Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω, ρε συναγωνιστες...η Ελενα ειναι θησαυρος που με 20 ευρω το απολαμβανεις!!Ενα τεραστιο respect, στον τιτανομεγιστο Zero!!!!!!Η τσατσα ευγενεστατη, εχει παρει γραμμη οτι εχει τον θησαυρο στο μαγαζι!!!Η Ελενα ειναι γυρω στα 32 και μεσα στο δωματιο, μου αλλαξε τα φωτα! Τι γλωσσοφιλα, το τσιμπουκι της.... σκετο ποιημα(και τις μπαλες) αλλαξαμε τρεις-τεσσερις στασεις και μετα εβγαλα την καποτα και χαλαρα τα πηρε στο στομα!!!!Καναμε και 69(που σπανια κανω με ιεροδουλη),μιλαμε η Ελενα μοσχομυριζει απο πανω μεχρι κατω....το μουνακι της πεντακαθαρο...και εγω φωναζα..δεν ξερω αν με ακουγαν στο σαλονι(πεντε ατομα εξω)....."Βρηκα το χαμενο θησαυρο"!!!!!Στην εμφανιση της, ειναι οπως ακριβως την περιγαφει ο Zero στην κριτικη του!!!!!Θα ειναι και την αλλη εβδομαδα(μετα φευγει, οπως μου ειπε στο δωματιο για δυο-τρεις μηνες στην Πατριδα της)!!!Βγαινοντας το σαλονι ηταν γεματο!!!!Θα την επισκεφτω τουλαχιστον, αλλες δυο φορες την εβδομαδα που ερχεται!!!!Τελος ενα μεγαλο Respect σε ορισμενους συναγωνιστες για τις σωστες κριτικες που γραφουν και μας βοηθουν στις δυσκολες οικονομικα εποχες, να πηγαινουμε σε θησαυρους με σωστα χρηματα και οχι 50(απλο προγραμμα?) και 60 ευρω(για 69) που ζητανε τα στουντιο!!!!....Γιατι συναγωνιστες.... η Ελενα και σε εμφανιση αλλα και σε υπηρεσιες ειναι επιπεδου στουντιο!!Αυτη ηταν η εμπειρια που εζησα χτες το μεσημερι!!!!Καλο σας Σ/Κ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Π
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2011
Είδες που είναι χρήσιμες τελικά οι κριτικές φίλε Παιχτούρα; ;)
Π
Πύρκαυλος
03 Δεκεμβρίου, 2011
Ωραία κριτική.Δέχεται έξω από το στόμα την εκσπερμάτιση? Γιατί ακάποτα και τέτοια, δεν τα ρισκάρω.Ο χώρος αξιοπρεπής? Αν είναι έτσι, πολύ καλύτερα από το να δίνεις 50άρικα και 60άρικα για λίγο καλύτερο χώρο.Και να σου έχουν και ύφος 40 καρδιναλίων.
03 Δεκεμβρίου, 2011
Γλωσσόφιλα τουλάχιστον σε μένα δεν έκανε! Τα φιλιά της ήταν με τα χείλη.Για μένα πάντως η Έλενη δεν είναι θησαυρός έχω περάσει πιο καλά με άλλες κοπέλες της αλυσίδας όπως την Λόλα, την Μινέλα. Εμφανισιακά επίσης όπως και σε υπηρεσίες προτιμώ την Άννα απο Διδύμου 20.θα μου πεις γούστα είναι αυτά και παίζει ρόλο και η χημεία, συμφωνώ.Την Ελένη πάντως εγώ δεν θα την ξαναεπισκευτώ.
03 Δεκεμβρίου, 2011
Γλωσσοφιλα ενώ κάνει τελειωτικά στο στόμα? Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Είπαμε πάνω απ όλα η υγεία.
04 Δεκεμβρίου, 2011
υπερβολικη η κριτικη ,χωρις να θελω να θιξω τον παιχτουρα η κοπελα δεν κανει γλωσσοφιλα σε μενα τουλαχιστον, δεν δεχετε δαχτυλα ετσι δειχνει!! ,βεβαια το στοματικο της ειναι καλο αλλα να χυνεις στο στομα και μετα να το αφηνει ανοιχτο και να τρεχουν στα χερια της για να στο δειξει δεν ειναι και οτι καλυτερο,βεβαια καλο ειναι αν δεν εχουμε καποιο λογο να ειμαστε οσο το δυνατον αντικειμενικοι!!!τις υπρβολεσ καλο ειναι να τις λεμε στους φιλους που συζηταμε τετ α τετ και οχι σε 150000 μελη
05 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μημπως διαβασες αλλη κριτικη και οχι την δικη μου???...Δεν αναφερω πουθενα για δακτυλα και στομα της κοπελλας ανοιχτο και να τρεχουν???.Μαλλον τα υποθετεις με την φαντασια σου!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Π
Παιχτουρας
06 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πιστευω οτι δεν διαβαζεις κριτικες αλλων συναδελφων,τωρα το ποιος υποθετει οτι κανει πραγματα η κοπελα φαινετε ξεκαθαρα στα γραμμενα κειμενα
με τιμη
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7