Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
ειπα να δοκιμασω την συγκεκριμενη κοπελα γιατι στο σαλονι ηταν αρκετα προσχαρη και εγκαρδια ετσι περασα ερχεται μετα απο λιγο δυστυχως ομως η κοπελα απο εμφανιση χανειπολυ και απο τεχνικη τιποτα αρχαρια τυχαρπαστη.Ας ξεκινησουμε απο την εμφανιση στηθος ανυπαρκτο μικροτερο και απο αυγα τηγανητα πρησμενη κοιλια φατσα μετρια με εντονο βαψιμο αστα να πανε σκεφτομαι τι μαλακια εκανα που περασα.....απο τεχνικη τωρα πιπα με χερι χωρις καμια αισθηση της λεω να ξαμπλωσει και δεν ανοιγε τα ποδια της κανονικα ξενενερωνω και μετα απο λιγο σταματω για αλλη μια φορα την παταω στην αλκιβιαδου τελικα η μονη που αξιζει απο αυτα τα μαγαζια ειναι η κατερινα και η νταιανα 20 ευρω για τετοιες τσοχες οπως η στελλα ειναι παρα πολλα η κοπελα αυτη ειναι για μετεξουργειο με 10 αφεντικα σοβαρευτειτε επιτελους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2001
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
146
Likes:
42
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2011
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρεσαι...ο συναγωνιστής πιο κάτω τα είπα ξεκάθαρα για την συγκεκριμένη τύπισσα...δεν διάβασες πριν πας να πηδήξεις ?
18 Νοεμβρίου, 2011
Για να καταλάβεις πόσο στημένα είναι όλα σ' αυτό το φόρουμ: στις 23/9 είχα γράψει για τη Στέλλα τα χειρότερα, αλλά μόνο 2 στους 39 είχαν βρει την κριτική μου χρήσιμη. Προφανώς, αν την είχες δει, θα σκέφτηκες άστον, μαλακίες γράφει, όλοι οι άλλοι διαφωνούν! Γι αυτό πρέπει να κρίνουμε και το ίδιο το κείμενο αν εμπνέει αξιοπιστία και όχι να παρασυρόμαστε από τις κατευθυνόμενες ψηφοφορίες. Σε κάποιους χώρους γράφουν επικολυρικούς ύμνους τύπου Σικελιανού (στο πιο ασυνάρτητο βέβαια) και βάζουν σε όλα 10 (επειδή δεν υπάρχει 20) και σε μισή ώρα έχουν βγει 40 στους 40 να πουν ότι βρήκαν την κριτική χρήσιμη. Πότε πρόλαβαν όλοι αυτοί να γαμήσουν για να επιβεβαιώσουν την κριτική ούτε η Θεωρία της Σχετικότητας δεν μπορεί να το λύσει!
18 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ψηφίζεις μία κριτική επειδή έχεις γαμήσει την ίδια και ξέρεις ότι λέει αλήθεια, αλλά σύμφωνα με το πόσο σου κινεί την περιέργεια ή σε βοηθάει να πας κι εσύ στην εν λόγω κοπέλα. Άλλοι πάλι, συμπεριλαμβανομένου κι εμού του ιδίου, ψηφίζουν θετικά αν τους άρεσε και το κείμενο καθαρά ως ανάγνωσμα.
Για πολλούς δεν σημαίνουν τίποτα οι ψηφοφορίες και πιθανόν να έχουν και δίκιο. Όμως, αν δεις ότι μια κριτική έχει ψηφιστεί θετικά από 15 στα 15 άτομα ε τότε σου δίνει την ώθηση να την ξαναδιαβάσεις σε περίπτωση που δεν τη βρήκες θετική εσύ μήπως και κάτι έχασες. Ενώ αν έχει ψηφιστεί αρνητικά από 15 στα 15 άτομα τότε ομολογουμένως βάζεις πιο εύκολα κι εσύ αρνητική ψήφο.
Δεν είναι στημένο. Δεν γνωρίζονται όλοι εδώ μέσα και πράττουν έτσι. Ανθρώπινη είναι η παραπάνω αντίδραση, κακώς μεν αλλά ανθρώπινη.
Π
Πύρκαυλος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3