγλυφε τα αρχιδια ενω εγω τον επαιζα.Το τελος δεν αργησε...τα πηρε καποια στο στομα...καποια στο προσωπα και καποια κοντα στο στηθος.

Πηγε πληθηκε και με χαιρετησε με χαμογελο με μια ζεστη αγγαλια και ενα φιλακι.

Ο χαμηλος βαθμος στη τσατσα γιατι στον προηγουμε συναγωνιστη τον ενωχλησε χτυπωντας τη πορτα...εγω της δηλωσα πως για να περασω δεν θελω να κανει κατι τετοιο.

Το 10 στο παρκινγκ λογω μηχανης....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
nasouliskk
Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού