Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Να διευκρινίσω ότι πρόκειται για το ισόγειο (αριστερή πόρτα). Για τη Μαρίνα έχω ξαναγράψει στο παρελθόν και δεν θα κουράσω με την περιγραφή της καθότι είναι καιρό στην πιάτσα και σταθερή στο σπιτάκι αυτό. Ειπώθηκε από κάποιους ότι είναι μεταλαγμένη και άλλες ασυναρτησίε, οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα (πρόκειται για 100% γυναίκα) και σας μιλώ έγω που έχω αρκετή πείρα στο χώρο (Εφέσου 11 παλιά, Φυλής 99 και εκεί που είναι τώρα το στούντιο Φυλής 104 στον όροφο, είχε μεταλαγμένες "κοπέλες" και ήμουν και πελάτης αρκετών).

Κατά τη γνώμη μου η λανθασμένη εκτίμηση των συναδέλφων πηγάζει από τη βραχνάδα της η οποία πρέπει να προέρχεται από το τσιγάρο. Στο ζουμί τώρα, ήρθε και αφού έβγαλε τα μαύρα εσώρουχα ξάπλωσε δίπλα μου. Με φιλάκια και χαδάκια για αρκετή ώρα με έκανε τούρμπο. Εφαρμογή προφυλακτικού και πεολειχία με μαεστρία και λίγο χέρι. Μετά της ζήτησα ιεραποστολικά όπου τοποθετήθηκε με μαεστρία και σήκωνε τη λεκάνη της τοποθετώντας τις υπέροχες ποδάρες της στους ώμους μου. Τη περιποιήθηκα δεόντως και της τα φίλησα και την πιπίλισα αρκετά και φάνηκε πώς της άρεσε σε μεγάλο βαθμό. Μετά από αρκετή ώρα σφυροκοπήματος κατέθεσα.

Η ποιοτική αναβάθμιση που αναφέρω στον τίτλο έχει να κάνει με το ότι μετά ξάπλωσε σαν ικανοποιημένη γατούλα και δεν σηκωνόταν!! Εγώ ο καψερός βιαζόμουν αλλιώς θα έμενα για χαδάκια και social time. Ήταν η πρώτη φορά από τις πολλές που έχουμε συνευρεθεί που την είδα έτσι και στο τέλος μου είπε ότι χάρηκε!!

Το μπουρδελάκι, κατά τα άλλα, στο μέσο όρο της περιοχής,χρήζει ανακαίνισης και καμιας τηλεόρασης με εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Καλά βόλια..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
theioulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
1.692
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2011
δεν ειναι μονο η βραχναδα στη φωνη...

εγω δε μπορω να πιστεψω οτι δεν ειναι μεταλλαγμενη
26 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κοίτα φιλε η μαρίνα είναι στάνταρ γυναικα το γνωρίζω είναι μάνα δυο παιδιών από κει και πέρα ότι έχει φάτσα περίεργη άλλο πράγμα όσο αφορά για τις επιδόσεις που αναφέρει ο συνάδελφος στην κριτική του πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί γιατί δεν έχει δουλειά καθόλου και εγώ πελάτης τις είμαι αλλα δεν πιστεύω ότι είναι για 20euro μην λέμε μαλακίες τώρα ξέρω καλά ότι δε σέβεται και πολύ το 20euro
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2