Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Προσφατη επισκεψη στο μαγαζι, στο σαλονι εμφανιστηκε η Σαντρα ψηλη μελαχρινη ομορφη με λαγνο υφος και πολλα υποσχομενη, αυτος ηταν ο παραγοντας που με οδηγησε στο δωματιο, δυστυχως μετα ηρθε η απογοητευση.
Με το που μπαινει γδυνεται και αρχιζει να μου το παιζει κατευθειαν μηχανικα και με μηδεν προκατακτικα (εκει καταλαβα οτι πεταξα το 20ρικο), μετα απο 20 δευτερολεπτα μου περναει καποτα και αρχιζει ενα μετριο γλυψιμο κρατωντας αποσταση απο μενα αρκετη ωστε να μην αγγιζω. Στη συνεχεια με ρωταει το κλασικο "πως θελεις" κ της λεω ανεβα. Εχοντας ξενερωσει αρκετα δε θελησα να χυσω κ μετα απο 3 λεπτα πηδηματος την εστειλα αποφασισμενος να μη ληξω ετσι αδοξα τη βραδια και να αναζητησω την τυχη μου καλυτερα σε αλλο μαγαζι οπως και εγινε.
Συμπερασμα, η κοπελα κανει αγγαρεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Μέλος
Εγγραφή:
6 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
17
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2011
Ευτυχώς φίλε που έγραψες πρόσφατη κριτική γι΄ αυτήν γιατί προγραμμάτιζα να πάω να τη πηδήξω επειδή προχθες στο σαλόνι μου έκανε ερωτικά κόλπα και με είχε ψιλοφτάξει. Αλλά δε μπήκα μέσα γιατί κάτι δε πήγεναι καλά με το στυλάκι της και είπα πρώτα να διαβάσω σχόλια. Επίσης και άλλων φίλων σχόλια είναι αρνητικά. Οπότε η Σάντρα απορρίπτεται.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1