Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Από τα σοκάκια της GILF/MILF-Διδύμου δεν πολύ περνάω, μιας και το target group μου διαφέρει από το προσφερόμενο εδώ, τόσο σε σωματάκι - όσο και σε ηλικία.
Παρόλα αυτά, ποτε-πότε τους κάνω την τιμή να ρίχνω κανα βλέφαρο ή και να δοκιμάζω τα κα(υ)λά κομμάτια της περιοχής, που σπάνια εμφανίζονται (π.χ. Μαρία Σέβα, θεία Λόλα, Μιλάνα).

Έτσι και σήμερα, αφού έχασα μέσα από τα χέρια μου την Έλενα του Άγκυρας 12, ήρθα και από δω να τσεκάρω την Άννα του Professorx. Μόλις η κοπέλα βγήκε στο σαλόνι μου έπεσε το σαγόνι. Τι κορμάρα ήταν αυτή? Ψηλή, καλλίγραμμη, μαύρο καρέ μαλλάκι, τσιμπουκόχειλα, σίλικον βύζους. Λές και βγήκε από ΜΙΛΦοπορνοταινία αμερικάνικη και ζωντάνεψε μπροστά μου. Όπως ήταν φυσικό, αδύνατον να μην περάσω στα ενδότερα.

Μετά από λίγο, έρχεται στο δωμάτιο. Από το σαλόνι την είδα λίγο ψυχρή (ούτε ένα χαμόγελο, βρε παιδί μου) και τώρα που την είδα από κοντά, έβγαζε κάτι το απόμακρο, το εξαναγκαστικό. Κάτι ασυνήθιστο για ΜΙΛΦ. Το καταλαβαίνω για μια πιτσιρίκα, αλλά περιμένω από μια ΜΙΛΦ τα ακριβώς αντίθετα συναισθήματα και φυσικά πιο "ζεστό" σέρβις. Δυστυχώς, η ζωή δεν είναι τέλεια, άρα ούτε και τα ΜΙΛΦ.

Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει στο κορμί, στήθος, γεννητικά όργανα.
Ξεκίνησε μια άχαρη πίπα, οπότε σύντομα την έβαλα να ξαπλώσει για να εξερευνήσω την κορμάρα της. Έχει φοβερό κορμί, αψεγάδιαστο, αλλά κρίμα που δεν της αρέσει αυτό που κάνει. Φυσούσε και ξεφυσούσε, αλλά δεν κατάλαβα αν της άρεσε, αν έκανε θέατρο, αν βαριότανε. Μετά ξεκινάμε σεξ ανάσκελα. Αλλά, ανέβηκε ψηλά στο κρεβάτι, έβαλε τα πόδια/γόνατα της ανάμεσά μας, ενώ έγειρε το κεφάλι εντελώς δεξιά. Δεν μπορούσα να πλησιάσω και ήταν σαν να γαμάω καθιστός. Στην προσπάθειά μου να την φέρω πιο κάτω για να κάνουμε ιεροποστολικό, ξεστόμισε το: "Δεν έχω μισή ώρα στην διάθεσή μου." Οπότε της ζήτησα να φύγει αμέσως. Μου είπε ότι πρέπει να τελειώσω πρώτα, αλλά της απάντησα ότι μετά από αυτό, αποκλείεται. Οπότε σηκώθηκε και έφυγε, χωρίς κάν να χαιρετίσει.

Κατά την όλη διάρκεια που ήταν στο δωμάτιο, δεν με κοίταξε ούτε μια φορά!
Δεν χαμογέλασε ούτε μια φορά, επίσης.
Δεν μίλησε καθόλου, παρα μόνο για να μου την πει για τον χρόνο.
Που είναι η θεία Λόλα να της κάνει κανά μάθημα?
Ας πάει τουλάχιστον στην Τάνια του Φ.69, μπας και καταλάβει ότι ΔΕΝ θέλουμε πλαστικές κούκλες, αλλά και λίγο ενδιαφέρον.

Άχαρη τελείως. Ένα έπιπλο-ΜΙΛΦ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
amadeus_gr
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
100
Likes:
2.064
Πόντοι:
8.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aselgeia

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2011
Amadeus απ'την κριτική σου συμπεραίνω ότι δεν μιλάμε απλά για έπιπλο, αλλά για μια κακότροπη πόρνη επίσης, που νομίζει ότι μας κάνει χάρη που την γαμάμε. Την είχα δει πριν μια βδομάδα στο σαλόνι, μου άρεσε αλλά το βλέμμα της δεν με έπεισε. Μπράβο που την έδιωξες απ'το δωμάτιο και ανέβασες άμεσα κριτική!
D
dirtyliving
28 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Που είναι η θεία Λόλα να της κάνει κανά μάθημα?"
μεγάλη απώλεια φιλε η μιλφ Λολα....απο τα πιο καλ΄λα κορίτσια ητανε. μαλλον σταματησε...
28 Νοεμβρίου, 2011
Όντως η Λόλα ήταν κορυφή!! Τώρα για την μιλφ Άννα όντως είναι κορμάρα η συγκεκριμένη!Συμφωνώ απόλυτα οτι είναι ψυχρή! Κάνει όμως καλή πίπα και καραμπαλίκινγκ!
Θέλει όμως να προσπαθήσει να είναι πιο ζεστή και να μην βιάζεται αναμφιβόλως.Με εμένα δεν δημιουργήθηκε ιδιαίτερο πρόβλημα στην συνουσία πέρα απο την πρώτη φορά που την πήρα που δεν έκανε επαγγελματικό τελειωτικό.Η μιλφ αυτή θέλει ειδικό χειρισμό για να περάσεις καλά μαζί της.Εγώ μάλλον θα την ξαναεπισκεπτώ αλλά δεν θέλω να πάρω άλλον συναγωνιστή στον λαιμό μου! Εξάλλου οτι είχα να πω το γράφω στην κριτική μου.
29 Νοεμβρίου, 2011
φιλε amadeus εχεις απολυτο δικιο πηγα κι εγω την ιδια μερα με σενα μπηκα επειδη εντυπωσιαστηκα απο το κορμι της απο πιπα καλη ηταν και οντως μου εκανε εντυπωση οτι αφου τελειωσαμε δεν μιλαγε καθολου ουτε ενα τυπικο γεια η ευχαριστω
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4