Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καθοδος στο ειδυλλιακο κεντρο της Αθηνας για καφεδακι σημερα, reunion με παλιους συμμαθητες, και καθως βρισκομουν εντος του μετρο αποφασισα να λοξοδρομησω για λιγο απο την πορεια μου και να περασω απο τα ρομαντικα μπουρδελομερη που ειχα τοσο καιρο να επισκεφτω. Το ενστικτο του Μαρκο Πολο που πολυ συχνα με καταλαμβανει και με οδηγει σε αχαρτογραφητες περιοχες με οδηγησε στο νεο μπουρδελακι της οδου Περδικκα 3, για το οποιο εμελλε να γραψω την παρθενικη κριτικη. Εδώ να ενημερωσω πως ουσιαστικα προκειται για δυο διαφορετικα μαγαζια. Πρωτα μπηκα στη δεξια πορτα αλλα ηταν γεματο Αλβανοσομαλοινδοπακιστανους και βαρεθηκα να περιμενω οποτε μπηκα στο αριστερο που ηταν αδειο, κατι ηξεραν φαινεται οι αλλοδαποι συναγωνιστες που δεν πατουσαν. Σε αυτό μου παρουσιαστηκε νεαρη Ρουμανα, ονοματι Ντανα. Καθως το παρελθον μου με νεαρες πορνες και δη Ρουμανες ειναι βεβαρημενο υποσυνειδητα γνωριζα πως δε θα περασω καλα, παρολαυτα όμως εδωσα το 10αρικο και περασα στα ενδοτερα Χμμμ; .

Εμφανιση Ντανας: Μελαχροινη με μετριο προς μακρυ μαυρο μαλλι, μετριο υψος, αποδεκτα χαρακτηριστικα προσωπου, σφιχτο κορμι, μετριο βυζι και αρκετα ωραιο κωλο. Με λιγα λογια μια μετρια σε εμφανιση πιτσιρικα.

Δεν περιμενα πολυ και εσκασε μυτη στο δωματιο. Αμεσως της ορμησα και αρχισα τα χουφτωματα, ομως αυτη βλοσυρη με διεταξε να κατσω στο κρεβατι για να ξεκινησουμε Money Mouth . "Μαλιστα κ.λοχια", σκεφτηκα και περιμενα να δω τι ειχε στο μυαλο της: με το καλημερα λοιπον πηγε να βαλει καποτα σε πεσμενο λουτσο! Για καποιο περιεργο λογο δεν εκνευριστηκα αλλα παρακολουθουσα μαλλον με ενδιαφερον τις ματαιες προσπαθειες της να εφαρμοσει το προφυλακτικο στο ζυμαρι μου. Αφου καταλαβε οτι με τον τροπο αυτο δεν καταφερνε τιποτα αρχισε να μου τον παιζει Money Mouth για κανα φιλι/χαδι ουτε λογος, προκαταρκτικα μηδεν! Μετα απο επισημανση μου οτι αν ηθελα μαλακια καθομουν και σπιτι μου, ξεκινησε μια κατω του μετριου πιπα. Μολις το ζυμαρι μου ατσαλωθηκε της ζητησα να ερθει απο πανω, αλλα το αρνηθηκε με τη δικαιολογια οτι ηταν κουρασμενη Εμμμμ .
Ξεκινησαμε λοιπον με ιεραποστολικο οπου η απαθεια της ηταν εκδηλη με μονα σημαδια ζωης καποια μικρα βογγητα. Καταλαβα οτι σε αυτην τη σταση δε θα ειχα αποτελεσμα και της ζητησα να στηθει για πισωκολλητο. Τοτε ξεκινησε να μουρμουραει οτι ζηταω λεει παρα πολλα ενω πληρωνω λιγα. Τελος παντων, με αυτην στα 4 ελεγχα πληρως την κατασταση, πηρα τα πανω μου και αρχισα δυνατο σφυροκοπημα συνοδευομενο απο δυνατα χαστουκια. Παραδοξως δε διαμαρτυρηθηκε παρα μονο αρχισε να βογγαει ολο και πιο δυνατα, μεχρι που εχυσα.

Θα με ρωτησετε τωρα εκλεκτοι συναγωνιστες για ποιο λογο δε σηκωθηκα να φυγω, μιας και η κοπελα μου εδωσε την αφορμη τοσες φορες. Η απαντηση ειναι πως δεν ξερω ουτε εγω με σιγουρια το λογο, πιθανολογω ομως οτι το εκανα διοτι δε μου αρεσει γενικα να αφηνω γαμησι στη μεση. Αλλωστε τι ψυχη εχει ενα 10ευρω?

Τιμη 10 ευρω.

Χρονος παραμονης της Ντανας στο δωματιο 10 λεπτα.


ΥΓ. Μακρια!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντάνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2011
"Τοτε ξεκινησε να μουρμουραει οτι ζηταω λεει παρα πολλα ενω πληρωνω λιγα."
Σωστά, να το έχουμε υπ' όψιν μας να πηγαίνουμε μόνο για χειροφίλημα...

"Αλλωστε τι ψυχη εχει ενα 10ευρω?"
Μεγάλη τύπε. Πολλοί δουλεύουν τρεις ώρες για δαύτο.
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1