Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
ενα συντομο περασμα απο μεταξι στις 19:00 για ενα γρηγορο ξεφόρτωμα ηταν η προθεση μου, αλλα μαλλον λογάριαζα χωρις τον "ξενοδόχο". κατελυξα σε αυτο το σπιτι μιας και η μετριοτητα καλα κρατουσε στην γυρο περιοχη. μολις μπηκα στο σπιτι αντίκρισα μια κοπελα κοντα στα 40 χρονων με εξαιρετικο σωμα για την ηλικια της, πολυ καλες αναλογιες και ωραιο-συμπαθητικό προσωπο. ειδικα τα ποδια της ηταν εξαιρετικα (σημειο που μου αρεσει πολυ στις γυναικες.
μελαχρινη κοπελα με καρε το οποιο εφτανε στα ορια του προσωπου.
εαν εξαιρεσει κανεις το μελαχρινο καρε, η κοπελα μοιαζει να ειναι η ιδια με αυτη που περιγραφει παρακατω ο SPEED.
απο την αλλη απο το ξανθο στο μελαχρινο !!! τι να πεις.
στα ενδότερα τωρα μπηκα στο δωματιο οπου ειναι πιο κοντα στην πορτα. μεγα λαθος μιας και οσοι εμπαιναν μεσα ειχες την εντυπωση οτι δεν ηταν στο σαλονι αλλα στο δωματιο. και καλα εαν εισαι οκ με την κοπελα δεν τρεχει τιποτα, αλλα εχω την αισθηση οτι την αποσυντονιζαν τελειως οι ηχοι της πορτας λογο του οτι ανοπιγε συνεχεια και θα σκεφτόταν ποτε θα ξαναβρεθει στο σαλονι.
αρχισε με ενα ξεσκούφωτο στοματικο το οποιο ηταν αρκετα καλο το οποιο πηγε για 3-4 λεπτα. καποια στιγμη εκει που ηταν ολα καλα με ρωταει "να τελειωσεις στο στομα μου" ?
μπα λεω τι εγινε τωρα, να με ξεπεταξει θελει !!!
οποτε τις λεω με ωραιο τροπο "και να χασω αυτο το ωραιο κορμακι" και την βαζω ιεραποστολικα.
επειδη μια η φασαρια απο εξω, και μια η ξενερα απο αυτο ειχα αρχισει να "πεφτω" οποτε την ειπα γρηγορα για ενα πισοκολλητο μπας και σωθεί η παρτίδα, αλλα ειχε τοση κρεμα που η αισθηση ηταν χαλια.
οποτε αρχισε να μου λεει οτι δεν μπορει να κατσει αλλο και τις γνωστες μαλακιες....
καθομαι λοιπον κατω και με στοματικο τελειωσα στο στομα της.
μετα λοιπον της λεω οτι δεν κανει καλα που βιαζετε και πιεζει ετσι τον πελατη και μου απανταει οτι "10€ πληρωσες για 10 λεπτα" (αναθεμα και εαν ηταν)
την απανταω "δεν μου ειπες για παραπανω" !

με 2 λογια ειναι μια εμφανησιμη κοπελα η οποια μεσα στο δωματιο ειναι πολυ βιαστικη και τροπο τετοιο που στο μεταδίδει, πραγμα πολυ κακο. στα λεφτα που περνει δυσκολα δεν θα πιασει τοπο το 10€. απλος καλο ειναι να το ξερει κανεις για να μην του ερθει ξαφνικο και ξενερωσει.
για ενα στοματικο με ολο τον χρονο δικο της ειναι καλα παντος. ισως και εαν παει κανεις σε ωρα που δεν εχει κίνηση να εχει καλυτερες υπηρεσιες.
ζεστο νερο στο μπανιο με εκανε και αισθάνθηκα καλυτερα !!! σκεφτηκα οτι οι υπηρεσια της κοπελας ηταν 8€ και το ζεστο νερο 2€, χε χε χε.
αντε και καλη συνεχεια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2011
Φίλε το ελευθερο στοματικο, τελειωτικο το αναφερει στο σαλονι στο 10ευρω?
23 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τη συγκεκριμένη την έχω δει στο σαλόνι 2-3 φορές. Καμία από αυτές τις φορές δεν ανακοινώθηκε ούτε ελ.στοματικό, ούτε ελ.στοματικό τελειωτικό χωρίς βέβαια να αμφισβητώ σε καμιά περίπτωση τα λεγόμενα του greenside. Υπ'όψιν ότι όλες τις φορές ήμουν με αλλοδαπούς και ενδεχομένως να μην το κοινοποιούν σε όλους.
D
dirtyliving
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2